majqa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 elik napisał(a):Marysiu, ja od razu zareagowałam. Napisałam, że sterylki pilne na wczoraj, bo zaraz będzie tam dwa razy więcej psiaków, zadeklarowałam pomoc finansową i co ? I nic. Zero reakcji. Poker też zaproponowała pomoc finansową i także zero reakcji. Nikt tam nie ogarnia finansów, a to ważne. (...) Ja z kolei, co mogłam podpowiedziałam Ricie na PW, a że... jest jak jest, czyli jak piszesz... cóż mogę dodać, że zdziwiona nie jestem? No fakt, nie jestem. Quote
Marycha35 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Jak już Dogo zaczyna zawodzić to kicha........:( Quote
majqa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Marycha35']Jak już Dogo zaczyna zawodzić to kicha........:( Helo, Maryś!!! Chciałabym, hihihihihi, rzec: Obuććć się!!! :evil_lol: Czemu? A co to dogo? Coś czarownego? Akurat... Pożyjemy, zobaczymy, czy podzielisz moje zdanie.;-) Dogo to taki sam portal jak każdy inny, tyle, że oscylujący wokół psów, a zatem pełen przekrój społeczny, na który się łapie: intelektualista, tuman, pracuś, obibok, psiarz, nie psiarz, ktoś, kto chce coś pożytecznego zrobić, lanser z nudów, pseudo hodowca, hodowca, ktoś, kto wyszukuje psów do walk itd... itsre... No, może najmniejszy udział procentowy jest tu jedynie w przypadku zaawansowanej geriatrii i dzieci do plus minus 10 lat, a poza tym... Do wyboru do koloru. :evil_lol: Quote
Marycha35 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Hi, gorzkie to jak żołądkowa, ale prawdziwe, się obawiam...... Quote
majqa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Łonegdajjj myślała żech inaczej... a teroz... jak powyżej i to się już nie zmieni. O tyn smutny kóbeł zimnyj wody jezdem mundrzejsza. Quote
Marycha35 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Hi, Izuś zaciuuuungasz jak ta lala;) MĄDRA LALA:) Quote
majqa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 majqa napisał(a):Eluś, kupowałaś już te tabl. anty - robal? Jeśli tak zapodaj mi swoje dane do przelewu na PW i kwotę do uregulowania. To ja się z tym przypomnę na wątku Misia, a teraz leeecę na dół do mojej Misi. ;-) Quote
majqa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Mam nadzieję, że dobrze... chcę mieć tę nadzieję. Quote
majqa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Się przywitam Misiaku! Sierpień już blisko, daj Boże wraz z nim i adresatka! :-) Quote
elik Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Marycha35 napisał(a):Hi, hi ja też wyczekuję:) I ja :) Mam zaqwrót głowy - przeprowadzka firmy i dlatego nie mam czasu bywać na dogo, ale wszystko będzie jak uzgodniłyśmy :) Quote
elik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 majqa napisał(a):Eluś, kupowałaś już te tabl. anty - robal? Jeśli tak zapodaj mi swoje dane do przelewu na PW i kwotę do uregulowania. Majga bardzo, bardzo Cię przepraszam. Z powodu przeprowadzki firmy do nowego lokum kompletnie nie mam czasu. Wpadam na dogo na kilka chwil, a mam kilka obserwowanych wątków i musiałam przeoczyć Twój post o tabletkach na robale. Zauważyłam dopiero przypomnienie na tej stronie. Tabletki na odrobaczenie oczywiście już mam - Milbemax. Może być ? Jeśli Misiu ma książeczkę zdrowia, to wpiszę mu datę podania i wkleję znaczek. Jeśli chodzi o przelew, to nie ma sprawy. Misiu ma to w prezencie, choć wątpię czy będzie z takiego prezentu zadowolony :evil_lol: Moje psy nie cierpią tabletek na robale. Za to dostanie smaczki :) Jak tylko dostanę adresówki, dam znać. Nie gniewajcie się jak nie zaglądam na watek, ale mam ogrom pracy, a czasu mało. Z powodu przeprowadzki znacznie wydłużył mi się czas dojazdu do pracy. Jadę dodatkowo dwoma autobusami. Dopiero jak się skończy lato i wrócimy do Krakowa będzie blisko, ale teraz ...:angryy: Quote
majqa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 OK, Elu, zatem zrobimy tak. Jak uznasz, że mam uregulować tabl. puszczasz mi na PW dane do przelewu i kwotę. Dziękuję za wieści. :-) Quote
Marycha35 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Oj, Dziewczynki, dzięki Wam Szorstuś ma zadbane puuupsko:) Quote
elik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 majqa napisał(a):OK, Elu, zatem zrobimy tak. Jak uznasz, że mam uregulować tabl. puszczasz mi na PW dane do przelewu i kwotę. Dziękuję za wieści. :-) Mogę Ci posłać PW, ale nr-u konta się nie spodziewaj :) Prezent, to prezent :razz: Marycha35 napisał(a):Oj, Dziewczynki, dzięki Wam Szorstuś ma zadbane puuupsko:smile: Taaaak tylko nie wiem, czy on się z tego ucieszy :lol: Quote
Borówka16 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wróciłam już z wczasów, kilka dni muszę się ogarnąć - czyt. nadrobić wątki ;) Co do adresówek, to faktycznie gość niepoważny, dziś już 2.08, a adresówek z tego co czytam nadal nie ma? :roll: Quote
majqa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 elik napisał(a):Mogę Ci posłać PW, ale nr-u konta się nie spodziewaj :) Prezent, to prezent :razz: (...) Oj, Ty Kochana Aparatko! :-) Quote
elik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Borówka16 napisał(a):Wróciłam już z wczasów, kilka dni muszę się ogarnąć - czyt. nadrobić wątki ;) Co do adresówek, to faktycznie gość niepoważny, dziś już 2.08, a adresówek z tego co czytam nadal nie ma? :roll: No niestety, ani adresówek, ani słowa wyjaśnienia kiedy ewentualnie będą. Chyba muszę do niego zadzwonić, choć nie mam ochoty rozmawiać z bęcwałem. Czy Misiu ma książeczkę zdrowia ? Quote
majqa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nie daj Boże dam plamę z pamięcią ale wydaje mi się, że miał. Quote
elik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 majqa napisał(a):Nie daj Boże dam plamę z pamięcią ale wydaje mi się, że miał. Nie wiesz przypadkiem czy jeśli jest to u pana, czy u synowej. Jeśli u synowej, to dobrze byłoby, gdyby ją dostarczyła do pana. Quote
majqa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A to już chyba wiedzą tylko ci państwo... :-( Quote
Recommended Posts