Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale mamcia fajnie u Ciebie wyglądają emotioikonki - są takie, hmm, stożkogłowe:evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale mamcia fajnie u Ciebie wyglądają emotioikonki - są takie, hmm, stożkogłowe:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Zgasili Ci światło czy monitor wyłączyli? :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Zgasili Ci światło czy monitor wyłączyli? :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Naprawdę takie były:placz: Przez jakiś czas:razz: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: Naprawdę takie były:placz: Przez jakiś czas:razz:[/quote] A może Ty z dealerem się zadajesz - co? :razz::evil_lol: Quote
bonita Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='bGirl']dzień dobry [SIZE=1]Pozdrawiamy[/SIZE] [SIZE=1][FONT=Verdana][B]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B] [/FONT][/SIZE] [SIZE=1][FONT=Verdana][B][IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/B][/FONT][/SIZE][/quote] [B]Dobry :) [/B] [quote name='Kate I Luka']Doberek Mamciu.... A już się bałam, że to tylko u mnie się coś popsuło z tym dogo :roll:[/quote] [B]Witanko córcia, dogo nerwuje mnie ostatnio[/B]:mad: [quote name='dealer'][B]dzien dobry:loveu: jestem, przyszlam :) nic nie powiem wiecej bo nie mam nowych fot....lenia mam i nie chce mi sie pstrykac:diabloti: [/B][/quote] [B]MI też, znam tem ból, więc Ci wybaczuje[/B] [quote name='ferraribox']A ja z faflunami witam się z wszystkimi od rana,bo obawiam się,że na dogo i w sobotę mogą być niespodzianki:lol:[/quote] [B]Cześć:) Dziś nawet chodzi z tym że jakoś wolno:p[/B] [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)Witam sis z samego ranka [/I][/B] [I][B]U nas ślicznie mam nadzieję ze u was też ....no ale cóż spacer juz był ..teraz pora na .........................DOGO:evil_lol:[/B][/I] [/quote] [B]Dogo zajmuje w naszym życiu duużo mi[/B]ejsca:loveu: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Uzależnienie:razz: :cool1: :cool1: Cześć mamcia:loveu:[/quote] [B]Córcia:)[/B] [quote name='Pysia']Witaj dziecko Ala mi raczyła dzisiaj przypomnieć że mam córki :evil_lol: Więc poszkuję ich ;) Foć fafluny bo jest cudnie na dworze :loveu:[/quote] [B]Witaj Mamciu, jak miło że o nas pamiętasz :)[/B] [B]Dziś będę focić, wczoraj mi się nie chciało, miałam dłuugie zebranie[/B] Quote
bonita Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='DORRAG']Doberek Bonitko:p[/quote] [quote name='Aga K']Dzień dobry wieczór :evil_lol: całuski dla faflunów ;)[/quote] [quote name='Kate I Luka']Witam, witam i o zdrowie pytam :evil_lol:[/quote] [B]Cześć dziewczyny, dzięki za odwiedzinki[/B]:loveu: [B].Zdrowam jest:evil_lol: [/B] [quote name='Pysia']Kasiu :) odstresuj się ;) Wsiadaj w auto i zapychaj do mnie :) To godzinka drogi :)[/quote] [B]Wolę mamciu na mietle przylecieć- szybciej ;) no to lecę[/B] [quote name='goldenka245']Hej!:loveu: Ale dziś ładny dzień:loveu:[/quote] [quote name='evaxon']siemanko:multi:[/quote] [B]Siemano :)[/B] [quote name='madzia i medor']Mamcia i co; znalazłaś jakieś foteczki - Ty leniuchu:mad: :p[/quote] [B]Tak córciu znajszłam, ale nie mam sił wklejać[/B]:p :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']A może Ty z dealerem się zadajesz - co? :razz::evil_lol:[/QUOTE] :siara: [quote name='bonita'] [B]Dziś będę focić, wczoraj mi się nie chciało, miałam dłuugie zebranie[/B][/QUOTE] Dziś tzn. dziś - teraz, czy dziś rano:razz: :razz: :razz: Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']A może Ty z dealerem się zadajesz - co? :razz::evil_lol:[/quote] ja przepraszam, czy ty cos insynuujesz??:razz: Quote
bonita Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='drzalka']siemano boksowa rodzinko..:multi: :loveu:[/quote] [B]Siemamy i witamy[/B]:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]estem ...jak mnie nie zamuli to będą fotki;)[/B][/I][/quote] [B]Idem zaraz do Ciebie, smacznego i miłego dzionka życzę[/B] :cool3: [quote name='madzia i medor']Ale mamcia fajnie u Ciebie wyglądają emotioikonki - są takie, hmm, stożkogłowe[/quote] [B]Mdziu co piłaś? Sama się napiję to zobaczę stożyki:p :evil_lol: [/B] [quote name='Pysia']Zgasili Ci światło czy monitor wyłączyli? :diabloti:[/quote] [B]coś w każydym razie złego Jej zrobili[/B] [quote name='madzia i medor']:evil_lol: :evil_lol: Naprawdę takie były:placz: Przez jakiś czas:razz:[/quote] [B]mów mi wuju[/B]:diabloti: [quote name='Pysia']A może Ty z dealerem się zadajesz - co? :razz::evil_lol:[/quote] [B]nie, ja nie pozwalam[/B]:mad: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']:siara: Dziś tzn. dziś - teraz, czy dziś rano:razz: :razz: :razz:[/quote] [B]ani jedno, ani drugie:cool3: - dziś popołedniu, albo wieczorem[/B]:lol: [quote name='Iza i Avanti']Doberek, doberek![/quote] [B]A witanko Izuś, pozdrów Zuzię od nas no i oczywiście Avantiego[/B]:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witam moich ulubieńców :) w ten słoneczny dzionek :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cześć mamciu, braciszku, siostry x 2:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bonita'] [COLOR="Red"] [B]Mdziu co piłaś? Sama się napiję to zobaczę stożyki:p :evil_lol: [/B][/COLOR] [COLOR="Lime"] [B]coś w każydym razie złego Jej zrobili[/B][/COLOR] [B][COLOR="Yellow"]mów mi wuju[/COLOR][/B]:diabloti: [B][COLOR="Cyan"]nie, ja nie pozwalam[/COLOR][/B]:mad: :evil_lol: [B]ani jedno, ani drugie:cool3: - dziś popołedniu, albo wieczorem[/B]:lol: [B]A witanko Izuś, pozdrów Zuzię od nas no i oczywiście Avantiego[/B]:loveu:[/QUOTE] [COLOR="Red"]Ja nie pije[/COLOR] :nono::diabloti: Ja już tak jestem:evil_lol: :evil_lol: [COLOR="Lime"]To wszystko przez ta patologię w rodzinie[/COLOR]:shake: [COLOR="Yellow"]Nie cem[/COLOR]:placz: [COLOR="Cyan"]Nie martw się, nie mam nic wspólnego z dealerami[/COLOR] :siara: To nie omieszkam zaczekać :grins: Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [I][B]:multi:wpadam między kawą i obiadkiem;)[/B][/I] Quote
sylwiaskalska Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hey tam ja tu czekam na zdjęcia :mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=red]Ja nie pije[/COLOR] :nono::diabloti: Ja już tak jestem:evil_lol: :evil_lol: [COLOR=lime]To wszystko przez ta patologię w rodzinie[/COLOR]:shake: [COLOR=yellow]Nie cem[/COLOR]:placz: [COLOR=cyan]Nie martw się, nie mam nic wspólnego z dealerami[/COLOR] :siara: To nie omieszkam zaczekać :grins:[/quote] [B]a czego ty sie tak tych kontaktow z nami wypierasz??:diabloti: [/B] Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='dealer'][B]a czego ty sie tak tych kontaktow z nami wypierasz??:diabloti: [/B][/QUOTE] Ja, ja się wypieram:crazyeye: :crazyeye: Nie potrafiłabym:nonono2::evil_lol: Quote
agbar Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja, ja się wypieram:crazyeye: :crazyeye: Nie potrafiłabym:nonono2::evil_lol:[/quote] nie potrafilabys powiadasz....siakies takies zwatpienie mnie dopadlo...:diabloti: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']nie potrafilabys powiadasz....siakies takies zwatpienie mnie dopadlo...:diabloti:[/QUOTE] Wątpisz w moje słowa:razz: :razz: :razz: :diabloti: Quote
Recommended Posts