anetta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Piekna poza wystawowa :lol: A gdzie chcecie cwiczyc?:cool3: Quote
*zaba* Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Uwaga tak wyglada pies ktory ma schudnac:crazyeye: Quote
puchu Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Chciałabym w HoPsA. Najlepszy dojazd autobusem. Myślałam jeszcze o Cavano, a musiałabym się tłuc przez pół Warszawy. EDIT Jak widze po twoim banerku, to się może spotkamy :) Quote
puchu Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Nikt nie zagląda, czyli nie chcecie świerzutkich wieczorno-spacerkowychy zdjęć? :cool3: Quote
Korenia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 puchu napisał(a):Nikt nie zagląda, czyli nie chcecie świerzutkich wieczorno-spacerkowychy zdjęć? :cool3: Ja cem ! ja cem ! Quote
Korenia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 puchu napisał(a):jużem obrabiam i wrzucam do netu :) Czekamy :) Quote
puchu Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Wszystkie zdjęcia na Skoroszach, jak to psisko buszowało w trawie do pasa(dosłownie) tutaj prawie udało mi się złapac moment skoku ;) Quote
puchu Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dla niedowiarków - widok na sadełko z góry :eviltong: Quote
puchu Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Chwila słodkiego lenistwa :) A tu biegne, bo pańcia woła JESTEM! A smakołyk gdzie? Pstrykaj szybko to zdjęcie i dawał smakołka! Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='puchu']I na koniec portret na górce :) do twarzy jej w zielonym:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Jaki piękny profil :loveu: Chart jak z obrazka :) Co tam u Was? Quote
Pianka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Świetne zdjęcie. Fajnie wygląda wśród trawy:multi: Quote
puchu Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Paulina_mickey']do twarzy jej w zielonym:loveu: [quote name='Korenia'] Słodziaste :loveu: wiem :loveu: [quote name='*zaba*']Hehe,ale Ci jezor pokazala :) Bo to taka małpa jeste. Ja tu próbuje zrobić ładne zdjęcia, a ta... :mad: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jaki piękny profil :loveu: Chart jak z obrazka :) Co tam u Was? Dziękować:) Miałam nadzieje zacząć agility w tą sobote, ale nie wiem, czy ędę w Wawie. W czwartek lub w piątek jedziemy do Lublina. W poniedziałek w końcu wysylam podanie do Angli. Mam coraz większe wątpliwości a'propo ewentualnego wyjazdu... Wracając do wczorajszego spaceu. Głupota ludzka cały czas mnie zadziwia :shake: Szłam sobie wyżzą trawą, Aria wybiegła w niższą, żeby się załatwić. Dobre kilka metrów za nami jakaś baba staneła ja wryta i zaczeła machać w strone Ari plecakiem. Do tej chwili psica nie zwracała na nią uwagi. Poszła sprawdzić co ta baba robi, a ona najpierw kucneła, a potem jeszcze bardziej zaczeła wywijać plecakiem :-o, no to Aria zaczeła wrzeszczeć - nigdy nie podchodzi tak żeby dziabnąć, czy zarobić np. kopniaka. W końcu wyłapałam futrzaka. Czy to tak trudno było poprostu przyspieszyć kroku czy zaołac do mnie, żebym zgarneła Arie. Przecież zrobiła dokładnie wszystko, żeby zwrócić na siebie uwage psa :shake: [quote name='Pianka'] Świetne zdjęcie. Fajnie wygląda wśród trawy:multi: I uwielbia szaleć w jak najwyższych, co dobrze widać tu Quote
puchu Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 na tych akurat da się ją wypatrzeć :diabloti: Quote
BBeta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja wypatrzyłam, przynajmniej tak mi się wydaje :diabloti: :razz: Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='*zaba*']Uwaga tak wyglada pies ktory ma schudnac:crazyeye: a to nie Aria chce schudnąć, tylko pańcia chce sunie odchudzić! z kości na ości :evil_lol::evil_lol: a co do piłeczki znalezionej, to normalne to przecież jest zdobycz :lol: Quote
Recommended Posts