lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no cudo z tego Kleksika , zrobimy mu piekne ogłoszenia i myślę że szybciutko znajdzie super domek :) Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 info dla lilo do tekstu ogłoszeniowego: - wiek 3-4 lata - wykastrowany - zdrowy, wyłysienia wynikają z zaniedbania w schronisku - pozytywnie nastawiony do świata - do psów, kotów, przyjaźnie interesował się dziećmi - potrafi chodzić na smyczy - bardzo bardzo grzecznie jeździ samochodem - nie niszczy w domu, nie brudzi (myślę, ze można napisać już, że zachowuje czystość bo wpadki były na początku jak się na suczkę nakręcił, ale już się to uspokaja), nie hałasuje bez sensu - kocha spacery, kontakt z ludźmi, delikatny i wesoły piesek - teraz waży 9 kg, ale jeszcze musi przytyć - docelowo 10-11 kg - można pisać, że mix sznaucerka mini Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dobra to jeszcze prosze o info gdzie znajduje się pies , namiary na Ciebie podawac ?? Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 namiary na mnie, Kleksik jest w okolicy Myszkowa woj. śląskie Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 nie hałasuje bez sensu Hyhyhy strasznie mi sie podoba to stwierdzenie :D Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Saththa napisał(a):Hyhyhy strasznie mi sie podoba to stwierdzenie :D w przypadku sznupów bardzo istotne :D Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dobra , próbka tekstu. Proszę o uwagi i ewentualne zmiany. Magiczny sznaucer mix szuka prawdziwych przyjaciół. Proszę Państwa oto Pies. Być może ktoś napisałby to z małej litery.Ale prawda jest taka że Kleksik to Pies przez duże P. Powiem więcej – ale umówmy się że to zostanie między nami. Otóż Kleks jest magiczny. Pytacie dlaczego ?? Odpowiedź jest prosta. Kleksik jest młodziutkim 3-4 letnim mixem sznaucera miniaturki. Jest drobniutki- waży około 9 kg ale docelowo powinien troszkę przytyc. Pomimo czasu spędzonego w schronisku Kleks kocha ludzi i zwierzęta. Jest pozytywnie nastawiony do psów i kotów . Na pewno kocha też jeże , mrówki , słonie i tygrysy. Ale szczerze mówiąc nie miał okazji ich nigdy spotkac. Za to spotkał w swoim życiu dzieci i uważa że są fajne. Bardzo ładnie chodzi na smyczy i robi to chętnie, lubi jeździć samochodem , siedzi grzecznie i cieszy się z wycieczki. Kleksik bardzo dba o swoje miejsce , nie brudzi w domu , nie niszczy , nie hałasuje bez sensu. Ceni sobie spokój i czystośc. Piesek jest zdrowy, ma lekko wyłysiały nosek i zaniedbane futerko ale to wina czasu spędzonego w schronisku. Dobra dieta i dużo miłości zamieni go w pięknego futrzaka. Na czym polega magia Kleksika ?? Trzeba go poznac żeby zrozumiec. Wrodzony optymizm , miłośc do świata , zasady życiowe i fantastyczna energia. To cechy które każdy z nas chciałby odnaleźć w sobie a ten mały piesek chętnie podzieli się tym wszystkim. W zamian oczekuje tylko pełnej miseczki , swojego miejsca i dużo, dużo głaskania. Kleks znajduje się w hoteliku w ok. Myszkowa – województwo śląskie. Przed jego adopcją niezbędna jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt : 608 464 683 , [email protected] Quote
Joodith Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Urocze zdjęcia i błyskotliwy tekst, domek murowany :klacz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 świetny!!!!! :klacz: lilo Mistrzu!!! jak już Gustaw będzie u mnie to machniesz mu taki tekścik :loveu: Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='malawaszka']w przypadku sznupów bardzo istotne :D Tazz tez nie szczeka bez sensu:) Ale z sensem juz jest szczekanie jak ktos idzie pod domem, zadzwoni dzwonek, coś gdzies spadne :D Hyhy :) A co do tekstu jest super :) Usmiechnełam się szeroko jak go czytałam :) Tylko tutaj o: Kleksik bardzo dba o swoje miejsce , nie brudzi w domu , nie niszczy , nie hałasuje bez sensu. Pousuwałam bym spacje przed przecinkami:) Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 noł problem , wszystkim machnę , kiedys się sznaucery skończą i z rozbiegu wyadoptujemy Malawaszkę ;p Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 lilo napisał(a):noł problem , wszystkim machnę , kiedys się sznaucery skończą i z rozbiegu wyadoptujemy Malawaszkę ;p jak się kiedys skończą to ja myślę, że Malawaszka z chęcią i radością da się wyadoptować :) Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 nieee , chyba nie - to taki niewinny zarcik :P Malawaszko linki aktywacyjne do Ciebie będą przychodzic :) a jak Magnus ?? Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 farmerka63 napisał(a):A co ? Malawaszka szuka domu ? :D No ja mam nadzieję, że nie :0 Tak czysto hipotetycznie w razie jakby szturm biednych sznupów porzuconych się zakończył:( Quote
malawaszka Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 lilo napisał(a): a jak Magnus ?? ano własnie nie wiem czy nasza radość nie była przedwczesna, no ale jeszcze poczekamy Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no to szkoda :( ale nie martwmy sie , pooglaszamy , zrobimy allegro i domek sie znajdzie... ogłoszenia dla Kleksika , narazie tyle - będę walczyc dalej :) http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/156822-magiczny-sznaucer-mix-szuka-prawdziwych-przyjaciol-oferta/ http://ofertuje.pl/ WWW.gumtree.pl WWW.petworld.pl www.zwierzeta.low.pl WWW.morusek.pl – tu nie było opcji Myszkow to wpisałam Zawiercie bo mi z mapy wyszlo ze najbliżej , ale w tekscie jest informacja o Myszkowie WWW.petsy.pl WWW.ale.gratka.pl WWW.eoferty.com.pl WWW.ogloszenia.tasdj.pl WWW.kupsprzedaj.pl WWW.olx.pl WWW.ogloszenia.com WWW.top-ogloszenia.net WWW.owi.pl WWW.pajeczyna.pl WWW.rozglos.net WWW.ogloszenia.wp.pl WWW.dajogloszenie.pl WWW.e-ogloszenia.com Quote
WATACHA Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Bardzo ładny tekścik, sama się prawie na niego "złapałam" ;P Quote
coronaaj Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jest jakis watek ogolny sznaucerow??? Mamy sznaucera troche pudlowatego.... http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać?p=16404111#post16404111 Quote
kazik132 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='coronaaj']Jest jakis watek ogolny sznaucerow??? Mamy sznaucera troche pudlowatego.... http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać?p=16404111#post16404111Piękny pudlis sznaucerowaty bez oczka:( Quote
lilo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jeszcze kilka ogłoszeń , w sumie 30 :) WWW.szybko-sprzedam.pl WWW.darmoweogloszenia.pl WWW.topogloszenia.net WWW.sprzedasz.pl WWW.neeon.pl WWW.kokosy.pl WWW.mammisia.pl WWW.zwierzeta.swiatogloszen.net.pl WWW.przygarnijzwierzaka.pl WWW.i-bazar.pl Quote
sonia71 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ale błyskawiczna akcja: bezjajeczny Kleks już ma ogłoszsenia :) w takim tempie to pozbędziecie się go zanim on się zintegruje ze zgrają u Ulki :) Quote
Recommended Posts