Pysia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)rodzina nakarmiona....czy zasnęli z przemęczenia i z głodu:razz: To tak jak u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hello Mamcia.... U nas dziś zimno jest :shake: Tak mi się z ciepłego łóżeczka wychodzić nie chciało :-( Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='bonita'] Jakto nie? Ona jak siedzi w domu to je najwięcej;) :evil_lol: No widzisz, tak dawno u Was nie byłam, że już od tego zgoopiałam:lol:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='zuzolandia'] .......no co to sie porobiło ;-) ........ sliczne kwiatencjeeeee ;-) jakie piekne krokusy.....:lol: Quote
Kitka20 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Agunia-Pańciunia a to czasem nie są przebiśniegi:cool3:?? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Kitka20']Agunia-Pańciunia a to czasem nie są przebiśniegi:cool3:?? a moze i tak:loveu: ja sie nie znam...ogrodnictwa nie konczyłam....:diabloti: ( wstyd mi- oczywiscie ze przebisniegi...cholera) Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ale się pięknie prezentuje chłopczyk :) Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witankoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! Buziowankooo przesyłankooooooo !!!!!!!! Quote
bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Guffi']Jeszcze Cię tu nie ma:mad:?? Już jestem:cool3: Quote
bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='tygra']ale foteczek :) kto wygrał? chyba Diki Oczywiście :D Witajcie Tygerki :loveu: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='bonita'] super fotka:evil_lol: Quote
bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p Dobry, dobry Fioneczki :D [quote name='evaxon']heloł :multi: Witanko:multi: [quote name='zuzolandia']Witankoooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! Buziowankooo przesyłankooooooo !!!!!!!! Witamy, Witamy! [quote name='tygra']ale się pięknie prezentuje chłopczyk :) Się stara, żeby piesek za płotem się go przestraszył:cool3: :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a moze i tak:loveu: ja sie nie znam...ogrodnictwa nie konczyłam....:diabloti: ( wstyd mi- oczywiscie ze przebisniegi...cholera) Tak Agunia to przebiśnieżek:diabloti: Quote
bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']rodzina nakarmiona....czy zasnęli z przemęczenia i z głodu:razz: Zasnęli :D, a czy pojedli to ich sprawa:diabloti: [quote name='Imbir1']Cześć z rana śliczna babciu:evil_lol: Witaj wnusiu, dobrze że mi przypomniałaś o mojej śliczności, w tej chorobie:shake: całkiem o tym zapomniałam:p , Tak babcia jest śliczna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty też wnusiu:loveu: [quote name='Pysia']To tak jak u mnie :evil_lol: :evil_lol: To u nas rodzinne:p [quote name='Kate I Luka']Hello Mamcia.... U nas dziś zimno jest :shake: Tak mi się z ciepłego łóżeczka wychodzić nie chciało :-( Mi też:shake: , szłam dziś do lekarza:p dostałam jakieś leki, ciekawe czy pomogą Twojej ślicznej matce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Guffi']No widzisz, tak dawno u Was nie byłam, że już od tego zgoopiałam:lol:. Trzeba częściej roszyć doopę z domu:p :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']jakie piekne krokusy.....:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Kitka20']Agunia-Pańciunia a to czasem nie są przebiśniegi:cool3:?? Tak Kitka :D, choć śniegu ni ma przebiśniegi są:evil_lol: Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pamiętacie że dziś ostatki ? ja już pękam :) Quote
bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='tygra']Pamiętacie że dziś ostatki ? ja już pękam :) Dziś:cool3: nic niewiem o tym:shock: Dobrze że mi powiedziałaś, bo by mi przeszły koło nosa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 nie wkręcaj mnie proszę, ja się nawet śmiać nie mogę bo faworki z ust mi lecą :) a Tygra obserwuje czy coś jej spadnie :) Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ..choinecka fest gryfnooooooo ;-) ....... Quote
Recommended Posts