Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Hello ;-).... a ja spedziłam dzis poł dnia na zakupach i wuiecie co ???....kupilam wszystko to co chciałam !!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze tak łatwo poszło ;-).........jestem z siebie zadowolona ;-)
Buziaczki

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello ;-).... a ja spedziłam dzis poł dnia na zakupach i wuiecie co ???....kupilam wszystko to co chciałam !!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze tak łatwo poszło ;-).........jestem z siebie zadowolona ;-)
Buziaczki

hihi , ja dziś tez na zakupach byłam, tata mnie zabrał... Aleśmy się nakupowali... a ile w kolejce do kasy wystali... szok!
Ale lodówka po brzegi wypełniona, zamrażalnik się nie domyka...
80 % prezentów kupionych... I jeszcze kozaczki mi tata pod choinkę kupił :multi: :multi: :multi: [SIZE="1"] szkoda, że śniegu nie ma
Oj owocne zakupy, owocne....

Posted

[quote name='sugarr']

Masz po prostu przepiekne psy w tej galerii, kocham molosy.. bullowate.. Jak bede miec kiedys jakies duze lokum, to bede miec napewno! Mieszkalam w domu jednorodzinnym i mialam bulmastifa, ale ostatnie lata swojego zycia sunia musiala spedzic w bloku (musielismy sie przeprowadzic) i nie bylo jej dobrze :(
Zamierzam przejrzec cala ta galerie od poczatku do konca! :roll:

Witamy w naszej galerii( w foto blog-u:evil_lol: ) Sugarr :). Dzięq za takie miłe słowa o faflunach:loveu: , wpadaj jak najczęściej :).
Pozdrowionka:loveu:

Posted

[quote name='tygra']cześć, a ja jestem w lesie z przygotowaniami, a i spłukana jestem już :(

Z tym spułkaniem, to nie tylko Ty:razz: , swiąteczne zakupy niosą ze sobą puste kieszenie:placz: . A potem w styczniu tyle wyprzedaży jest na które nie ma kasy:p .

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello ;-).... a ja spedziłam dzis poł dnia na zakupach i wuiecie co ???....kupilam wszystko to co chciałam !!!!! az mi sie wierzyc nie chce ze tak łatwo poszło ;-).........jestem z siebie zadowolona ;-)
Buziaczki

Hello :)
My tez już wszystko mamy pokupione:multi: , wszystko z wyjątkiem prezentów:p , tzn. część już mamy, ale niewielką:razz: . Zawsze sobie obiecuję, ze kupię je wcześniej i zawsze zostaje mi to na ostatnią chwilę:shake: . Stanie w ogromnych kolejkach, pewno w sobotę wieczorem- koszmar:angryy: , a na dodatek wszystko co najlepsze już przebrane:eviltong: .

Posted

[quote name='Kate I Luka']hihi , ja dziś tez na zakupach byłam, tata mnie zabrał... Aleśmy się nakupowali... a ile w kolejce do kasy wystali... szok!
Ale lodówka po brzegi wypełniona, zamrażalnik się nie domyka...
80 % prezentów kupionych... I jeszcze kozaczki mi tata pod choinkę kupił :multi: :multi: :multi: szkoda, że śniegu nie ma
Oj owocne zakupy, owocne....

Nie martw się śniegi jeszcze przyjdą i pewno będą trzymać do kwietnia. Więc kozaczki są jak najbardziej na miejscu :).

Posted

[quote name='Guffi']Cześć!
A teraz zgadnij, co ja tu teraz robię...?:evil_lol:

Myślałam, że może Cię spotkam:p...

A ja jestem teraz:evil_lol: , a Ciebie ni ma:p . Zaraz musze znikac do dalszej roboty. Pozdrowionka:loveu:

Posted

[quote name='bonita']A ja jestem teraz:evil_lol: , a Ciebie ni ma:p . Zaraz musze znikac do dalszej roboty. Pozdrowionka:loveu:

A właśnie, że nie:eviltong: ! Bo jestem:evil_lol: .

Posted

Witamy milutko w odjazdowej galerii ;-)...nie rozumiem ...caly rok nikt nas nie odwiedza eheh jak zblizają sie swieta to nagle robi sie zjazd gwiazd ;-)...i tak szczerze powiedziawszy to nie mam kiedy sprzatac heeh ...
Buzioki dla faflunków

Posted

o rany marudy .... aja jutro ide do pracy :p....a dzis musze jeszcze zapisać sie na chlebek:cool3:żeby w sobote bez problemu kupić ...i mam już w domciu swojska wedzoną szyneczkę na świąteczne sniadanko:eviltong:

Posted

Witam
W związku z brakiem dostępu do neta:angryy::angryy::angryy: będe mogła tu być dopiero po świętach w zwiazku z tym.....
życzę spokojnych, cichych, odpoczywających i sytych Świat Bożego Narodzenia........ gadających w wWigilie psów( o matko, ale bedzie harmider)

Posted

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli
gdy Stary Rok w Nowy się zamieni
przyjmij gorące me życzenia
niech się Ci spełnią wszystkie marzenia.
z okazji Świąt Bożego Narodzenia