majqa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ja wiem, ja wiem ale nie chciałam jej uszczuplać, bo jakby znów jakaś potrzeba wylazła... Przecieee obiecałam wcześniej, że zapłacę za akcję anty-robak. Quote
elik Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 majqa napisał(a):Ja wiem, ja wiem ale nie chciałam jej uszczuplać, bo jakby znów jakaś potrzeba wylazła... Przecieee obiecałam wcześniej, że zapłacę za akcję anty-robak. Ok, jak sobie życzysz :) Quote
majqa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 elik napisał(a):Ok, jak sobie życzysz :) Dzięki, dzięki, dzięki!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Marycha35 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Izuś kochana jesteś, dzięki:):):) Elu już wysyłam namiary na moje konto:) Ale się cieszę, że Szorstusia odwiedzisz:):):) DZIĘKUJEMY NIEUSTAJĄCO:) Quote
elik Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Oj tam, oj tam, nic wielkiego. Najwyraźniej Szorstkuś to pies, który od pierwszego wejrzenia "łapie za serce" :) Mam już pakę z obróżką przeciw kleszczową i żarełkiem, jak mniemam - paczka jest opatulona folią i na razie nie rozpakowałam jej - zrobię to jutro, bo dzisiaj mieliśmy wielkie sprzątanie po nawałnicy z gradem :( Na Razie nie dotarły adresówki, ale facet obiecał, że dostanę je we czwartek, lub piątek. Wpłynęło na moje konto 113, 10 zł - przeleję je Marysiu na Twoje konto, ale już jutro, bo dziś jestem mocno zmęczona i lecę za moment w kimono :) Quote
elik Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 majqa napisał(a):Weekend lada moment! :-) Ano, już jutro :eviltong: Będę dzwonić do pana z allegro z zapytaniem czy wysłał adresówki, a jeśli tak, to kiedy ? Uściskam i wycałuję Misia od Was :loveu: Acha, kasa Misiowa wysłana. Po południu powinna być na Twoim koncie Marysiu. Quote
majqa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 elik napisał(a):(...) Uściskam i wycałuję Misia od Was :loveu: (...) Koniecznie! :-) Poproszę jeszcze o wytarmoszenie jego futerka! :-) Quote
elik Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 majqa napisał(a):Koniecznie! :-) Poproszę jeszcze o wytarmoszenie jego futerka! :-) Masz to jak w banku. Przy czym obiecuję, że nie będę zbyt brutalna ;-) Quote
majqa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 elik napisał(a):Masz to jak w banku. Przy czym obiecuję, że nie będę zbyt brutalna ;-) Eeee no, odrobina umiejętnego rękoczynu nie zaszkodzi Misiowi. :-) Quote
Marycha35 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Hi, tak, tak i jeszcze buzi w nochal:) Ciekawa jestem wieści....... Potwierdzam Elu, kasiorrra dotarła, 113,10zł:) Bardzo proszę powiedz czy na benzynę nie przesłać? Quote
elik Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Marycha35']Hi, tak, tak i jeszcze buzi w nochal:) Ciekawa jestem wieści....... Potwierdzam Elu, kasiorrra dotarła, 113,10zł:) Bardzo proszę powiedz czy na benzynę nie przesłać? Nie, nie ma takiej potrzeby :) Jestem mocno wkurzona, bo pomimo, że prosiłam a pan obiecał, że adresówki dotrą do mnie najpóźniej w piątek, niestety nie dotarły. Zastanawiam się, czy nie przełożyć wizyty na następną sobotę. To skany: zamówienia - kopia tego, co z allegro "poszło" do wykonawcy i zapłaty. Quote
Marycha35 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Cholera, tak to można na nich liczyć!!!! A jest szansa, że dotrą jutro? Quote
majqa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 U mnie w sb. listonosz kursuje ale pewno nie wszędzie tak jest. Hm... bez adresatki, dopilnowania jej zawieszenia itd... mija się z celem jechać. Poczekanie jeszcze tydzień aż tak wiele chyba nie zmieni. Sama nie wiem... :-( Quote
Marycha35 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Też mi się tak wydaje, trzeba będzie odłożyć wizytę:( Quote
elik Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='majqa']U mnie w sb. listonosz kursuje ale pewno nie wszędzie tak jest. Hm... bez adresatki, dopilnowania jej zawieszenia itd... mija się z celem jechać. Poczekanie jeszcze tydzień aż tak wiele chyba nie zmieni. Sama nie wiem... :-( Rzecz w tym, że to nie listonosz, a kurier ma dostarczyć. Nie wiem czy kurierzy w soboty kursują. Facet jest nieodpowiedzialny i to napiszę w opinii dla niego. Dzwoniłam do niego i w czwartek i w piątek, ale nie odbierał telefonu :angryy: To tel. komórkowy więc widział kto dzwoni, a że zamawiając adresówki dzwoniłam kilkakrotnie, to pewnie zapamiętał mój nr. Też myślę, że jechać bez adresówki nie ma sensu. Może jeszcze dzisiaj dostarczą. Pojechałabym jutro. Pomyślałam, że może chciałybyście zobaczyć co zawiozę Misiowi. Nie wiem czemu oba worki z karmą są w górnej części jakby zatłuszczone :razz: Quote
majqa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Eluś, kurierzy jeżdżą w soboty więc daj Boże... Quote
skrzeli Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='elik']Rzecz w tym, że to nie listonosz, a kurier ma dostarczyć. Nie wiem czy kurierzy w soboty kursują. Facet jest nieodpowiedzialny i to napiszę w opinii dla niego. Dzwoniłam do niego i w czwartek i w piątek, ale nie odbierał telefonu :angryy: To tel. komórkowy więc widział kto dzwoni, a że zamawiając adresówki dzwoniłam kilkakrotnie, to pewnie zapamiętał mój nr. Też myślę, że jechać bez adresówki nie ma sensu. Może jeszcze dzisiaj dostarczą. Pojechałabym jutro. Pomyślałam, że może chciałybyście zobaczyć co zawiozę Misiowi. Nie wiem czemu oba worki z karmą są w górnej części jakby zatłuszczone :razz: A te worki są białe i mają tylko takie naklejki ? Bo my jak zamawialiśmy, bo wyglądały trochę inaczej :roll: W sensie - nadruk był na całości. I jak są potłuszczone to też niezbyt ładnie - może warto się skontaktować ze sprzedawcą i spytać. Swoją drogą my u niego robiliśmy już nie raz zakupy i wszystko było w jak najlepszym porządku :roll: Quote
Sabina02 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Przepraszam za offa... Prosimy o pomoc dla 18-letniego, chorego Dinga z koninskiego schroniska! :modla: Bardzo potrzebny jest BDT lub platny DT i deklaracje, aby Dingo mogl godnie odejsc u boku czlowieka, a nie w schroniskowym boksie. Jest z nim zle, juz nie chce jesc. :placz: Prosze dajmy mu szanse... Watek: http://www.dogomania.pl/threads/2105...abnie-w-oczach! Quote
elik Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='majqa']Eluś, kurierzy jeżdżą w soboty więc daj Boże... Niestety :( Wyślę jutro zapytanie, czemu się nie wywiązał. Przecież powiedział, że na pewno w czwartek, a najpóźniej w piątek adresówki będą u mnie. [quote name='skrzeli']A te worki są białe i mają tylko takie naklejki ? Bo my jak zamawialiśmy, bo wyglądały trochę inaczej :roll: W sensie - nadruk był na całości.... To nie jest rysunek, to jest zdjęcie worków, które dostarczył kurier więc worki nie mogą być inne niż takiej jak widać. Jutro otworzę jeden worek i powiem jak karma wygląda, może wątpliwości się wyjaśnią. [quote name='skrzeli']...I jak są potłuszczone to też niezbyt ładnie - może warto się skontaktować ze sprzedawcą i spytać... Wszelkie reklamację, ewentualnie zapytania może składać jedynie zamawiający Quote
majqa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 elik napisał(a):(...) Wszelkie reklamację, ewentualnie zapytania może składać jedynie zamawiający Dokładnie tak. Quote
skrzeli Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='elik'] To nie jest rysunek, to jest zdjęcie worków, które dostarczył kurier więc worki nie mogą być inne niż takiej jak widać. Jutro otworzę jeden worek i powiem jak karma wygląda, może wątpliwości się wyjaśnią. Chodziło mi o to, że te worki są białe i tylko z małą naklejką informującą, że to fitmin. Worki które my dostaliśmy były całe nadrukowane. Bo jednak białe z naklejką to dziwne;/ Może lepiej nie otwierać, tylko spytać o tę sytuację. Quote
elik Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='skrzeli']Chodziło mi o to, że te worki są białe i tylko z małą naklejką informującą, że to fitmin. Worki które my dostaliśmy były całe nadrukowane. Bo jednak białe z naklejką to dziwne;/ Może lepiej nie otwierać, tylko spytać o tę sytuację. Już za późno, worek otwarty :eviltong: To są niewielki, okrągłe, płaskie granulki z dziurką w środku. Można by rzec - cacko z dziurką :evil_lol: Takie mini mini opony samochodowe. Czy takie były te granulki, które zamawiałyście ? Może faktycznie warto zapytać dostawcę o przyczynę różnicy opakowań. Może to sa opakowania zastępcze ? Tylko z czego te zatłuszczenia ? Ale to tylko zamawiający może zrobić. Quote
skrzeli Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Granulki ok. Pytanie tylko czy one były przepakowywane czy co? Quote
Recommended Posts