malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='zadra']Ciekawa jestem jak wygląda po wyczesaniu i wycięciu kołtunów? zdjęcia są okropne bo akurat jak zajechałam to zaszło słońce :lol: no i póki co on tak roboczo ma wycięte kołtunki - nie ma już tej wielkiej pupy sterczącej :) nie obcinałam go jeszcze na sznupka bo jest za zimno i marzłby na spacerach - nosio jest nadal taki łysy Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 taki jestem mądry o! :loveu: Quote
coronaaj Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 malawaszka napisał(a):wpłynęło 100 zł od Energy dla Kleksika - będzie na kastrację :) dziękuję :Rose: A na Kudlacze wrzucilas??? Tez maja skarpete Kudlaczowa niech ci cos przeleja...sliczny piesek...ale juz w DT u kogo? Quote
Energy Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 malawaszka napisał(a):wpłynęło 100 zł od Energy dla Kleksika - będzie na kastrację :) dziękuję :Rose: Dziękuję za potwierdzenie:lol: Nie może być na coś innego?:cool3:Jak musi być na kastrację to proszę nie mów mu, że to od nas:diabloti::evil_lol: Śliczny psiaczek z niego:loveu:fajny maluszek... Czy ten nosek nie jest od tarcia o kraty? Czy ma gdzieś jeszcze łyse? Quote
wieso Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 oj sliczny jest nawet z tym lysym nochalkiem :) Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 coronaaj napisał(a):A na Kudlacze wrzucilas??? Tez maja skarpete Kudlaczowa niech ci cos przeleja...sliczny piesek...ale juz w DT u kogo? u Ulki12 jest okruszek :) Energy napisał(a):Dziękuję za potwierdzenie:lol: Nie może być na coś innego?:cool3:Jak musi być na kastrację to proszę nie mów mu, że to od nas:diabloti::evil_lol: Śliczny psiaczek z niego:loveu:fajny maluszek... Czy ten nosek nie jest od tarcia o kraty? Czy ma gdzieś jeszcze łyse? no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol: nosek nie wiem od czego taki jest - w Zamościu chyba nei ma takich krat o które mógłby tak ocierać, chyba, ze o siatkę - nie wiem, on jest bardzo chudziutki, więc to może być po prostu od zaniedbania Jest słodziak straszny - oczywiście już tylko Ulę słyszy i widzi :lol: ja sobie mogę ćwierkać i nic nie słyszy gad mały, a do Uli w podskokach leci i zamiata ogonem - znowu byłam zazdrosna :lol: Quote
zerduszko Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Piękny aniołek, zakochałabym na śmierć ;) Quote
wieso Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 zerduszko napisał(a):Piękny aniołek, zakochałabym na śmierć ;) prawda , a ja bym udusila.....:) Quote
coronaaj Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 malawaszka napisał(a):u Ulki12 jest okruszek :) no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol: nosek nie wiem od czego taki jest - w Zamościu chyba nei ma takich krat o które mógłby tak ocierać, chyba, ze o siatkę - nie wiem, on jest bardzo chudziutki, więc to może być po prostu od zaniedbania Jest słodziak straszny - oczywiście już tylko Ulę słyszy i widzi :lol: ja sobie mogę ćwierkać i nic nie słyszy gad mały, a do Uli w podskokach leci i zamiata ogonem - znowu byłam zazdrosna :lol: Ja wrzucilam z watkiem ale tylko z jednym zdjeciem...prosbe o forse tez...poprzyj i zamiesc pare zdjec...prosze dodaj imie do watku latwiej mi pamietac bidule... Podalam imie Kleksik czy to dobrze wyczytalam? Quote
farmerka63 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Cześć Kleksie :) Tu-m cię zdybała ! Quote
coronaaj Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='farmerka63']Cześć Kleksie :) Tu-m cię zdybała ! Witaj ciotka...sciagajcie cioteczki....zajrzyjcie do mojego emeryta Pepe....w DT w W-wie... http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16385446#post16385446 Quote
MartynaP Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 fajne fotki przynajmniej widac cały jego sliczny pycholek :) Quote
Rumi. Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 śliczny psiak z niego! PS. zmieńcie tytuł wątku :D Quote
wieso Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ja chyba mam cos z oczami :) on jest maciupinka aaa.....myslalam ze jest wiekszy.... Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 malutki jest - jak sznupek mini :) to dobrze, mam nadzieję, że dzięki temu szybko domek znajdzie Quote
WATACHA Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Mnie też się wydawało, że on większy.Słodko tak w górę (chyba w oczka) patrzy. Quote
Paulina87 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 O matko zakochałam się w tym węgielku.... Quote
Energy Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='malawaszka']no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol: nosek nie wiem od czego taki jest - w Zamościu chyba nei ma takich krat o które mógłby tak ocierać, chyba, ze o siatkę - nie wiem, on jest bardzo chudziutki, więc to może być po prostu od zaniedbania Może rzeczywiście o siatkę tarł z rozpaczy:shake:tak wygląda:roll: To fajnie, że na dt:cool3:nie będę miała jajek na sumieniu:diabloti::evil_lol: Mnie się też wydawał większy, słodki maluch. Oby szybko znalazł super dom:lol: http://img813.imageshack.us/img813/5978/dsc0048uw.jpg jaki wpatrzony w człowieka:lol:pewnie w Ciebie Malawaszka? Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Paulina87']O matko zakochałam się w tym węgielku.... zapakować??? :diabloti: [quote name='Energy']Może rzeczywiście o siatkę tarł z rozpaczy:shake:tak wygląda:roll: To fajnie, że na dt:cool3:nie będę miała jajek na sumieniu:diabloti::evil_lol: Mnie się też wydawał większy, słodki maluch. Oby szybko znalazł super dom:lol: http://img813.imageshack.us/img813/5978/dsc0048uw.jpg jaki wpatrzony w człowieka:lol:pewnie w Ciebie Malawaszka? nosz pisałam wcześniej, że mna nie był zainteresowany bo teraz już tylko Ulkę12 widzi - ja sobie mogłam wołać, ćwierkać, a ten NIC tylko łypał na Ulę tymi oczyskami :lol: Quote
Energy Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 malawaszka napisał(a):nosz pisałam wcześniej, że mna nie był zainteresowany bo teraz już tylko Ulkę12 widzi - ja sobie mogłam wołać, ćwierkać, a ten NIC tylko łypał na Ulę tymi oczyskami :lol: no:diabloti:zapomniałam dodać, wiem że pisałaś:evil_lol: a oczyska ma cudne:loveu: Quote
wieso Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 jak on patrzy......ja bym juz plackiem przed nim lezala :) Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Zapraszam na bazarek od Margi dla Birmanka i Kleksa http://www.dogomania.pl/threads/203069-TOREBKI-bluzeczki-i-ksi%C4%85%C5%BCki-na-sznaucery-do-7-marca-g.20.00 Quote
Recommended Posts