Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

Posted

A ja dostałam zdjęcie Kleksa, na którym z zadowoloną miną pozwala się rozpieszczać swojej nowej panci, niestety to mms i nie umiem go tutaj wstawić.

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jutro :oops: niech nocka minie spokojnie :kciuki: jak zawsze się boję o te pierwsze dni[/QUOTE]

juz jest jutro!!!!!

kurde, weszłam tu mając niejakie zaległości... jakieś 2 strony w tył... i nic, kurka NIC!!! nie podejrzewałam, ten tytuł watku mnie zmylił ... no i se wchodze i czytam, że ogłoszenia, że Kleks zjadł Ule, już juz zaczęłam pisać az tu nagle....

no kurde Wasia ... zajebiste wieści!!!!!!!!!! :lol:

Posted

byłam u Kleksika właśnie - ma cudowną Panią naprawdę, a on biedny nie spał dziś całą noc, był niespokojny, Pani razem z nim nie spała i się martwiła, Kleksik nie odstępuje Pańci na krok, jest bardzo wrażliwym i delikatnym pieskiem i po raz już nie wiem który buzuje we mnie wściekłość, że musiał tyle czasu w tym cholernym schronisku siedzieć... boi się odkręcania wody - wnioskujemy z Panią, że to przez zlewanie boksów/wybiegów wodą w schronisku - bo pewnie tak jest robione? :( pojadł mięska, jest wygłaskany, wypieszczony, śpi na tapczanie i ma Panią tylko dla siebie :loveu:

Posted

kurcze blade ale super :) znów się wzruszyłam , jak tak dalej pójdzie to niezła beksa się ze mnie zrobi - ale jak sobie pomyślę o małym Kleksiku jak buszuje po swoim domku , podjada mięsko w swojej kuchni , bawi się ze swoją Panią... to można już ten tytuł zmienic ??

Posted

malawaszko proszę o klona Pańci Kleksowej -moj aPatka szuka właśnie takiej :) a z drugiej strony ta Pańcia to nagroda dla Kleksa za to że człowiek go zawiódł kilkakrotnie :(.

Posted

[quote name='zerduszko']A fotkę kanapową ma?[/QUOTE]

zabij mnie, ale... jechałam obcinać Gacka, przed wyjściem szukałam nożyczek, które zawsze były i jak na złość zniknęły... i ... zapomniałam aparatu :cry: mam jakąś lichą fotkę Kleksa podstołowego przy swojej pani bo jak Pani siedzi przy stole to Kleksik też :)

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie widać tylko musiałabym przesłać do kogoś, kto może wstawić bo ja nie mam jak :][/QUOTE]

Ale mailem?
Ja chętnie wstawię, ale nie mam jak jeśli z komórki.

Posted

[quote name='Energy']Ale mailem?
Ja chętnie wstawię, ale nie mam jak jeśli z komórki.

jakbym umiwła na maila to sama bym wstawiła :lol:

[quote name='wilczy zew']no poproszę

dziękować :loveu: tylko tego no... tego rachunku się boję :roflt: ale jak już lecim z koksem to poproszę też o wstawienie tego czarno-srebrnego Gacka, którego wyślę tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/195101-Sznupcio-z-piek%C5%82a-po-latach-uwoniony!-Pami%C4%99ta-jak-fajnie-jest-z-lud%C5%BAmi-i-MA-DOM!!!!/page14