mestudio Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wracaj na góre piesku, może ktoś Cię wypatrzy. Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Taiger i co z Tobą psinko? Są jakieś wiadomości? jakieś pomysły? :( Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 cholera, nic! umówmy się -tutaj jest potzrebny tymczas awaryjny. pies zamkniety w piwnicy 24/24, tyle, co na spacerze widzi człowieka. z tego może 8 godzin ma jasno. koszmar! Quote
Szarotka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Trzeba koniecznie sciagnac ciotki od bullowatych i bokserowatych. Dajcie w tytule, ze pies jest bulowato - bokserowaty......... Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 dostałam mejla od babeczki, która sie nim opiekuje :-(: "Nowych zdjęć jeszcze nie mamy,gdyż rano jak z nim wychodzę jest jeszcze ciemno,a wieczorem już ciemno. Tajger jest zapisany na zabieg kastracji dopiero na 15-go listopada .Powiem szczerze,że jestem trochę załamana,że wszystko się tak przeciąga,gdyż w pomieszczeniu gdzie on przebywa elektrownia odcieła prąd,nie ma światła,ani ogrzewania.Pies jest na grochowie na ul siennickiej .Opiekuję się mieszkaniem i psem od ok.dwóch tygodni i właśnie wtedy został zaszczepiony na wściekliznę i inne choroby . Właściciel mieszkania został zatrzymany .Wiem,że można przez policję oddać go na "paluch",ale chciałabym tego uniknąć,gdyż szkoda mi tego psiaka,dlatego prubujemy znaleść mu dom na własną rękę.Oczywiście powiadamiamy znajomych,a oni swoich znajomych." Quote
dara9 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jeju biedne psisko :( Co tu zrobić do cholery? A może rozwieszać jego plakaty, jakby był jakiś plakat z nawet takim zdjęciem jak jest (przecież super ma tą mordkę) może znalazł by się DS? Ja mogę tutaj w Katowicach rozwieszać... Quote
Szarotka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Moge tylko podniesc ............ Ja teraz mam slub corki itp. Rozeslijcie watek bo ten pies sie wykonczy !!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake::-(:-(:placz::placz: Quote
doddy Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mogę dać o nim info u nas na stronie, może ktoś się zgłosi jakimś cudem. My póki co nie mamy możliwości zabrania go. Quote
Szarotka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 doddy napisał(a):Mogę dać o nim info u nas na stronie, może ktoś się zgłosi jakimś cudem. My póki co nie mamy możliwości zabrania go. Jak mozesz to rozeslij dalej. Ja normalnie to robie, ale w sobote mam slub, a za godzinie mi tu dzieci zjezdzaja, a ja na dogo siedze ............. Quote
Agnezia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zapisuję ale znowu kolejny dziś nie mam pomysłu... Quote
Szarotka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 To musicie napisac do sleepingbyday............. Quote
Kapsel Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Szarotko Kochana jestem, jestem dziś straszny dzień dla mnie :shake::shake::shake: Quote
Awit Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Matko, jak trafi na paluch to już nie wyjdzie bo ma właściciela. Nawet żeby 20lat dostał kary, to pies do adopcji nie pójdzie. Koszmar niewinnego zwierzęcia:-( Po ciemku i w zimnie, chyba gorzej niż w schronisku, tam są choć inne psy i ludzie na widoku... Quote
Szarotka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kapsel napisał(a):Szarotko Kochana jestem, jestem dziś straszny dzień dla mnie :shake::shake::shake: A co sie takiego Kapselku dzieje ?? Strasznie mi tego psa zal, a mam ograniczony czas, bo moja najmlodsza latorosl wychodzi w sobote za maz. Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Szczeniak boksiera zmarł na parwo, dziewczyny tak się starało, wszyscy na głowie stawali, ale niestety nie udało się :-( Totik w moim banerku, ślepaczek szuka na cito DT, wraca z adopcji :shake: Psiaczka tez mi żal, tyle nieszczęść :shake: Quote
sleepingbyday Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 o rany, dziewczyny, ale masakra. tylko szarotka troche newsami ślubnymi rozjasnia nam ponure dni.... przekazałam doddy swój nr telefonu. usilnie pracuję nad tymczasem dla chłopaka, ale same wiecie, jak to jest. Quote
sleepingbyday Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 mam nowe fotki. on jets raczej rodezjanowaty - tak mi na bullach powiedzieli. i kurcze, tak mi cos po głowie z rodezjanem chodziło... mam nowe fotki taigera - bardziej taki rodezjanowy, no nie? boksiowatośc pewnie przez maskę.. Quote
marlenka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dzisiaj sunia traci dt , jesli do 17 nie znajdę jej jakiegos innego Dt wraca na ulice :( http://www.dogomania.pl/threads/195204-Sonia-dzis-traci-Dt-!!!!-Czeka-ja-ulica POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='sleepingbyday']mam nowe fotki. on jets raczej rodezjanowaty - tak mi na bullach powiedzieli. i kurcze, tak mi cos po głowie z rodezjanem chodziło... mam nowe fotki taigera - bardziej taki rodezjanowy, no nie? boksiowatośc pewnie przez maskę.. Nie wiem co to za rasa, ale jest piekny i ma piekne umaszczenie. Siedzenie w piwnicy to okropne........... Quote
mestudio Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Podnoszę, może ktoś Cię wypatrzy pieseczku. Quote
Recommended Posts