Kate I Luka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Ni ma zdjęcia :( E , no co Ty przecież ja widzę:razz: , Kate i Luka chiba też :) Quote
Imbirka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ja też widze,:lol: :crazyeye::-orety co to jest???????????????:evil_lol: Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Imbir1 napisał(a):ja też widze,:lol: :crazyeye::-orety co to jest???????????????:evil_lol: No właśnie sama nie wiem:niewiem: wygląda jak nagi meksykańczyk z czubem:evil_lol: , z głową, no buldożka? Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Ja nie widzę :( :( :( To naprawde dużo tracisz:evil_lol: . Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Bonitko! A czy Ty już masz kalendarz??? Ten, co go mam na bazarku??? (link w podpisie) ;) Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale galeria osobliwości a ja wole takie cudaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 bonita napisał(a): przejdzie głowa przejdzie reszta i będziemy wolni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hej Bonitko :multi: Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Bonitko! A czy Ty już masz kalendarz??? Ten, co go mam na bazarku??? (link w podpisie) ;) Piękny kalędarzyk:loveu: naprawdę , to Ty wpadłaś na taki pomysł:cool3: ? A ile tam slicznych boksiów:loveu: , aż się serce kraje że mogły trafić do schronisk:shake: . Ostatni psiak to Aston Martin Genetrix? Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):A co to jest? :razz: :razz: :razz: :crazyeye: a to co, normalnie się przestraszyłam:evil_lol: . Rany wyobrażacie sobie jak takie coś wychodzi z Waszej wanny:shock: :scared: Quote
Kate I Luka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 bonita napisał(a):Piękny kalędarzyk:loveu: naprawdę , to Ty wpadłaś na taki pomysł:cool3: ? A ile tam slicznych boksiów:loveu: , aż się serce kraje że mogły trafić do schronisk:shake: . Ostatni psiak to Aston Martin Genetrix? Tak, to Aston. Niestety, 3 kwietnia zeszłego roku Aston przeszedł za TM... A zaczynał nowe życie, w nowym domku.... Quote
bonita Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Kate I Luka napisał(a):Tak, to Aston. Niestety, 3 kwietnia zeszłego roku Aston przeszedł za TM... A zaczynał nowe życie, w nowym domku.... Tak. Wiem o jego śmierci. I o tym że znalazł fajny dom... Quote
misiaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Łojojoj...ale cudak.Rzeczywiscie wygląda jak skrzyżowanie buldożka z grzywaczem :).Bonita,kradnę stworka i wkleję go w mojej galerii ;). Z góry przepraszam za kradziejstwo ;) :evil_lol:. Quote
tygra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dobry wieczór - a cóż to za fenomeny widzę Quote
Bodziulka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 bonita napisał(a):Tak. Wiem o jego śmierci. I o tym że znalazł fajny dom... :-o Astona już nie ma :-( a ja o niczym nie wiem? Co się stało? Quote
zuzolandia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 .???????????????????????????? haahahahahhahaha ......swietny ;-) Witamy i pozdrawiamy milutko ;-) Quote
Medorowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jejku :-o :-o On mis ię skojarzył z tym, nie wiem jak on się nazywał:roll: , z Gwiezdnych Wojen, wiecie o kogo mi chodzi:cool3: Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 bonita napisał(a):Fota na dobranoc. no i co mam tak długo leżeć na tej podłodze:cool3: Diki jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Bodziulka napisał(a)::-o Astona już nie ma :-( a ja o niczym nie wiem? Co się stało? Z tego co się orientuję, to serduszko mu nie wytrzymało... Tu jest relacja z jeo poczynań w nowym domku... Niestety... nie był w nim nawet rok.... http://www.forum.boksery.pl/topics18/aston-w-nowym-domu-vt2081.htm?postdays=0&postorder=asc&highlight=aston&start=0 Quote
Recommended Posts