bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ależ on tu strasznie duży się wydaje. Bonita, z niego taki byku? Nie on nie jest jakiś szczególnie duży, tylko udaje takiego:evil_lol: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):łoooooo jeja biedne dzieciątko zostało zaozorowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On uwielbia tak ozorować:evil_lol: , dzieci nie zawsze się z tego cieszą:mad: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale śliczne prawie czyste niebo :loveu: A całus jaki soczysty... :evil_lol: Dzięq za niebo:oops: siem starałam:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć bonita :multi: Moja morda kochana :loveu: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj Mamusiuuuu:multi: :multi: :multi: Fotki całej gromadki, a szczególnie całuśnego Dikusia są powalające:loveu: Witaj Córuś:multi: Ale Cie mamusia dawno nie widziała :loveu: , pozdrowionka :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A w co te śnieżne potwory tak wpatrzone? :) Patrzały na śnieżkową kuliczkę:evil_lol: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 sugarr napisał(a):Ale bym go w ten nosek pocałowała :loveu::loveu: Ja też go zawsze w nochol całuję, uwielbiam to:loveu: , on trochę mniej:razz: . Pozdrowionka:loveu: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 evaxon napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: wreszcie:multi: :multi: :multi: :multi: a teraz powiedz wszystkicm ze Dickensik jest moj :loveu: Muszę się jego zapytać, czyj on w końcu chce być:evil_lol: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Bodziulka napisał(a):jaki on tam dziadek PHI toż to adult w sile wieku a nie senior :evil_lol: a krokodylek jedzie do nas z Babcią Merolką ;) Hej, hej kto mi tam Merol i krokodylka chciał ukradać:mad: . Wszystko zostaje na miejscu, komp już działa:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 bonita napisał(a):Muszę się jego zapytać, czyj on w końcu chce być:evil_lol:Mój mój mój!!!!! :sweetCyb: Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Kiłi napisał(a): Łoj takie to słotkie że aż się rozpływam:iloveyou: A zauważyłaś, że Twój z avatarka zagląda tak samo:loveu: Pozdrowionka :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 sugarr napisał(a):Hey :D Zdjecia najnowsze sa przecudne:loveu:, ale poza slodzeniem to ja jeszcze mam sprawe :) Ile ma suka boksera w obwodzie szyji? Qurcze, nie wiem ale jutro to sprawdzę, nie będę już dziś bonka budzić. Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Jeszcze Was pomęcze fotkami :) Mama patrz piłka wpadła do koszyka Nu widzę problem Zastanówmy się co mozna zrobić? Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Mamusia zawarczy to napewno wyskoczy wrrr Mama ona nic sobie z tego nie robi czekaj! Poproszę ją żeby wyszła. Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 A to wredna piłka, na daremno ją prosiłam! Mamuś może zaśpiewasz cos, to zawsze działało Śpiewać każdy może... jeden lepiej drugi gorzej... Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Nie! To nic nie daje lepiej dajmy jej razem łapkę :) i znowu nic Czekaj mama zawyje hauuuuuuuu i co? Nic. Spróbuję ją wydostać łapką Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Już wiem! Po prostu ją wyciągnę! uważaj córuś. Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 O nie ! Mówiłam żebyś uważała! Bidulko ty moja Co my teraz zrobimy? Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Mama no pomóż Nie wiesz czasem jak? Ale to nawet śmiesznie wygląda :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Ha, ha, ha... Idę to powiedzieć pańci Quote
bonita Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Patrz Bonek i się ucz od mamy jak to się robi Ratunkuuuuu! Kosz mnie dopadł! O nie! mamuś! Help! I to juz koniec :) Quote
Recommended Posts