bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [B][I]Pauli i Kitce wczoraj już odpisałam :cool3: , ale niech się cieszą dziewczyny, są witane po dwa razy:evil_lol: [/I][/B] Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochani;-) u nas lejeeeeeee i zacinaaaaaaa deszczemmmm bleeeeeeee ;-(( Wyslij ONYCH na Slunsk ,szybciutko sie przekreca z braku swiezego powietrza ehheeh ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Guffi']A ja znowu jestem:evil_lol:[/quote] [B][I]To fajnie:multi: witamy![/I][/B] [quote name='Kamcia_14'] [B][I]Nic , a nic nie padało :placz:. Przecież to niesprawiedliwe !! [/I][/B] [B][I]:placz: :placz: :placz: [B][I]:placz: :placz: :placz: [B][I]:placz: :placz: :placz: [/I][/B] [/I][/B][/I][/B][/quote] [B][I]Macie szczęście nie becz, u nas wszystki śnieg stopniał i jest wszędzie błoto.[/I][/B] [quote name='evaxon']czesc:multi:[/quote] [B][I]Cześć Ewcia :)[/I][/B] [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p U nas wczoraj jeszcze śniegu nie było A rano było już tak:roll:[/quote] [B][I]Cześć :)[/I][/B] [B][I]Nie ma to jak poranna niespodzianka ;)[/I][/B] [quote name='tygra']śliczne foto [IMG]http://img181.imageshack.us/img181/8872/dscn9114yv9.jpg[/IMG] [B][I]mi na śniegu nie wychodzą :([/I][/B][/quote] [B][I]Cześć Tygra :)[/I][/B] [B][I]A czemu Ci nie wychodzą na śniegu ?[/I][/B] [B][I]Normalnie mam dość, odpisuje, odpisuje a nic się nie pokazuje :([/I][/B] [quote name='zuzolandia'] ......taaaaa gorska zima jest swietnaaaaa i niech tam zostanie;-) Witanko faflunki kochane ;-)[/quote] [B][I]sobie poszła i chlapę tylko zostawiła.[/I][/B] [B][I]Jednak w górach jest jeszcze duuużo śniegu- widzę z okna :)[/I][/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]..ładnie..i fakt u mnie tez wczoraj byly sloneczne przeswity[/B]:evil_lol:[/quote] [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Dziendoberek kochani;-) u nas lejeeeeeee i zacinaaaaaaa deszczemmmm bleeeeeeee ;-(( Wyslij ONYCH na Slunsk ,szybciutko sie przekreca z braku swiezego powietrza ehheeh ;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]Buziaczki[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B][I]Cześć Zuuuzie :)[/I][/B] [B][I]Leje ?, a u nas na odmianę jest ładna pogoda :)[/I][/B] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [B][I]Agunia-Pańciunia :)[/I][/B] [B][I]Dziś u nas też są prześwity:evil_lol: [/I][/B] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [B][I]Idę do Waszych galerii, może tam jest lepiej, u mie nie da się pisać :(. Mam już dość![/I][/B] Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nie mogę doszukać się w galerii przodków Twoich piesów, podpowiedz, proszę;) Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Nie mogę doszukać się w galerii przodków Twoich piesów, podpowiedz, proszę;)[/quote] [B][I]Strona 198 i dalsze :)[/I][/B] Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sama z ciekawości naogladałam sie tych przodków i naczytałam o nich :) No no tylko pozazdrościć!! Pięknych, wspaniałych przodków maja Twoje psiaki ia takiez same one są!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Chcieliśmy z TZ kupić boksia, ale ja chciałam tylko z jednej jedynej hodowli- mojej ulubionej:loveu: Nostrum, miała to być żółta sucz:p .[/I][/B][B][I]W tym właśnie czasie u znajomej hodowczyni w Żywcu pojawiła się piękna pręguska COCO CHANEL Nostrum, strasznie mi się spodobała:loveu: tak jak przedtem jej cudowna matka Montana Nostrum:loveu: .[/I][/B][B][I]I stało się Coco urodziła szczeniaki, a ja byłam pierwsza je oglądać :)[/I][/B] [/quote] Montana Nostrum była zawsze dla mnie wzorcem bokserki. No to jesteśmy rodziną;). Dziadek Kiri, Enfant Terrible, był synem Montany Nostrum:lol:. A z moją poprzednią, ojcem był Nestor Hevelius, też doszukałybyśmy się niemieckich linii:cool3:. Odszukam zdjęcie Dziadziusia... Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A oto utytułowany Dziadziuś:lol: [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/1113/enfantterribledziadekzh1.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Babciu Mozilla jest tutaj [url]http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/[/url] :p Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć Mamcia... Ale Ci te dogo na złość robi :shake: U nas poranki zimowe, a dzień pomieszany... raz pada, raz słońce świeci. Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']A oto utytułowany Dziadziuś:lol: [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/1113/enfantterribledziadekzh1.jpg[/IMG][/quote] [B][I]Enfant Terrible :loveu: Śliczny był, pamiętam go z wielu wystaw.[/I][/B] [B][I]Witajcie rodzinko :bigok: [/I][/B] [B][I]A jak nazywała się Twoja poprzednia boksia:cool3: [/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Imbir1']Babciu Mozilla jest tutaj [URL]http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/[/URL] :p[/quote] [B][I]Dzięki, zaraz tam będę zaglądać :)[/I][/B] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia... Ale Ci te dogo na złość robi :shake: U nas poranki zimowe, a dzień pomieszany... raz pada, raz słońce świeci.[/quote] [B][I]U nas córciu lato w pełni[/I][/B]:loveu: [B][I]słońce świeci, cieplutko, zaraz biorę leżak i mknę się opalać:evil_lol: .[/I][/B] [B][I]Aparat muszę naładować, żeby cuś fotków pocykać:p [/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [I][B]Jestem już w Mozilli:cool3:, zaraz będę sprawdzać czy napewno jest obca OBCYM:evil_lol: [/B][/I] Quote
bonita Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='evaxon'][B][I]heloł:cool3: [/I][/B][/quote] [I][B]Aloha:loveu::evil_lol:[/B][/I] Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 babciu ja cały czas siedze na Mozilli i obcych u nas ostatnio brak:p Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='bonita'][B][I]A jak nazywała się Twoja poprzednia boksia:cool3: [/I][/B] [/quote] Afra Lomina, 11 lutego miną dwa lata od Jej śmierci:-( , wstawię zdjęcia. Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Imbir1']babciu ja cały czas siedze na Mozilli i obcych u nas ostatnio brak:p[/quote] a ja ściągnęłam w zeszłym tygodniu, ale dogo mi źle chodzi :shake: , a właściwie same emotki. Nie chcą się wklejać, długo czekam a potem wkleja mi się ścieżka do ostatniego screena, którego robiłam w psp :mad: :cool3: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja tyz mam mozille i co z tego? Dogo się wiesza:razz: Dość czesto gdy chcę jakis komentarz napisać w galeryjce, albo przewinąć na dół strony- wtedy czesto się zacina...:shake: Quote
Jagoda1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Wyjątek'] wtedy czesto się zacina...:shake:[/quote] Do logopedy z nim:evil_lol: ;) Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Wyjątek']Ja tyz mam mozille i co z tego? Dogo się wiesza:razz: Dość czesto gdy chcę jakis komentarz napisać w galeryjce, albo przewinąć na dół strony- wtedy czesto się zacina...:shake:[/quote] A ja nie wiem co mam:evil_lol: ale też Mi sie tak zacina:razz: Quote
Recommended Posts