bonita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='tygra']nie wkręcaj mnie proszę, ja się nawet śmiać nie mogę bo faworki z ust mi lecą :) a Tygra obserwuje czy coś jej spadnie :) :evil_lol: Mniam faworki:loveu: , ja nimam:shake: Quote
Paula Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hehe :D Fafluny syjamskie ;) [quote name='bonita']Dobrze że mi powiedziałaś, bo by mi przeszły koło nosa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha :grin: Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='bonita'] O nie :mad:.Dikuś zakneblowany :mad: Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='bonita'] Dickensik schowal pileczke pod fafla i mysli ze nikt jej nie widzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mu fafelek spuchł Quote
Imbirka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć śliczna babciu:multi::evil_lol:;) biedny Bonek nie może zabrać sunusiowi piłeczki:razz::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Już jestem:cool3: oddaj piłeczke jest moja..... a wlasnie ze moja....nie ruszaj .... extra Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj Bonitko :) Czy Twoje fafluńce jak mają piłeczke i chcą się bawić to wpychają jeden drugiemu do pyska na chama? U mnie Zmorka tego nauczyła Szelme i teraz Szelma wciska nieraz Zmorze zabawke tak , że Zmorka ląduje na ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Bonitko :) Czy Twoje fafluńce jak mają piłeczke i chcą się bawić to wpychają jeden drugiemu do pyska na chama? U mnie Zmorka tego nauczyła Szelme i teraz Szelma wciska nieraz Zmorze zabawke tak , że Zmorka ląduje na ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Pysiu :) U mnie jest nieco inaczej, psy grzebią sobie nawzajem w mordach i wyciągają aporcik drugiemu:evil_lol: . Najlepsza jest w tym Bono, wpycha całą mordę Dikiemu do dzióba, Merolowi zresztą też:p , ale krokodylek jest na tyle duży że nie trzeba wiele się napracować zeby go pogiągnąć za ogonek:evil_lol: Quote
leemonca Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 fajnie jest mieć więcej psiaków, gdyby nie Tz to też bym ich więcej miała :razz: dzieńdoberek!!! Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='leemonca']fajnie jest mieć więcej psiaków, gdyby nie Tz to też bym ich więcej miała :razz: dzieńdoberek!!! Oj te TZ-ty, Tz-ty pierony:evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']oddaj piłeczke jest moja..... a wlasnie ze moja....nie ruszaj .... extra Ona jest moja!:cool3: [quote name='Imbir1']cześć śliczna babciu biedny Bonek nie może zabrać sunusiowi piłeczki Witaj wnusieńko!Ma baba problem:p [quote name='ß@$!@']Dobranoc-dzień dobry :p Dobrydzień:loveu: [quote name='Vectra']Bry wieczór :) Bry dobry, byłam u Ciebie pogapić na Romana z lufą:cool3: , ja też chcę takiego:placz: [quote name='Alicjarydzewska']ale mu fafelek spuchł Jeżyk go ugryzł:evil_lol: [quote name='evaxon']Dickensik schowal pileczke pod fafla i mysli ze nikt jej nie widzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: He, he mamo co chcesz, przecież ja nic nie mam:evil_lol: . Jak bierze coś mniejszego to faktycznie umie chować w faflach:cool3: [quote name='misiaczek']O nie :mad:.Dikuś zakneblowany :mad: On umie szczekać nawet z piłeczką w mordzie:evil_lol: fakt dość głupie to szczekanie:evil_lol: , ale jest:cool3: . [quote name='paula_z'] Hehe :D Fafluny syjamskie ;) Hahahaha :grin: Złączone na wieki :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:strasznie jadowite te jeżyki u Was są;) Witajcie ....a taki zapowiadał się piękny dzionek:shake: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć ciotka :) Francik tak wszytsko Lalce wydłubuje z pyska , ostatnio wydarł jej z gardła kość :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Wiecie co? Nie powinnam chorować. Tylko 5 dni mnie tu nie było, a czytania i przeglądania - całe masy... Musiałam się przekopywać przez posty jak bez mała przez Alpy... Pzdr. Quote
DORRAG Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć:p A przy tym odbieraniu jeżyka nie ciągną się za fafulce:evil_lol: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p A przy tym odbieraniu jeżyka nie ciągną się za fafulce:evil_lol: :evil_lol: Czasem się to przydaży, ale raczej nie:evil_lol: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Wiecie co? Nie powinnam chorować. Tylko 5 dni mnie tu nie było, a czytania i przeglądania - całe masy... Musiałam się przekopywać przez posty jak bez mała przez Alpy... Pzdr. Witaj Asiaczku:multi: Czy już choroba poszła precz:cool3: Pozdrowionka Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kitka20']hej Bonitki cio tam słychać?? A siedzę w domu, bom chora, jakoś ta zaraza mnie niechce opuscić:shake: [quote name='Vectra']cześć ciotka :) Francik tak wszytsko Lalce wydłubuje z pyska , ostatnio wydarł jej z gardła kość :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Nie udławiła się jego mordą:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:strasznie jadowite te jeżyki u Was są;) Witajcie ....a taki zapowiadał się piękny dzionek:shake: No nie, miało być słońce! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Właśnie was odwiedzam , żeby nie było że o was zapomniałam :evil_lol:. Podaj mi Bonitko :loveu: jakąs fajną stronkę z gifami :evil_lol: . Ostrzegam , jeśli nie lubisz pająków , nie wchodź do galeri AliRydzewskiej :evil_lol: . Quote
bonita Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']Właśnie was odwiedzam , żeby nie było że o was zapomniałam :evil_lol:. Podaj mi Bonitko :loveu: jakąs fajną stronkę z gifami :evil_lol: . Ostrzegam , jeśli nie lubisz pająków , nie wchodź do galeri AliRydzewskiej :evil_lol: . Nie mam tak na zawołanie:cool3: , ja tak się szwędam po necie i coś fajnego znajduję :D, szczególnie na zagranicznych stronkach. Quote
lothia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 super fota u nas Browar[lat13] na widok piłki młodnieje o 12,5:evil_lol: a jak Matyś do niego dołączy to mam ochotę im coś zrobić, na dodatek jak piłke schowam to Browar zawsze pamieta gdzie i jest tak upierdliwy....... Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Oj widzę, ze te cudowne leki nie pomogły :shake: Nadal jesteś chora :shake: Quote
Recommended Posts