Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Tobie brak słow:crazyeye: niewierzę:evil_lol: [/I][/B]
[B][I]Cześć Ewcia![/I][/B][/quote]
:siara: a jednak :evil_lol: czasami tak bywa:evil_lol:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[I]wypłukałaś w Silanie;)[/I][/quote]

[B][I]Nie w Lenorze, miękkość trwa i trwa.....[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pooglądałam fotki maluchów i wiesz co? Powiedz Bonkowi że ja przyjadę do BB i sprawię jej manto jak nam wiosną nie dostarczy nowych fotek nowego miotu ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Córci dużo zdrówka :multi:
:kciuki:[/quote]

[I][B]Kciuki się przydały:multi:dziś jest już lepiej :D
[/B][/I]
[quote name='PIKA']Hej, hej

Ja tu bylam :multi: :lol:[/quote]

T[I][B]ak prababcia PIKA :multi:[/B][/I]

[quote name='teqquila']Witanko :) i buziaki dla boksi :loveu:[/quote]

[I][B]Boksie wymiziane, wczoraj i dzisiaj:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:heyka w czym dziś płuczesz fotki:loveu:[/B][/I][/quote]
[I][B]Heloł :)[/B][/I]
[I][B]Najpierw muszę jakieś nacykać:evil_lol: Pierwszy krok już zrobiłam- aparat naładowany:cool3:[/B][/I]

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Piękna dama!

[IMG]http://img154.imageshack.us/img154/8550/mereksd4.jpg[/IMG][/quote]

[B]T[/B][I][B]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p
[/B][/I]

Posted

Diki będzie sie stresowal:evil_lol: . Kirusia też przygotowuje się do trzeciej kolejnej cieczki...

Dotarłam do ostatniej strony. Gratuluję! Psiaki masz piękne i szlachetne o wspaniałej psychice. Zdjęcia super:lol: !

Posted

cześć ciotka :)
ale nagadane wrrrrr - a mi muli i tak ciężko mi tu przebrnąć przez wszytsko buuu :(

wracając do tematu pozostawienia psa :hmmmm:
poszłam z Kano i koleżanką do sklepu , Kano uwiązany , my zakupy robiłyśmy - zagadane ,zaśmiane ;) no i jak wychodziłyśmy to oczywiście zapomniałąm na śmierć żem z psem tu przyszła ,ale mało tego to jeszcze do kumpeli mówie -wskazując na Kano - "zobacz identik doberman jak mój" :evil_lol:
a ona mi na to "faktycznie i jeszcze do tego podobną obroże ma" :evil_lol: kolejna częśc dialogu "nigdy go nie widziałam tu ciekawe z którego jest bloku" i sobie posżłyśmy - zatrzymało mnie przerażliwe WYCIE i już chciałam wypalić "i jeszcze do tego tak samo morde ...wydziera" kiedy to doszło do mnie że to moje maleństwo :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]T[/B][I][B]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p
[/B][/I][/QUOTE]
czyli za jakieś 10 dni będzie ... sex dla przyjemności, lub owocny sex :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobrydzionek Mamcia :multi:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][QUOTE][B]T[I]a dama właśnie zaczyna cieczkować:p[/I][/B][/QUOTE][/B]

[B][I]Moje słonko również zaczyna cieczkować :loveu:. [/I][B][I]No mówi się trudno ... :evil_lol:. I tak Zamierzam ją potem sterylizować :multi:. [/I][/B]
[B]

[/B][/B]

Posted

[quote name='Vectra']cześć ciotka :)
ale nagadane wrrrrr - a mi muli i tak ciężko mi tu przebrnąć przez wszytsko buuu :(

wracając do tematu pozostawienia psa :hmmmm:
poszłam z Kano i koleżanką do sklepu , Kano uwiązany , my zakupy robiłyśmy - zagadane ,zaśmiane ;) no i jak wychodziłyśmy to oczywiście zapomniałąm na śmierć żem z psem tu przyszła ,ale mało tego to jeszcze do kumpeli mówie -wskazując na Kano - "zobacz identik doberman jak mój" :evil_lol:
a ona mi na to "faktycznie i jeszcze do tego podobną obroże ma" :evil_lol: kolejna częśc dialogu "nigdy go nie widziałam tu ciekawe z którego jest bloku" i sobie posżłyśmy - zatrzymało mnie przerażliwe WYCIE i już chciałam wypalić "i jeszcze do tego tak samo morde ...wydziera" kiedy to doszło do mnie że to moje maleństwo :evil_lol:[/quote]

:megagrin: :megagrin: :megagrin: [B][I]Ale się uśmiałam, pieroga w całosci połknęłam:evil_lol:[/I][/B]
[B][I] Powiem tylko- zdaża się:evil_lol: , dobrze że chociaż mordę mają żeby się odezwać:evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='DORRAG']Dzień dobry:p

[/quote]
[B][I]Cześć :multi: cześć:multi: [/I][/B]

[quote name='Guffi']Cześć!
Ja znowu przyszłam/chyba narobić zamieszania:roll:.[/quote]
[B][I]Cześć Guffi :)[/I][/B]
[B][I]A że tak zapytam, jakie zamieszanie robisz[/I][/B]:roll:

[quote name='evaxon']aaaa no to bedziemy trzymac kciuki za seciki:cool3: :evil_lol:[/quote]

[B][I]NO będzie 300 setka:multi: :multi: :multi: już się cieszę[/I][/B]:evil_lol:

[quote name='Kamcia_14']

[B][I]Moje słonko również zaczyna cieczkować :loveu:. [/I][B][I]No mówi się trudno ... :evil_lol:. I tak Zamierzam ją potem sterylizować :multi:. [/I][/B]

[/B][/quote]
[B][I]Jakoś te cieczki trza przeżyć:cool3: , jak ja nienawidzę kiedy jakieś kawaliery za moimi chodzą:mad: [/I][/B]

[quote name='Kate I Luka']czyli za jakieś 10 dni będzie ... sex dla przyjemności, lub owocny sex :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobrydzionek Mamcia :multi:[/quote]
[B][I]Nie będzie[U] żadnego[/U] sex-u córcia:mad: ! To Merol ma cieczkę, nie Bono:evil_lol: [/I][/B]

[quote name='misiaczek']Cześć Bonitka :).Dobrze,ze z córcią już lepiej :multi:.
Czekamy więc na nowe obiecane fotki ;).[/quote]

[B][I]Też się cieszę :) , Ona ma zapalenie płuc. Dostała z dnia na dzień, ze zwykłego przeziębienia:crazyeye: byłam w szoku jak mi lekarka powiedzała, w środe byłyśmy u niej i dostała tylko syropki i fukadełko na gardełko, a wczoraj do szpitala chciała Ją brać. Dodam że w środę i w czwartek grzecznie w domku leżała, ani nie goniła, ani nic. Ale dziś już lepiej :).[/I][/B]

[B][I]Zaraz fotki wstawię :)[/I][/B]