e.v.a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Tobie brak słow:crazyeye: niewierzę:evil_lol: [/I][/B] [B][I]Cześć Ewcia![/I][/B][/quote] :siara: a jednak :evil_lol: czasami tak bywa:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/1689/dscn11901kq4.jpg[/IMG][/quote]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[B][I]rozmiękłam[/I][/B] Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[B][I]rozmiękłam[/I][/B][/quote] [B][I]Za bardzo fotkę zmiękczyłam:evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Za bardzo fotkę zmiękczyłam:evil_lol:[/I][/B][/quote]:mad:[I]wypłukałaś w Silanie;)[/I] Quote
bonita Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:[I]wypłukałaś w Silanie;)[/I][/quote] [B][I]Nie w Lenorze, miękkość trwa i trwa.....[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Cześć Figusia :) :) :)[/I][/B][/quote]Branocka :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć mamcia:multi: Jakie śliczne zdjęcia z dzieciństwa;) :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Pooglądałam fotki maluchów i wiesz co? Powiedz Bonkowi że ja przyjadę do BB i sprawię jej manto jak nam wiosną nie dostarczy nowych fotek nowego miotu ;) Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Piękna dama! [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/8550/mereksd4.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:heyka w czym dziś płuczesz fotki:loveu:[/B][/I] Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Córci dużo zdrówka :multi: :kciuki:[/quote] [I][B]Kciuki się przydały:multi:dziś jest już lepiej :D [/B][/I] [quote name='PIKA']Hej, hej Ja tu bylam :multi: :lol:[/quote] T[I][B]ak prababcia PIKA :multi:[/B][/I] [quote name='teqquila']Witanko :) i buziaki dla boksi :loveu:[/quote] [I][B]Boksie wymiziane, wczoraj i dzisiaj:evil_lol:[/B][/I] Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:heyka w czym dziś płuczesz fotki:loveu:[/B][/I][/quote] [I][B]Heloł :)[/B][/I] [I][B]Najpierw muszę jakieś nacykać:evil_lol: Pierwszy krok już zrobiłam- aparat naładowany:cool3:[/B][/I] Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Branocka :evil_lol: :loveu::loveu:[/quote] [I][B]Brydzionek:loveu:[/B][/I]:loveu::loveu: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Piękna dama! [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/8550/mereksd4.jpg[/IMG][/quote] [B]T[/B][I][B]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p [/B][/I] Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Diki będzie sie stresowal:evil_lol: . Kirusia też przygotowuje się do trzeciej kolejnej cieczki... Dotarłam do ostatniej strony. Gratuluję! Psiaki masz piękne i szlachetne o wspaniałej psychice. Zdjęcia super:lol: ! Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cześć ciotka :) ale nagadane wrrrrr - a mi muli i tak ciężko mi tu przebrnąć przez wszytsko buuu :( wracając do tematu pozostawienia psa :hmmmm: poszłam z Kano i koleżanką do sklepu , Kano uwiązany , my zakupy robiłyśmy - zagadane ,zaśmiane ;) no i jak wychodziłyśmy to oczywiście zapomniałąm na śmierć żem z psem tu przyszła ,ale mało tego to jeszcze do kumpeli mówie -wskazując na Kano - "zobacz identik doberman jak mój" :evil_lol: a ona mi na to "faktycznie i jeszcze do tego podobną obroże ma" :evil_lol: kolejna częśc dialogu "nigdy go nie widziałam tu ciekawe z którego jest bloku" i sobie posżłyśmy - zatrzymało mnie przerażliwe WYCIE i już chciałam wypalić "i jeszcze do tego tak samo morde ...wydziera" kiedy to doszło do mnie że to moje maleństwo :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Bonitka :).Dobrze,ze z córcią już lepiej :multi:. Czekamy więc na nowe obiecane fotki ;). Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='bonita'][B]T[/B][I][B]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p [/B][/I][/QUOTE] czyli za jakieś 10 dni będzie ... sex dla przyjemności, lub owocny sex :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrydzionek Mamcia :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [B][QUOTE][B]T[I]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p[/I][/B][/QUOTE][/B] [B][I]Moje słonko również zaczyna cieczkować :loveu:. [/I][B][I]No mówi się trudno ... :evil_lol:. I tak Zamierzam ją potem sterylizować :multi:. [/I][/B] [B] [/B][/B] Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 aaaa no to bedziemy trzymac kciuki za seciki:cool3: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć! Ja znowu przyszłam/chyba narobić zamieszania:roll:. Quote
DORRAG Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dzień dobry:p [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/6220/34uu8.jpg[/IMG] Co ja mogę innego napisać;) śliczności:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']cześć ciotka :) ale nagadane wrrrrr - a mi muli i tak ciężko mi tu przebrnąć przez wszytsko buuu :( wracając do tematu pozostawienia psa :hmmmm: poszłam z Kano i koleżanką do sklepu , Kano uwiązany , my zakupy robiłyśmy - zagadane ,zaśmiane ;) no i jak wychodziłyśmy to oczywiście zapomniałąm na śmierć żem z psem tu przyszła ,ale mało tego to jeszcze do kumpeli mówie -wskazując na Kano - "zobacz identik doberman jak mój" :evil_lol: a ona mi na to "faktycznie i jeszcze do tego podobną obroże ma" :evil_lol: kolejna częśc dialogu "nigdy go nie widziałam tu ciekawe z którego jest bloku" i sobie posżłyśmy - zatrzymało mnie przerażliwe WYCIE i już chciałam wypalić "i jeszcze do tego tak samo morde ...wydziera" kiedy to doszło do mnie że to moje maleństwo :evil_lol:[/quote] :megagrin: :megagrin: :megagrin: [B][I]Ale się uśmiałam, pieroga w całosci połknęłam:evil_lol:[/I][/B] [B][I] Powiem tylko- zdaża się:evil_lol: , dobrze że chociaż mordę mają żeby się odezwać:evil_lol: [/I][/B] Quote
bonita Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p [/quote] [B][I]Cześć :multi: cześć:multi: [/I][/B] [quote name='Guffi']Cześć! Ja znowu przyszłam/chyba narobić zamieszania:roll:.[/quote] [B][I]Cześć Guffi :)[/I][/B] [B][I]A że tak zapytam, jakie zamieszanie robisz[/I][/B]:roll: [quote name='evaxon']aaaa no to bedziemy trzymac kciuki za seciki:cool3: :evil_lol:[/quote] [B][I]NO będzie 300 setka:multi: :multi: :multi: już się cieszę[/I][/B]:evil_lol: [quote name='Kamcia_14'] [B][I]Moje słonko również zaczyna cieczkować :loveu:. [/I][B][I]No mówi się trudno ... :evil_lol:. I tak Zamierzam ją potem sterylizować :multi:. [/I][/B] [/B][/quote] [B][I]Jakoś te cieczki trza przeżyć:cool3: , jak ja nienawidzę kiedy jakieś kawaliery za moimi chodzą:mad: [/I][/B] [quote name='Kate I Luka']czyli za jakieś 10 dni będzie ... sex dla przyjemności, lub owocny sex :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrydzionek Mamcia :multi:[/quote] [B][I]Nie będzie[U] żadnego[/U] sex-u córcia:mad: ! To Merol ma cieczkę, nie Bono:evil_lol: [/I][/B] [quote name='misiaczek']Cześć Bonitka :).Dobrze,ze z córcią już lepiej :multi:. Czekamy więc na nowe obiecane fotki ;).[/quote] [B][I]Też się cieszę :) , Ona ma zapalenie płuc. Dostała z dnia na dzień, ze zwykłego przeziębienia:crazyeye: byłam w szoku jak mi lekarka powiedzała, w środe byłyśmy u niej i dostała tylko syropki i fukadełko na gardełko, a wczoraj do szpitala chciała Ją brać. Dodam że w środę i w czwartek grzecznie w domku leżała, ani nie goniła, ani nic. Ale dziś już lepiej :).[/I][/B] [B][I]Zaraz fotki wstawię :)[/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='bonita'] [B][I]Nie będzie[U] żadnego[/U] sex-u córcia:mad: ! To Merol ma cieczkę, nie Bono:evil_lol: [/I][/B] [/QUOTE] Ale dałam czadu... chyba się cos nie wyspałam :oops: Quote
Recommended Posts