Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lothia']co tu mówić, rewelka ale jakie maja być skoro masz takich modeli
a Hawajka super, choc dla mnie to bardziej driada:lol:[/quote]

[B][I]Ciiii, nie mów głośno, żeby Gabrysia nie usłyszała[/I][/B];) :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka'][B]Zupełnie jak Bonek i Dikuliński:[/B]

[IMG]http://www.boxer-von-der-einoede-stockmann.de/boxeranim_home.gif[/IMG][/quote]

[B][I]Faktycznie[/I][/B]:evil_lol:

Posted

cześć babciu, ale szalejesz z graficznym programikiem, fajne rameczki:multi::lol:

a ja się coraz bardziej zastanawiam nad Katowicami czy by nie pojechać:cool3::evil_lol:

Posted

[SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]Bonita[/B], moja koleżanka z Węgier, która ma hodowle boksiów, ma pytanie: czy do zdobycia Championa Polski przez boksera trzeba miec skończony IPO? Ewentualnie, jakie są inne wymogi dla boksiów...[/COLOR][/SIZE]
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:cześć Dikulińska :multi::multi::multi:[/I][/B]
[I][B]Kurcze ja trzymam sobie kciukasy żebym dojechała do Katowic;)[/B][/I]
[/quote]
To ja trzymam Tobie póki nie ma gospodarza:cool3: .
Bo potem przyjdzie i zrobi ze mną porządek:evil_lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja też trzymam, pytam, popycham, śledzę, czytam, piszę, zadaję...
No i co z tego? Jak nie mam odpowiedzi na pytanie...
Pzdr.[/quote]
O! Jaka poezja:evil_lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek'][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Bonita[/B], moja koleżanka z Węgier, która ma hodowle boksiów, ma pytanie: czy do zdobycia Championa Polski przez boksera trzeba miec skończony IPO? Ewentualnie, jakie są inne wymogi dla boksiów...[/COLOR][/SIZE]
Pzdr.[/quote]

[B][I]Nie trzeba mieć IPO, do tyt. Championa Polski, a wymogi jak u innych ras:[/I][/B]
[B][I]3 wystawy w tym jedna międzynarodowa, okres między pierwszym,a ostatnim CWC min. pół roku i to tyle :).[/I][/B]
[B][I]A czy ta koleżanka ma może swoją stronę www:cool3: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]wrócę tu jeszcze zaraz :)[/I][/B][/quote]

A kiedy? :razz:

Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: