lilo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 zapraszam na nowy bazarek dla sznaucerów :) http://www.dogomania.pl/threads/203141-Esprit-Top-Secret-ubrania-wieszak-na-bi%C5%BCuteri%C4%99-kawa-na-sznaucery-do-14-marca-do-20.00?p=16396813#post16396813 Quote
zadra Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Joodith napisał(a):Urocze zdjęcia i błyskotliwy tekst, domek murowany :klacz: Jestem tego samego zdania. Quote
Saththa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='lilo']zapraszam na nowy bazarek dla sznaucerów :) http://www.dogomania.pl/threads/203141-Esprit-Top-Secret-ubrania-wieszak-na-bi%C5%BCuteri%C4%99-kawa-na-sznaucery-do-14-marca-do-20.00?p=16396813#post16396813 Normalnie ide obaczyć;) Quote
jambi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='zerduszko'] Moje czarnuchy, już ich nie zdradzę nigdy :loveu: nio! :p [quote name='malawaszka']świetny!!!!! :klacz: lilo Mistrzu!!! jak już Gustaw będzie u mnie to machniesz mu taki tekścik :loveu: no, ja tez chylę czoła :klacz:... świetny tekst! znaczy sie Pani Prezes ja jestem zwolniona? :razz: Słodziak! :loveu: :loveu: [quote name='coronaaj']Jest jakis watek ogolny sznaucerow??? Mamy sznaucera troche pudlowatego.... http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać?p=16404111#post16404111 jest! http://www.dogomania.pl/threads/13364-Sznaucery-w-schroniskach-aktualizacja-6.2008 Quote
lilo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jambi napisał(a): znaczy sie Pani Prezes ja jestem zwolniona? :razz: o nie !! Pani Prezes zaraz tu przylezie i potwierdi że nie jesteś - tylko nie chcemy Cię narazie eksploatowac , poczekamy na szczególną okazję :) Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 psów do ogłaszania nie brakuje :) więc dla każdego jest robota - potrzebna pomoc w ogłaszaniu Goofiego: http://www.dogomania.pl/threads/199660-KOSZALIN-GOOFY.-Z-brzydkiego-kacz%C4%85tka-wykluwa-si%C4%99-%C5%82ab%C4%99d%C5%BA.-Tylko-dla-sznaucerolubnych!?p=16402087&viewfull=1#post16402087 kilka postów wyżej są zdjęcia błagam pomóżcie :modla: Quote
Saththa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ja bym w sumie mogła pomóc, niogdy tego nie robiłam tj nie ogłaszałam na stronach z ogłoszeniami ale jakby mi ktos powiedział co i jak to mogłabym pomoc Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 na niektórych portalach trzeba sięrejestrować - to za pierwszym razem tylko, potem się logujesz i jakoś leci Kleksik dostał 100 zł od Anety D. :Rose: wielkie dzięki!!!!! Quote
lilo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 a jeszcze jedna cioteczka która licytowała u mnie na bazarku ale niestety nie wygrała poprosiła o numer konta bo chce cos wpłacic na sznaucerki , podałam jej swoj bo nie miałam Twojego pod ręką to prześlę razem z kasiorką za bazarki :) Quote
lilo Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [FONT="]Jeszcze 10 ogłoszeń dla Kleksa i idę do Gufika :) [/FONT] [FONT="]www.n2m.pl/ www.hanza.pl/118-Warszawa/ www.tukup.pl/ www.nasiprzyjaciele.pl/ www.sogl.pl/ www.1001ogloszen.pl/ www.czterylapy.pl/ www.aloge.pl/ www.wybierzmiska.pl/ www.zwierzaki.a4z.pl/[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Dzięki wielkie lilo :Rose: dziś wytuliłam Kleksika - kochany jest, ale zazdrośnik - niby przyjazny bo świetnie się bawi z psiakami i bez konfliktów żyją, ale jak dzieliłam smakołyki to zaatakował Milkę od Uli Quote
Saththa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 malawaszka napisał(a):na niektórych portalach trzeba sięrejestrować - to za pierwszym razem tylko, potem się logujesz i jakoś leci Hmm rozumiem, że po prostu kopiuj i wklej przygotowany tekst i wogule hmm myślę, że mogłabym sie podjąć takiego zadania. Bo problem pewnie leży w tym, ze to pracochłonne jest, a ja i tak nie pracuje więc czas mam Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 tak - kopiuj, wklej plus rubryczki jak są do wypełnienia czy to nr telefony czy mail, województwo itp no i dodawanie zdjęć - treba je zapisać na kompie swoim Quote
Saththa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 malawaszka napisał(a):tak - kopiuj, wklej plus rubryczki jak są do wypełnienia czy to nr telefony czy mail, województwo itp no i dodawanie zdjęć - treba je zapisać na kompie swoim Ogólnie nie jest to nic czego w sumie nie mogłabym sie podjąć, ze względów "umiejętności":) Quote
Saththa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 malawaszka napisał(a):to do roboty :D :loveu: Heheh w tej chwili jestem zarejestrowana na jakis 20 stronach z ogłoszeniami:) więc już się do roboty wziełam :) Edit. I podniose urodziwego chłopaka na noc. właśnie skończyłam się rejestrować, prawie 2h m izeszło i bola mnie plecy masakra. dodbranoc Kleksiku:) Quote
lilo Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Saththa to może wez np. Birmana albo któregos innego żeby się nie dublowały ogłoszenia :) jakbyś miała z czymś problem to pisz a ja Ci wszystko wytłumaczę :) nawet na gg 4825982 :) Quote
Saththa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 lilo oczywiscie najpierw sie skonsultuję co do tego, który nie ma ogłoszeń jeszcze:) A wydaje mi się, że Birman ma Pakiet wykupiony 66 ogłoszeń. Zresztą tych samych z której listy ja korzystałam jak sie rejestrowałam :) Z tym, że mi wyszło 59 stron bo nie chodziły wszystkie. Edit i oczywiście dziękuje za oferte pomocy:) Quote
Tola Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zdjęcia Kleksika super; to jego spojrzenie złamie na pewno zcyjes serce i to juz wkrótce:loveu: Biedak nie miał tyle czasu nikogo, kto go tak głaszcze i podziwia, to i zazdrośc trzeba wybaczyc:cool3: Quote
Recommended Posts