Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiem, ja wiem ale nie chciałam jej uszczuplać, bo jakby znów jakaś potrzeba wylazła... Przecieee obiecałam wcześniej, że zapłacę za akcję anty-robak.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Ja wiem, ja wiem ale nie chciałam jej uszczuplać, bo jakby znów jakaś potrzeba wylazła... Przecieee obiecałam wcześniej, że zapłacę za akcję anty-robak.

Ok, jak sobie życzysz :)

Posted

Oj tam, oj tam, nic wielkiego. Najwyraźniej Szorstkuś to pies, który od pierwszego wejrzenia "łapie za serce" :)
Mam już pakę z obróżką przeciw kleszczową i żarełkiem, jak mniemam - paczka jest opatulona folią i na razie nie rozpakowałam jej - zrobię to jutro, bo dzisiaj mieliśmy wielkie sprzątanie po nawałnicy z gradem :(
Na Razie nie dotarły adresówki, ale facet obiecał, że dostanę je we czwartek, lub piątek.
Wpłynęło na moje konto 113, 10 zł - przeleję je Marysiu na Twoje konto, ale już jutro, bo dziś jestem mocno zmęczona i lecę za moment w kimono :)

Posted

majqa napisał(a):
Weekend lada moment! :-)

Ano, już jutro :eviltong:
Będę dzwonić do pana z allegro z zapytaniem czy wysłał adresówki, a jeśli tak, to kiedy ?

Uściskam i wycałuję Misia od Was :loveu:

Acha, kasa Misiowa wysłana. Po południu powinna być na Twoim koncie Marysiu.

Posted

majqa napisał(a):
Koniecznie! :-) Poproszę jeszcze o wytarmoszenie jego futerka! :-)

Masz to jak w banku.
Przy czym obiecuję, że nie będę zbyt brutalna ;-)

Posted

elik napisał(a):
Masz to jak w banku.
Przy czym obiecuję, że nie będę zbyt brutalna ;-)

Eeee no, odrobina umiejętnego rękoczynu nie zaszkodzi Misiowi. :-)

Posted

Hi, tak, tak i jeszcze buzi w nochal:) Ciekawa jestem wieści.......
Potwierdzam Elu, kasiorrra dotarła, 113,10zł:)
Bardzo proszę powiedz czy na benzynę nie przesłać?

Posted

[quote name='Marycha35']Hi, tak, tak i jeszcze buzi w nochal:) Ciekawa jestem wieści.......
Potwierdzam Elu, kasiorrra dotarła, 113,10zł:)
Bardzo proszę powiedz czy na benzynę nie przesłać?
Nie, nie ma takiej potrzeby :)
Jestem mocno wkurzona, bo pomimo, że prosiłam a pan obiecał, że adresówki dotrą do mnie najpóźniej w piątek, niestety nie dotarły. Zastanawiam się, czy nie przełożyć wizyty na następną sobotę.
To skany:
zamówienia - kopia tego, co z allegro "poszło" do wykonawcy

i zapłaty.

Posted

U mnie w sb. listonosz kursuje ale pewno nie wszędzie tak jest. Hm... bez adresatki, dopilnowania jej zawieszenia itd... mija się z celem jechać. Poczekanie jeszcze tydzień aż tak wiele chyba nie zmieni. Sama nie wiem... :-(

Posted

[quote name='majqa']U mnie w sb. listonosz kursuje ale pewno nie wszędzie tak jest. Hm... bez adresatki, dopilnowania jej zawieszenia itd... mija się z celem jechać. Poczekanie jeszcze tydzień aż tak wiele chyba nie zmieni. Sama nie wiem... :-(
Rzecz w tym, że to nie listonosz, a kurier ma dostarczyć. Nie wiem czy kurierzy w soboty kursują.
Facet jest nieodpowiedzialny i to napiszę w opinii dla niego. Dzwoniłam do niego i w czwartek i w piątek, ale nie odbierał telefonu :angryy: To tel. komórkowy więc widział kto dzwoni, a że zamawiając adresówki dzwoniłam kilkakrotnie, to pewnie zapamiętał mój nr.

Też myślę, że jechać bez adresówki nie ma sensu. Może jeszcze dzisiaj dostarczą. Pojechałabym jutro.

Pomyślałam, że może chciałybyście zobaczyć co zawiozę Misiowi.
Nie wiem czemu oba worki z karmą są w górnej części jakby zatłuszczone :razz:

Posted

[quote name='elik']Rzecz w tym, że to nie listonosz, a kurier ma dostarczyć. Nie wiem czy kurierzy w soboty kursują.
Facet jest nieodpowiedzialny i to napiszę w opinii dla niego. Dzwoniłam do niego i w czwartek i w piątek, ale nie odbierał telefonu :angryy: To tel. komórkowy więc widział kto dzwoni, a że zamawiając adresówki dzwoniłam kilkakrotnie, to pewnie zapamiętał mój nr.

Też myślę, że jechać bez adresówki nie ma sensu. Może jeszcze dzisiaj dostarczą. Pojechałabym jutro.

Pomyślałam, że może chciałybyście zobaczyć co zawiozę Misiowi.
Nie wiem czemu oba worki z karmą są w górnej części jakby zatłuszczone :razz:

A te worki są białe i mają tylko takie naklejki ?
Bo my jak zamawialiśmy, bo wyglądały trochę inaczej :roll:
W sensie - nadruk był na całości.
I jak są potłuszczone to też niezbyt ładnie - może warto się skontaktować ze sprzedawcą i spytać.
Swoją drogą my u niego robiliśmy już nie raz zakupy i wszystko było w jak najlepszym porządku :roll:

Posted

[quote name='majqa']Eluś, kurierzy jeżdżą w soboty więc daj Boże...
Niestety :( Wyślę jutro zapytanie, czemu się nie wywiązał. Przecież powiedział, że na pewno w czwartek, a najpóźniej w piątek adresówki będą u mnie.

[quote name='skrzeli']A te worki są białe i mają tylko takie naklejki ?
Bo my jak zamawialiśmy, bo wyglądały trochę inaczej :roll:
W sensie - nadruk był na całości....
To nie jest rysunek, to jest zdjęcie worków, które dostarczył kurier więc worki nie mogą być inne niż takiej jak widać.
Jutro otworzę jeden worek i powiem jak karma wygląda, może wątpliwości się wyjaśnią.

[quote name='skrzeli']...I jak są potłuszczone to też niezbyt ładnie - może warto się skontaktować ze sprzedawcą i spytać...
Wszelkie reklamację, ewentualnie zapytania może składać jedynie zamawiający

Posted

[quote name='elik']

To nie jest rysunek, to jest zdjęcie worków, które dostarczył kurier więc worki nie mogą być inne niż takiej jak widać.
Jutro otworzę jeden worek i powiem jak karma wygląda, może wątpliwości się wyjaśnią.

Chodziło mi o to, że te worki są białe i tylko z małą naklejką informującą, że to fitmin.
Worki które my dostaliśmy były całe nadrukowane.
Bo jednak białe z naklejką to dziwne;/
Może lepiej nie otwierać, tylko spytać o tę sytuację.

Posted

[quote name='skrzeli']Chodziło mi o to, że te worki są białe i tylko z małą naklejką informującą, że to fitmin.
Worki które my dostaliśmy były całe nadrukowane.
Bo jednak białe z naklejką to dziwne;/
Może lepiej nie otwierać, tylko spytać o tę sytuację.
Już za późno, worek otwarty :eviltong:
To są niewielki, okrągłe, płaskie granulki z dziurką w środku. Można by rzec - cacko z dziurką :evil_lol:
Takie mini mini opony samochodowe. Czy takie były te granulki, które zamawiałyście ?
Może faktycznie warto zapytać dostawcę o przyczynę różnicy opakowań. Może to sa opakowania zastępcze ? Tylko z czego te zatłuszczenia ? Ale to tylko zamawiający może zrobić.