Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)Witam sis z samego ranka U nas ślicznie mam nadzieję ze u was też ....no ale cóż spacer juz był ..teraz pora na .........................DOGO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/QUOTE] Uzależnienie:razz: :cool1: :cool1: Cześć mamcia:loveu: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj dziecko :multi: Ala mi raczyła dzisiaj przypomnieć że mam córki :evil_lol: Więc poszkuję ich ;) Foć fafluny bo jest cudnie na dworze :loveu: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień dobry wieczór :evil_lol: całuski dla faflunów ;) Quote
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kasiu :) odstresuj się ;) Wsiadaj w auto i zapychaj do mnie :) To godzinka drogi :) Quote
goldenka245 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej!:loveu: Ale dziś ładny dzień:loveu: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']siemanko:multi:[/QUOTE] Ewa śledzę Cię... :hand: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Ewa śledzę Cię... :hand:[/quote] :nerwy: :scared: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']:nerwy: :scared:[/QUOTE] Nie uciekaj... i tak Cię znajdę:grins: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie uciekaj... i tak Cię znajdę:grins:[/quote] :placz: nie strasz nie strasz:placz: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']:placz: nie strasz nie strasz:placz:[/QUOTE] :shake: :shake: Ja nie straszę:shake: Ja tylko stwierdzam fakty:diabloti: Quote
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']:shake: :shake: Ja nie straszę:shake: Ja tylko stwierdzam fakty:diabloti:[/quote] przerazasz mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='evaxon']przerazasz mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Nie przesadzaj:cool1: Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [B]halo Bonitka:) alem sie stesknila.....za lansowaniem u ciebie:):diabloti: [/B] Quote
bonita Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [B]Witajcie lanserki[/B] :loveu: [B]Fotek nie mam bo mi się nie chciało robić:diabloti: chyba że znajdę jakieś stare:evil_lol: . Nie chciało mi się robić bo dogo nie było:p . Bosh jak ja za Wami tęskniłam:roll: :evil_lol: [/B] Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mamcia i co; znalazłaś jakieś foteczki - Ty leniuchu:mad: :p Quote
Paula Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czesc ciociu :multi: Ale mam nadrabiania wszedzie :roll: Kiedy zdazylyscie tyle nagadac :shake: ;) Quote
zuzolandia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kofffaniutka ;-) ..alez dzisiaj pieknaaaaaaa pogodynkaaa..... a ja muszem do pracy ;-((((( .......buziaczki psesyłamy ;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='bonita'][B]Witajcie lanserki[/B] :loveu: [B]Fotek nie mam bo mi się nie chciało robić:diabloti: chyba że znajdę jakieś stare:evil_lol: . Nie chciało mi się robić bo dogo nie było:p . Bosh jak ja za Wami tęskniłam:roll: :evil_lol: [/B][/quote] Ty leniwcze :mad: A ja robiłam i przedwczoraj, i wczoraj i dzisiaj :multi::multi::multi: I mam sporo fotek :multi: Kilka nawet wstawiłam ;) Quote
bonita Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [B]Też Wam się tak dogo muli:shake: , ja nic nie mogę robić:shake: , posty mi się pokazują dopiero po godzinie- koszmarus jakiś![/B] [B]Że też zawsze jak coś naprawiają to bardziej zepsują:angryy: [/B] [B]Pokombinuję jeszcze chwilę i chyba znikam:shake: wrócę jak będzie lepiej:p [/B] [B]Dzięki za odwiedzinki:loveu: miło że pamiętacie o muła:evil_lol: [/B] Quote
tamiczek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='bonita'][B]Witajcie lanserki[/B] :loveu: [B]Fotek nie mam bo mi się nie chciało robić:diabloti: chyba że znajdę jakieś stare:evil_lol: . Nie chciało mi się robić bo dogo nie było:p . Bosh jak ja za Wami tęskniłam:roll: :evil_lol: [/B][/quote] Ty leniuszku nie dobry :mad: Ja tez tęskinłam :loveu: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cześc :multi: [quote name='bonita'][B]Też Wam się tak dogo muli:shake: , [/B][/quote] muli strasznie :angryy: A ja mam tyle nadrabiania :shake: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:jestem ...jak mnie nie zamuli to będą fotki;)[/B][/I] Quote
Recommended Posts