Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Witaj Asiaczku:multi:
Czy już choroba poszła precz:cool3:
Pozdrowionka
Jeszcze nie do końca, ale ja juz próbuje troche posiedzieć przy kompie. Zaległości mam tyle, że chyba nie powinnam iść spać wogóle przez najblizszych kilka dni...
Pzdr.

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witankoooooo Bonitkowaaaaa;-)
Juz niedługo wiosnaaa mam nadzieje ze w koncu słonca bedzie pod dostatkiemmmmmmmmm ;-) zrobi sie ciepełkooo i zaczna sie wycieczki w górki ;-) to znaczy sie dla nas zaczna sie te górki eheheh Wy ich macie pod dostatkiem dziennie;-) heeh
Buziaczki

Posted

[quote name='lothia']

super fota
u nas Browar[lat13] na widok piłki młodnieje o 12,5:evil_lol: a jak Matyś do niego dołączy to mam ochotę im coś zrobić, na dodatek jak piłke schowam to Browar zawsze pamieta gdzie i jest tak upierdliwy.......
:evil_lol: Merol tak młodnieje zaraz jak się go spuści ze smyczy na spacerze, szczególnie uwielbia spacerki nad zaporę:loveu: , a lotnisko:loveu: normalny szał:evil_lol: . Najczęściej nosi na spacerkach aporcik cały czas w mordzie wtedy jest spokojny :D, o spuszczeniu jej razem z Bonem to powoli już nie ma szans:shake: ona tak wtedy szaleje że w mig by się wykończyła, nie zna umiaru:shake: , zagoniła by się na śmierć.

Posted

[quote name='Guffi']A wiesz, że ona jest młodsza od naszej Azusi:crazyeye:, a ja myślałam, ze starsza...
96' no nie?

Merol? tak z maja 96 jest :D. Ale boksery jakoś szybko się starzeją i siwieją:p

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: Merol tak młodnieje zaraz jak się go spuści ze smyczy na spacerze, szczególnie uwielbia spacerki nad zaporę:loveu: , a lotnisko:loveu: normalny szał:evil_lol: . Najczęściej nosi na spacerkach aporcik cały czas w mordzie wtedy jest spokojny :D, o spuszczeniu jej razem z Bonem to powoli już nie ma szans:shake: ona tak wtedy szaleje że w mig by się wykończyła, nie zna umiaru:shake: , zagoniła by się na śmierć.
eee.... Może aż na śmierć to nie :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra, dobra! A gdzie gaciorki?
pzdr.
Nie będzie majciochów w grochy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Merol byłby obrażony:oops: , zresztą i tak jest bardzo smutny, nie ma ani jednego chłopaka:placz: :diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']BYŁAM
.................wszystkjiego nie doczytałam.....bo gadułacie strasznie.fotów malo:cool3::cool3::cool3::cool3:
Cześć BEa :)
Fot mało i pewno aż do jutra nie będzie:shake: , Tz zakosił aparacik już wczoraj:p
[quote name='zuzolandia']czy przypadkiem OBCY nie uprowadzili Gastusiowej i nie schowali w dziupli u Ciebie Bonitko ??????
Jak już mówiłam Zuziu:cool3: u nas nie ma DZIUPLI OBCYCH:mad: , ani żadnej innej dziupli :cool3: . Prowadzimy wszystko legalnie i otwarcie:diabloti::evil_lol: .