Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='misiaczek']Bonita,Ty się nie wykręcaj.Twoje psy,to OBCY.Przecie te oczy to niezbity dowód.Nie dziwię się,że nie chcesz barać odpowiedzialnosci za znikające posty,bo przecież nas dogomaniaków jest 20.699 (sprawdziłam).;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:siara::siara::siara:
Naprawdę dogomaniaków jest aż tylu:crazyeye: . Jestem w szoku:crazyeye: 20.699 :shock: .

Posted

[quote name='Imbir1']no nieeeeeeeeeeeeee, szlak mni trafi, znowy to samoooooooo:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

3 raz tu już pisze i moje posty szlak trafia:mad::mad::mad::mad::mad:, bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami:placz:.
:knuje: :knuje: :knuje:

Posted

i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Imbir1']i dotego ikonki pomylone:mad: ja wstawiałam płaczące:angryy::angryy::angryy:
:evil_lol:

[quote name='Imbir1']bonita wygoń tych obcych bo sie na mnie uwzieli:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
No faktycznie to przekonujące nie jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']czy tylko ja mam dziś takie numery???????????:mad::cool3:

Wiesz tak OGÓLNIE - coś niedobrego się na dogo dzieje, ale kto za tym stoi :niewiem:

Posted

[quote name='bonita']Psami ich poszczułam i widziś co im zrobili z oczami:placz:.
:knuje: :knuje: :knuje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulka podeślę to pójda precz....

Posted

Cześć Mamciu :multi: :multi:

Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3:

A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamciu :multi: :multi:

Kiecuszkę już skończyłaś, to czekam na jutrzejsze fotki Waszej pracy... Hawajka pewnie będzie królową balu:cool3: :cool3: :cool3:

A tych obcych to trzeba do Archiwum X pokierować bo już mnie wkurza to psujące się dogo :angryy:

Tak skończona:multi: , moja mama mi dużo pomogła:cool3: i Ewa( evaxon).
Jutro zobaczycie w niej moją córuś :)

Tak przydaliby:mad: się tu jacyś łapacze obcych:mad: .

Ala mówi że Ozulka podeśle, ale czy on sobie z nimi wszystkimi sam poradzi:cool3:

Posted

[quote name='misiaczek']Bonita,obiecany banerek :).
Jeśli przypadł Ci do gustu,to bardzo się cieszę,jeśli nie to mogę zrobić inny ;).

Misiaczku, banerek jest piękny :iloveyou: Bardzo Ci dziękuję:buzi:.

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia...

Ale ładniutki banerek Ci tu podesłali :multi: :multi: :multi:
Boksie na pustyni :p

Cześć Córuś :)
Fajowy no nie :D

Posted

[quote name='evaxon']śliczny śliczny śliczny banerek :multi:
czesc:multi:

Cześć :multi:

Wypadało by zdjęcia wstawić:oops: , Wasze galerie poodwiedzać, ale ja dziś nie mam czasu:placz:.
Idę stroje prasować , obiad robić, zaraz dzieci przychodzą ze szkoły, zadania z Nimi muszę odrobić, a potem czekają mnie dwa bale:cool3: , jeden od 14 do 16, a zaraz potem drugi do 18-19-stej. Tak jakby nie można było jednego balu dla wszystkich zrobić, ehhh.....