Ania102 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 To co zaklepujemy miejsce u elizy_sk chociaż dla tej jednej??? i ten tymczas załatwiany przez mrs.ka, a później? Zadeklaruje się ktos? Ciotki bez Was nie damy rady Quote
ANETTTA Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a na ten płatny tymczas nie moga iść dwie za 20 zł :shake::shake::-(pliss Quote
.blueberry. Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Dziewczyny ja już pisałam do Ani na PW kiedyś na temat deklaracji. Nie chciałam pisać na wątku dopóki nie zapadną jakieś decyzje dotyczące hotelikowania. Ja zapłacę za pierwszy miesiąc hotelowania suni. Kupi nam to trochę czasu i dozbieramy na następny. Quote
Ania102 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ANETTTA a Ty może kojarzysz jakieś hotele dla takich dużych wycofańców??? Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ania...dobre hoteliki, gdzie pracują z psami są po brzegu zapchane - a u Jamora? jest tam Prado - pytałaś? tak sobie myślę...czy nie można na razie wydębić choć trochę kasy od tej gminy z przeznaczeniem na hotel? - bo to jest priorytet w tej chwili... Quote
andzia69 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dziewczyny ja już pisałam do Ani na PW kiedyś na temat deklaracji. Nie chciałam pisać na wątku dopóki nie zapadną jakieś decyzje dotyczące hotelikowania. Ja zapłacę za pierwszy miesiąc hotelowania suni. Kupi nam to trochę czasu i dozbieramy na następny. jesteś kochana!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
wojtuś Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mam jeszcze propozycje DT domowego u Pani Sylwi na os. Teatralnym W Nowej Hucie - Krakowie Tel. 518-928-608 nick na Dogo sylwiairys Rozmawiałem z Pania Sylwią, z dwóch Suń mogłaby wziąć na DT tą mniejszą po 18 listopada. Koszt u Pani Sylwi to 10 zł/dzień, 300zł/miesiąc bez karmy. Mielismy tam sunie Sarę z pola, mamę 9 szczeniaków z lipca, Pani Sylwia ma doświadczenie w opiece po sterylkach. Sterylka mogłaby by byc w Krakowie u Dr Szpayera - ja dopilnuję - może Akcja Sterylkowa Schoemy by pokryła koszt, przewiduję 200 zł za sterylkę Można pisać na PW lub dzwonić do Pani Sylwi, zgodziła sie na podanie telefonu:) xmartix - Marto :loveu: tak czasami jest z Teściami, ale ułoży się:);) a może jeszcze spróbować na bezp. DT u ulvhedinn z Wrocka, ma doświadczenie z Beniami:):) Quote
haniabor Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Na stronie hotel Amok dla psów- Kraków jest informacja, że po 15 zwolni się miejsce. Są tam benki, między innymi Lincoln (miał być super agresywny). Tak czy siak, jak zdecydujecie jakiś tymczas, to też coś na stałe zadeklaruję Quote
xmartix Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wojtuś :) tak jest, ale w planach kojec... musi się udać Ulvheddin właśnie ma już benię i wydaje mi się, że jest zarobiona po uszy Quote
mrs.ka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ania102 napisał(a):To co zaklepujemy miejsce u elizy_sk chociaż dla tej jednej??? i ten tymczas załatwiany przez mrs.ka, a później? Zadeklaruje się ktos? Ciotki bez Was nie damy rady ja trochę się odwołałam do profesjonalizmu Elizy bo tak naprawdę to przecież tylko z powodu braku czasu byłby nam ten hotel potrzebny i na pewno nie na długo bo to za duże koszta ANETTTA napisał(a):a na ten płatny tymczas nie moga iść dwie za 20 zł :shake::shake::-(pliss myślę,że jeśli obydwie złapiemy i nie będzie innego wyjścia to tak zrobię ale zaznaczam ,że to jak dla mnie jest tylko przechowalnia i dla tego szukam innego ,lepszego rozwiązania andzia69 napisał(a):...czy nie można na razie wydębić choć trochę kasy od tej gminy z przeznaczeniem na hotel? - bo to jest priorytet w tej chwili... nie mam ustalonych żadnych rozliczeń gotówkowych z gminą po za tym,to wiesz zapewnienie opieki tym psom było po naszej stronie zobowiązań ,to tak jakby gmina prosiła nas o dopłatę do sterylek Quote
Franca81 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 W razie "czego" zajrzyjcie na ten wątek transportowy. http://www.dogomania.pl/threads/195754-Transport-3-szczeniakow-z-Kielc-do-Warszawy-!!! Quote
Ania102 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 2 szczeniaki jadą z moją znajomą z pracy do pruszkowa tam ma je odebrać Pan Michał a Marcin po swojego pojedzie do Michała- mają do siebie blisko, tak sobie to wymysliłam i uprosiłam znajomą Quote
Franca81 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No ja już wiem, że transport będzie. :evil_lol: No ale nie wiem jak jest z resztą szczeniąt i tak w razie "czego" wolałam dać linka. ;) Quote
mrs.ka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Aniu ale dziel się swoimi pomysłami na wątku bo Pysioo cały dzień zasypuje mnie możliwościami transportu i tłumaczę,że Ty coś załatwiłaś ale nie wiem dokładnie co. Quote
mrs.ka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 i napisz ,które w końcu szczeniaki jadą do kogo ? Quote
Ania102 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mój chłopczyk do Michała a niebieskooka sunia do Marcina, sorki myslałam, że to napisałam...a to przez to że w pracy piszę po kryjomu. Quote
mrs.ka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 to zostaje nam 6 suczek i jeden piesek ,dobrze wcześniej napisałam :) Quote
Franca81 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ania102 napisał(a):Mój chłopczyk do Michała a niebieskooka sunia do Marcina, sorki myslałam, że to napisałam...a to przez to że w pracy piszę po kryjomu. Przepraszam za off topa ale nie mogłam się powstrzymać. :oops: Jak pokazywałam psiaki Marcinowi to szef to widział. Ale nie widział co pokazuję na monitorze. I myślał, że jakieś baby mu pokazuję. :evil_lol: Bo Marcin mówił, (mając na mysli "kulkę" szczeniora) "ta jest superowa". "Tak, Ta najładniejsza". :loveu: To tak na temat pracy i temat psiaków. ;) I już więcej nie off topuję. :oops: Quote
mrs.ka Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 no przecież normalne ,że chłopy tylko o gołych babach myślą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze,że choć są wyjątki i czasami jeden na milion pomysli o bezdomnym piesku;) Quote
Sonusia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 nie wiem czy się da pomóc w ten sposób ale można spróbować - na podkarpaciu w Wysokiej Strzyżowskiej Majka ma prywatne przytulisko... w prawdzie nie ma tam lekko i bida ..... ale może udało by się jakoś, tzn. może ona zgodziła by się tam coś przyjąć??????? może akurat:)))) http://www.kundelek.org/azyl-u-majki Quote
Sonusia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ja w prawdzie zacyznam dopiero na dogo... ale może coś pomoge Quote
AgusiaW Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 to dobrze ze jest jeszcze jeden szczeniak-chłopczyk,ten pan jeszcze się ze mną nie kontaktował więc pozostaje mi tylko czekać Quote
wilczka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 czy mamy jeszcze jakiegos chlopczyka?wlasnie dzwonil pan ze chce duzego chlopaka na podworko(ma psy i nie chce miec klopotu z malymi)napiszcie czy jest jeden "na zbyciu"bo jak nie to powiem mu zeby szukal gdzie indziej.podam nr tel do pana na pw temu kto sie tym zajmuje,tylko komu podac?to juz sie zdzwonicie i dogadacie:) Quote
Wet-siostra Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Podkarpacie jest dość daleko,może być problem z transportem... Sama czekałam prawie dwa miesiące aż mój Zefir do mnie przyjedzie...Oferowałam(i nadal oferuję) DT ,ale niestety-ta odległość... :-( Quote
Recommended Posts