Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam mejla od babeczki, która sie nim opiekuje :-(:

"Nowych zdjęć jeszcze nie mamy,gdyż rano jak z nim wychodzę jest jeszcze ciemno,a wieczorem już ciemno. Tajger jest zapisany na zabieg kastracji dopiero na 15-go listopada .Powiem szczerze,że jestem trochę załamana,że wszystko się tak przeciąga,gdyż w pomieszczeniu gdzie on przebywa elektrownia odcieła prąd,nie ma światła,ani ogrzewania.Pies jest na grochowie na ul siennickiej .Opiekuję się mieszkaniem i psem od ok.dwóch tygodni i właśnie wtedy został zaszczepiony na wściekliznę i inne choroby . Właściciel mieszkania został zatrzymany .Wiem,że można przez policję oddać go na "paluch",ale chciałabym tego uniknąć,gdyż szkoda mi tego psiaka,dlatego prubujemy znaleść mu dom na własną rękę.Oczywiście powiadamiamy znajomych,a oni swoich znajomych."

Posted

Jeju biedne psisko :( Co tu zrobić do cholery? A może rozwieszać jego plakaty, jakby był jakiś plakat z nawet takim zdjęciem jak jest (przecież super ma tą mordkę) może znalazł by się DS? Ja mogę tutaj w Katowicach rozwieszać...

Posted

doddy napisał(a):
Mogę dać o nim info u nas na stronie, może ktoś się zgłosi jakimś cudem. My póki co nie mamy możliwości zabrania go.

Jak mozesz to rozeslij dalej. Ja normalnie to robie, ale w sobote mam slub, a za godzinie mi tu dzieci zjezdzaja, a ja na dogo siedze .............

Posted

Matko, jak trafi na paluch to już nie wyjdzie bo ma właściciela.
Nawet żeby 20lat dostał kary, to pies do adopcji nie pójdzie.
Koszmar niewinnego zwierzęcia:-(
Po ciemku i w zimnie, chyba gorzej niż w schronisku, tam są choć inne psy i ludzie na widoku...

Posted

Kapsel napisał(a):
Szarotko Kochana jestem, jestem dziś straszny dzień dla mnie :shake::shake::shake:

A co sie takiego Kapselku dzieje ??
Strasznie mi tego psa zal, a mam ograniczony czas, bo moja najmlodsza latorosl wychodzi w sobote za maz.

Posted

Szczeniak boksiera zmarł na parwo, dziewczyny tak się starało, wszyscy na głowie stawali, ale niestety nie udało się :-(
Totik w moim banerku, ślepaczek szuka na cito DT, wraca z adopcji :shake:

Psiaczka tez mi żal, tyle nieszczęść :shake:

Posted

mam nowe fotki. on jets raczej rodezjanowaty - tak mi na bullach powiedzieli. i kurcze, tak mi cos po głowie z rodezjanem chodziło...

mam nowe fotki taigera - bardziej taki rodezjanowy, no nie? boksiowatośc pewnie przez maskę..

Posted

[quote name='sleepingbyday']mam nowe fotki. on jets raczej rodezjanowaty - tak mi na bullach powiedzieli. i kurcze, tak mi cos po głowie z rodezjanem chodziło...

mam nowe fotki taigera - bardziej taki rodezjanowy, no nie? boksiowatośc pewnie przez maskę..

Nie wiem co to za rasa, ale jest piekny i ma piekne umaszczenie. Siedzenie w piwnicy to okropne...........