bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Uciekająca piłeczka Reszta potem, poddaje się z tym imageshack-iem. Quote
DORRAG Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moje piękności:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Wypatruje w całości ;) oj cienko dziś z tym wklejaniem Zakochałam się ....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :grin: Jak tam gardziloko? Zdrowka zycze :kciuki: [quote name='bonita']Nie chcą się wklejać w imageshacku, znacie jakiś inny dobry program? Tutaj mozna http://photobucket.com/login.php?link=header albo na fotosik. Quote
Medorowa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: :loveu: I pomyśleć, że to równiez moje psiaki:cool3: Prawda mamuśka:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :loveu: :loveu: ile pieknych foteczek:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: I pomyśleć, że to równiez moje psiaki:cool3: Prawda mamuśka:diabloti: no to jak lecimy po rodzinie, to ja też coś do nich mam:diabloti::evil_lol:prawda babciu??? a tytaj jaka słodka minka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: I pomyśleć, że to równiez moje psiaki:cool3: Prawda mamuśka:diabloti: Oczywiście Madziu :D Pytają kiedy nas odwiedzisz:cool3: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Zakochałam się ....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Widzisz jakiego się wnuczka dorobiłaś:cool3: Śliczny taki po nas jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: ile pieknych foteczek:loveu: :loveu: Dzięki:oops: Mam więcej, ale się nie chcą wklejać, a że nie mam siły kombinować( gardło mnie boli jak fix) resztę jutro wstawię. Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='goldenka245']Superowe foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Siem cieszem że się podobują :D [quote name='zuzolandia'] .heheeheh bliskie spotkanie dzikich pazurów ;-) hheeh Dzikich i brudnych:p , a potem zapraszamy na dywany:evil_lol: [quote name='tygra']to dobre - biedne pieski w niewoli :) One lubią być zniewolone:diabloti: [quote name='goldenka245']Oj niedobra mama :P Mama sępi, ale nie zabiera synalkowi:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bonitko może mi wypiszesz drzewo genealogiczne bo za licho nie wiem kto moją wnuczką a kto prawnuczką jest :evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] :grin: Jak tam gardziloko? Zdrowka zycze :kciuki: Tutaj mozna http://photobucket.com/login.php?link=header albo na fotosik. Dzięki jutro będę próbować Boli:placz: Bardzo:placz: nie wiem czy jednak nie będę musiała iść do jakiegoś doktora:p Quote
Kate I Luka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Kamcia_14']A mam pytanie do Kate - skąd ty do licha , bierzesz takie fajne obrazki !! A tak sobie latam po niecie, i zbieram :p [quote name='bonita']Moja mądra córunia podpowiedziała:buzi: Nigdy nie zapominaj, że jesteś taka mądra po mamusi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mamcia, jakże bym mogła zapomnieć ;) Witam... Widzę, że mamusia chorowała. Mam nadzieję, że już lepiej. Przejeżdżałam wczoraj i dziś przez Bielsko, wypatrywałam gromadki boksiów, ale nigdzie Was nie widziałam :shake: :-( A Gastuś tak chciałby poznać swoją Babcię :-( Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Bonitko może mi wypiszesz drzewo genealogiczne bo za licho nie wiem kto moją wnuczką a kto prawnuczką jest :evil_lol: Wnuczki z mojej strony:evil_lol: ( czyli moje córki) to: Madzia od Medorka i Kate i Luka- mam tylko dwie ślicznotki:loveu: A prawnuczki, również dwie- obie są córciami Madzi: Julcia czyli Imbir1, oraz Leemonca:loveu: Czy masz moja śliczna mamciu jeszcze jakieś pytania:cool3: Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej! Czy ja też moge tu z Wami pisać w tej galerii?? :oops::roll: :loveu::loveu:Ślicznneeeee foty!! Ukradne Ci psa:razz::razz: !! :loveu::loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']A tak sobie latam po niecie, i zbieram :p Mamcia, jakże bym mogła zapomnieć ;) Witam... Widzę, że mamusia chorowała. Mam nadzieję, że już lepiej. Przejeżdżałam wczoraj i dziś przez Bielsko, wypatrywałam gromadki boksiów, ale nigdzie Was nie widziałam :shake: :-( A Gastuś tak chciałby poznać swoją Babcię :-( Jeszcze się zaraza trzyma:mad: Widzisz córciu:shake: trzeba mamci meldować że się do Bielska wybierasz:cool3: . Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bonita'] Uciekająca piłeczka Reszta potem, poddaje się z tym imageshack-iem. ......cudne.... a piłeczka sie nie przejmujcie:loveu: ......zawsze ucieka Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Imbir1']no to jak lecimy po rodzinie, to ja też coś do nich mam:diabloti::evil_lol:prawda babciu??? Tak samo jak ja do Imbirka :D a tytaj jaka słodka minka:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Minka jest uchwycona w ruchu:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Pysia']Zakochałam się ....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='bonita']Wypatruje na pieska jaki sliczny i dostojny..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Wypatruje w całości ;) oj cienko dziś z tym wklejaniem przesliczna postawa...normalnie cudo.:loveu: ...przepiekne bbonitko, przepiekne...i słoneczko i obiekt.....:loveu: Quote
teqquila Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witajcie :) sliczne fotki a pazurki to tak samo czyste jak u Tyska :D Quote
bonita Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='ß@$!@']Hej! Czy ja też moge tu z Wami pisać w tej galerii?? :oops::roll: :loveu::loveu:Ślicznneeeee foty!! Ukradne Ci psa:razz::razz: !! :loveu::loveu::evil_lol: Zapraszamy do pisania B@$!@:loveu: :loveu: :loveu: - Basia:cool3: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Wnuczki z mojej strony:evil_lol: ( czyli moje córki) to: Madzia od Medorka i Kate i Luka- mam tylko dwie ślicznotki:loveu: A prawnuczki, również dwie- obie są córciami Madzi: Julcia czyli Imbir1, oraz Leemonca:loveu: Czy masz moja śliczna mamciu jeszcze jakieś pytania:cool3: Moje pytania są natury naiwnej :) Bo nieustannie mnie nurtuje pytanie czy boksim nie jest zimno bez futer :) Serio mnie nurtuje :) Quote
Recommended Posts