pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj to już czekamy na tą wiosnę ;) Śliczny bannerek :loveu: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj to już czekamy na tą wiosnę ;) Śliczny bannerek :loveu:[/quote] [B][I]Robota Misiaczka :)[/I][/B] Quote
lothia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 co tu mówić, rewelka ale jakie maja być skoro masz takich modeli a Hawajka super, choc dla mnie to bardziej driada:lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='lothia']co tu mówić, rewelka ale jakie maja być skoro masz takich modeli a Hawajka super, choc dla mnie to bardziej driada:lol:[/quote] [B][I]Ciiii, nie mów głośno, żeby Gabrysia nie usłyszała[/I][/B];) :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B]Zupełnie jak Bonek i Dikuliński:[/B] [IMG]http://www.boxer-von-der-einoede-stockmann.de/boxeranim_home.gif[/IMG] Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Kate I Luka'][B]Zupełnie jak Bonek i Dikuliński:[/B] [IMG]http://www.boxer-von-der-einoede-stockmann.de/boxeranim_home.gif[/IMG][/quote] [B][I]Faktycznie[/I][/B]:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć babciu, ale szalejesz z graficznym programikiem, fajne rameczki:multi::lol: a ja się coraz bardziej zastanawiam nad Katowicami czy by nie pojechać:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Imbir1'] a ja się coraz bardziej zastanawiam nad Katowicami czy by nie pojechać:cool3::evil_lol:[/QUOTE] Justyna Ci już wyjawiła plan ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]Bonita[/B], moja koleżanka z Węgier, która ma hodowle boksiów, ma pytanie: czy do zdobycia Championa Polski przez boksera trzeba miec skończony IPO? Ewentualnie, jakie są inne wymogi dla boksiów...[/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [B][I]:multi::multi::multi:cześć Dikulińska :multi::multi::multi: Kurcze ja trzymam sobie kciukasy żebym dojechała do Katowic;) [/I][/B] Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:cześć Dikulińska :multi::multi::multi:[/I][/B] [I][B]Kurcze ja trzymam sobie kciukasy żebym dojechała do Katowic;)[/B][/I] [/quote] To ja trzymam Tobie póki nie ma gospodarza:cool3: . Bo potem przyjdzie i zrobi ze mną porządek:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja też trzymam, pytam, popycham, śledzę, czytam, piszę, zadaję... No i co z tego? Jak nie mam odpowiedzi na pytanie... Pzdr. Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja też trzymam, pytam, popycham, śledzę, czytam, piszę, zadaję... No i co z tego? Jak nie mam odpowiedzi na pytanie... Pzdr.[/quote] O! Jaka poezja:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nieeeee, dzisiaj nie mam weny i nawet nie pomyślałam, że mogę "coś" stworzyć... [B]Bonita[/B] - gdzie TY?!?!?! Pzdr. Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ech a moja druga laska miała jechać za granice ale kasy brak ;( Ceny krycia niufów są strasznie wysokie...Nalezą do najwyzszych :angryy::angryy: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Kate I Luka']Justyna Ci już wyjawiła plan ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] jaki plan?:cool3: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Asiaczek'][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]Bonita[/B], moja koleżanka z Węgier, która ma hodowle boksiów, ma pytanie: czy do zdobycia Championa Polski przez boksera trzeba miec skończony IPO? Ewentualnie, jakie są inne wymogi dla boksiów...[/COLOR][/SIZE] Pzdr.[/quote] [B][I]Nie trzeba mieć IPO, do tyt. Championa Polski, a wymogi jak u innych ras:[/I][/B] [B][I]3 wystawy w tym jedna międzynarodowa, okres między pierwszym,a ostatnim CWC min. pół roku i to tyle :).[/I][/B] [B][I]A czy ta koleżanka ma może swoją stronę www:cool3: [/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [B][I]wrócę tu jeszcze zaraz :)[/I][/B] Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'][B][I]wrócę tu jeszcze zaraz :)[/I][/B][/quote] A kiedy? :razz: Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts