Jump to content
Dogomania

Sznaucer albo pudlo-sznaucer -MA DOM!!!!!!! :))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadra']Ciekawa jestem jak wygląda po wyczesaniu i wycięciu kołtunów?

zdjęcia są okropne bo akurat jak zajechałam to zaszło słońce :lol: no i póki co on tak roboczo ma wycięte kołtunki - nie ma już tej wielkiej pupy sterczącej :) nie obcinałam go jeszcze na sznupka bo jest za zimno i marzłby na spacerach - nosio jest nadal taki łysy

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
wpłynęło 100 zł od Energy dla Kleksika - będzie na kastrację :) dziękuję :Rose:

A na Kudlacze wrzucilas??? Tez maja skarpete Kudlaczowa niech ci cos przeleja...sliczny piesek...ale juz w DT u kogo?

Posted

malawaszka napisał(a):
wpłynęło 100 zł od Energy dla Kleksika - będzie na kastrację :) dziękuję :Rose:

Dziękuję za potwierdzenie:lol:
Nie może być na coś innego?:cool3:Jak musi być na kastrację to proszę nie mów mu, że to od nas:diabloti::evil_lol:

Śliczny psiaczek z niego:loveu:fajny maluszek...
Czy ten nosek nie jest od tarcia o kraty? Czy ma gdzieś jeszcze łyse?

Posted

coronaaj napisał(a):
A na Kudlacze wrzucilas??? Tez maja skarpete Kudlaczowa niech ci cos przeleja...sliczny piesek...ale juz w DT u kogo?

u Ulki12 jest okruszek :)

Energy napisał(a):
Dziękuję za potwierdzenie:lol:
Nie może być na coś innego?:cool3:Jak musi być na kastrację to proszę nie mów mu, że to od nas:diabloti::evil_lol:

Śliczny psiaczek z niego:loveu:fajny maluszek...
Czy ten nosek nie jest od tarcia o kraty? Czy ma gdzieś jeszcze łyse?

no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol:
nosek nie wiem od czego taki jest - w Zamościu chyba nei ma takich krat o które mógłby tak ocierać, chyba, ze o siatkę - nie wiem, on jest bardzo chudziutki, więc to może być po prostu od zaniedbania

Jest słodziak straszny - oczywiście już tylko Ulę słyszy i widzi :lol: ja sobie mogę ćwierkać i nic nie słyszy gad mały, a do Uli w podskokach leci i zamiata ogonem - znowu byłam zazdrosna :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
u Ulki12 jest okruszek :)
no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol:
nosek nie wiem od czego taki jest - w Zamościu chyba nei ma takich krat o które mógłby tak ocierać, chyba, ze o siatkę - nie wiem, on jest bardzo chudziutki, więc to może być po prostu od zaniedbania

Jest słodziak straszny - oczywiście już tylko Ulę słyszy i widzi :lol: ja sobie mogę ćwierkać i nic nie słyszy gad mały, a do Uli w podskokach leci i zamiata ogonem - znowu byłam zazdrosna :lol:

Ja wrzucilam z watkiem ale tylko z jednym zdjeciem...prosbe o forse tez...poprzyj i zamiesc pare zdjec...prosze dodaj imie do watku latwiej mi pamietac bidule...

Podalam imie Kleksik czy to dobrze wyczytalam?

Posted

[quote name='malawaszka']no dobrze - to od Was będzie na opłatę DT :lol:

Może rzeczywiście o siatkę tarł z rozpaczy:shake:tak wygląda:roll:
To fajnie, że na dt:cool3:nie będę miała jajek na sumieniu:diabloti::evil_lol:
Mnie się też wydawał większy, słodki maluch. Oby szybko znalazł super dom:lol:
http://img813.imageshack.us/img813/5978/dsc0048uw.jpg
jaki wpatrzony w człowieka:lol:pewnie w Ciebie Malawaszka?

Posted

[quote name='Paulina87']O matko zakochałam się w tym węgielku....

zapakować??? :diabloti:

[quote name='Energy']Może rzeczywiście o siatkę tarł z rozpaczy:shake:tak wygląda:roll:
To fajnie, że na dt:cool3:nie będę miała jajek na sumieniu:diabloti::evil_lol:
Mnie się też wydawał większy, słodki maluch. Oby szybko znalazł super dom:lol:
http://img813.imageshack.us/img813/5978/dsc0048uw.jpg
jaki wpatrzony w człowieka:lol:pewnie w Ciebie Malawaszka?

nosz pisałam wcześniej, że mna nie był zainteresowany bo teraz już tylko Ulkę12 widzi - ja sobie mogłam wołać, ćwierkać, a ten NIC tylko łypał na Ulę tymi oczyskami :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nosz pisałam wcześniej, że mna nie był zainteresowany bo teraz już tylko Ulkę12 widzi - ja sobie mogłam wołać, ćwierkać, a ten NIC tylko łypał na Ulę tymi oczyskami :lol:

no:diabloti:zapomniałam dodać, wiem że pisałaś:evil_lol:
a oczyska ma cudne:loveu: