goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Piękne te pieseczki masz:loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witam :multi: :multi: :multi: Ale Dikuś się pięknie pręży... Chyba czuł, że ja tam gdzieś pomykam przez Bielsko i mnie wypatrywał :cool3: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Co to się porobiło, że Bonita w porze przedpołudniowo-popołudniowej jest na forum:crazyeye::cool3:?! Siedzisz w chałpie? Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Guffi']Co to się porobiło, że Bonita w porze przedpołudniowo-popołudniowej jest na forum:crazyeye::cool3:?! Siedzisz w chałpie? Chora jestem:p Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='bonita']Chora jestem:p :shake: :-( Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witam :multi: :multi: :multi: Ale Dikuś się pięknie pręży... Chyba czuł, że ja tam gdzieś pomykam przez Bielsko i mnie wypatrywał :cool3: Witaj córciu:multi: Tak on od rana wczoraj Cię wypatrywał, czuł że jesteś blisko :D Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Guffi']:shake: :-( Ale jak tak dalej będę przy kompie siedzieć, to dzieci nie będą miały obiadu:evil_lol: , idę kończyć:cool3: Quote
e.v.a Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :evil_lol: on ma spaczenie wystawowe:evil_lol: czesc:multi: Quote
Guffi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='bonita']Ale jak tak dalej będę przy kompie siedzieć, to dzieci nie będą miały obiadu:evil_lol: , idę kończyć:cool3: No Marta chyba nie musi jeść:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 .......no co to sie porobiło ;-) ........ sliczne kwiatencjeeeee ;-) Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witam :multi: :multi: :multi: Ale Dikuś się pięknie pręży... Chyba czuł, że ja tam gdzieś pomykam przez Bielsko i mnie wypatrywał :cool3: ;)hey sis Diki trenuje przed Katowicami:p Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='PIKA']łałlłl ale poza wystawowa :loveu: hey sis Diki trenuje przed Katowicami:p Witaj praxx babciu:) Witaj Sister Alu:loveu: Przed bramką wystawia się codziennie:cool3: , zobaczymy jak będzie na wystawie:p [quote name=':: FiGa ::']Cześc bonitki gaduły :multi: Cześć Figule:loveu: [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p Dobrywieczer Fionki:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Doberek rodzinko! Avanti przesyła Merolce krokodylkowego buziaka! Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='bonita'] Przed bramką wystawia się codziennie:cool3: , zobaczymy jak będzie na wystawie:p postaw mu bramke na ringu to się ladnie wystawi :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 PIKA napisał(a):postaw mu bramke na ringu to się ladnie wystawi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny pomysł :D Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja będę w Katowicach :multi: I będę widziała pieski bo pojadę bez swojego :evil_lol: Quote
lothia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Bonitko zdrowiej szybko i dużo nowych fot poproszę,pomysł Piki jak zwykle trafiony:evil_lol: Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Doberek rodzinko! Avanti przesyła Merolce krokodylkowego buziaka! Witajcie Familio! :buzi: Merolek się cieszy podwójnie:multi: [quote name='madzia i medor']Hy hy, wyglada jak pręgowany:p :p :evil_lol: Pan doktor się niemylił:cool3: [quote name='PIKA']postaw mu bramke na ringu to się ladnie wystawi :evil_lol: Praxxx babciu, to jest myśl :D:evil_lol: [quote name='goldenka245']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny pomysł :D Też mi się podoba, a Dikiemu:loveu: , nie stresował by, tylko puszył za bramką na inne psy:evil_lol: [quote name='Pysia']Ja będę w Katowicach :multi: I będę widziała pieski bo pojadę bez swojego :evil_lol: :multi: To będzie wielki zlot Dogomaniaków:multi: [quote name='lothia']Bonitko zdrowiej szybko i dużo nowych fot poproszę,pomysł Piki jak zwykle trafiony:evil_lol: Jutro idę do doktora:p może mi coś dobrego przepisze, żebym szybko ozdrowiała:cool3: . Quote
bonita Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: on ma spaczenie wystawowe:evil_lol: Ale nie na wystawach:cool3: , [quote name='Guffi']No Marta chyba nie musi jeść:evil_lol: Jakto nie? Ona jak siedzi w domu to je najwięcej;) :evil_lol: [quote name='zuzolandia'] .......no co to sie porobiło ;-) ........ sliczne kwiatencjeeeee ;-) No takie ładne kffiatki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ;)rodzina nakarmiona....czy zasnęli z przemęczenia i z głodu:razz: Quote
Imbirka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć z rana śliczna babciu:p:evil_lol: Quote
Recommended Posts