bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu: Cudny:loveu: Sis jesteś taka koffana :loveu: Dziękuję:buzi: Mogę iść spokojnie spać Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć mamcia:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witaj :) Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Witaj :) Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti: Pysiu, sie chyba powtarzasz..znaczy sie mocno silnie cie wzruszyła..... rachunkami sie nie przemuj..zawsze mozesz nie zapłacic:diabloti: Czesc dziewczyny i chłopaki. dzis juz piateczek i rewelacja.... zimno za oknem, mrozik jest , sniezek jeszcze tez.....i tak jakosc sie dzieje...:diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :multi::multi::multi:Hey sis , byłam dziś na inspekcji u ciotki Klockowej:loveu: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :) Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti: Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti: Quote
misiaczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Heloł kuzynko.Człowiek wchodzi na dogo wieczorkiem,po cieżkim dniu i chce faflunki obejrzeć a faflunków nie ma :niewiem:.Za to gadulec na pare stron :evil_lol:. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dobry wieczór sie z Państwem....:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witanko;-) wpadłąm tak po cichutku sie przywitac coby mnie nie porwali ONI ;-) eheheh. Buziole Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti: Dawaj go teraz :diabloti: Na nim się naucze żeby moje Zmoroszelmy potem pięknie wyglądały :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):Dawaj go teraz :diabloti: Na nim się naucze żeby moje Zmoroszelmy potem pięknie wyglądały :evil_lol: Muszę to przemyśleć:hmmmm: Dobra, już:diabloti: Wysłaś priorytetem:razz: :diabloti: Quote
goldenka245 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie ma foteczek:placz::placz::placz::placz: Dobranoc :Rose: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Muszę to przemyśleć:hmmmm: Dobra, już:diabloti: Wysłaś priorytetem:razz: :diabloti: A po co od razu płacić dużo za przesyłke? Normalnym go puść :evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pysia napisał(a):A po co od razu płacić dużo za przesyłke? Normalnym go puść :evil_lol: A cholera wie, czy jak będziemiał tak dużo czasu, to ni uciknie do mnie z powrotem:hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madzia i medor napisał(a):A cholera wie, czy jak będziemiał tak dużo czasu, to ni uciknie do mnie z powrotem:hmmmm: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Buahahahahahahahahaha Gorzej jak on se mój dom upodoba i nie da się wypchać :cool1::evil_lol: Quote
bonita Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='DORRAG']Witajcie Bonitki:p Cześć i czołem :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hey sis , byłam dziś na inspekcji u ciotki Klockowej:loveu: :multi: Hej fajnie się miałaś :D [quote name='madzia i medor']Babciu (dobrze mówię:hmmmm: ), jak już bedziesz miała w tym wprawę, to ja Ci mojego Dinka podrzucę:razz: :diabloti: :diabloti: [quote name='misiaczek']Heloł kuzynko.Człowiek wchodzi na dogo wieczorkiem,po cieżkim dniu i chce faflunki obejrzeć a faflunków nie ma :niewiem:.Za to gadulec na pare stron :evil_lol:. Jutro cuś powklejam, dziś mi się niechciało, jakieś prześilenie wiosenne czy cuś:cool3: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dobry wieczór sie z Państwem....:loveu: A dobry ten wieczorek :D Quote
bonita Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć mamcia:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: córciu:loveu: [quote name='Pysia']Witaj :) Jak dzisiaj moje boksie? Bo ja Zmorke wypcham :diabloti: Dziś były grzeczne- mogą jeszcze zostać przy zyciu:evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu, sie chyba powtarzasz..znaczy sie mocno silnie cie wzruszyła..... rachunkami sie nie przemuj..zawsze mozesz nie zapłacic:diabloti: Czesc dziewczyny i chłopaki. dzis juz piateczek i rewelacja.... zimno za oknem, mrozik jest , sniezek jeszcze tez.....i tak jakosc sie dzieje...:diabloti: U nas śnieżku ni ma, ale mrozi równo:p Witajcie:loveu: Quote
bonita Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko;-) wpadłąm tak po cichutku sie przywitac coby mnie nie porwali ONI ;-) eheheh. Buziole Nie krempujsię pojechali na weekend:cool3: :evil_lol: [quote name='goldenka245']Nie ma foteczek:placz::placz::placz::placz: Dobranoc :Rose: Jutro będą- nie obiecuję, ale będą;) [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahaha Gorzej jak on se mój dom upodoba i nie da się wypchać :cool1::evil_lol: :evil_lol: Ciekawe jak on działa, co psuje, albo otwiera:evil_lol: może akurat miała byś z niego pożytek:cool3: [quote name='teqquila']Witamy rodzinke boksikow:) Witamy i pozdrawiamy:loveu: Quote
Paula Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='bonita']U nas śnieżku ni ma, ale mrozi równo:p Witajcie:loveu: U Was bedzie jutro :eviltong: bo u nas ma sie od jutra ocieplac :cool1: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='bonita'] :evil_lol: Ciekawe jak on działa, co psuje, albo otwiera:evil_lol: może akurat miała byś z niego pożytek:cool3: Witamy i pozdrawiamy:loveu: To dlaczego ona chce go oddać? :cool1: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 paula_z napisał(a):U Was bedzie jutro :eviltong: bo u nas ma sie od jutra ocieplac :cool1: jakoś nie zauwazylam :shake: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :multi::multi:hey sis ....czemu ty tak po nocach buszujesz :crazyeye: czy u ciebie też tak zarąbiście zimno:placz: Quote
Recommended Posts