Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oj, czepiacie się :diabloti:
zdaje rozszerzoney polski, wso i historie i podstawowy angielski
Na studia na UW ze wskazaniem na kulturoznawstwo, na UJ kierunek...hmmm...kierunek ;) i do Angli do Aberystwyth

A co to za zmiana tytułu? Co ? :mad: Zobaczysz wszystko powiem Arii!

Ależ my się do niej zwracamy per "wypłoch"

Posted

puchu napisał(a):
pańcia się stara ograniczyć dogo - matura za pasem

ja tez sie staram:diabloti: ale nie zawsze mi to wychodzi:cool3:
a co do matury to Twój banerek mi przypomina ile jeszcze zostało do pierwszego egzaminu:evil_lol:
tak to żyła bym w błogiej nieświadomości:cool3:

Posted

puchu napisał(a):
oj, czepiacie się :diabloti:
zdaje rozszerzoney polski, wso i historie i podstawowy angielski
Na studia na UW ze wskazaniem na kulturoznawstwo, na UJ kierunek...hmmm...kierunek ;) i do Angli do Aberystwyth

UJ! UJ! UJ! :multi: Najlepiej wydział prawa (i żadna Anglia :mad: ) to się spotkamy za 3 lata ;)

Posted

Prawo jest ZŁE! To jedyne co do mnie z wosu nie dociera :/
mimo wszystko mam nadzieje, że dostane się do Angli i jak najszybciej opuszcze nasz kraj nadwiślański. Przerażają mnie moherowe rządy
w państwi kościelnym :shake: Potem pewnie wróce. I w Angli chciałabym przy okazji pójść na kurs na groomera

Posted

chyba nienajgorzej... pisałam temat 1. Dwa obrazy prowincji. Porównaj sposoby ich kreacji w podanych fragmentach
Pani Bovary Gustawa Flauberta i Republiki marzeń Brunona Schulza.
W sumie wypracowanie nie było takie trudne(aż zobcze model odpowiedzi =='), ale pytania do tekstu jak dla mnie były koszmarne

Posted

Witam po długiej nieobecności!! Nadrobiłam zaległości fotkowe. Ariunia jak zawsze pięknie wygląda.
A jak tam angielski? Trudny? Jeszcze się z bratem nie widziałam i ciekawa.

Posted

*Monia* napisał(a):
Witam po długiej nieobecności!! Nadrobiłam zaległości fotkowe. Ariunia jak zawsze pięknie wygląda.
A jak tam angielski? Trudny? Jeszcze się z bratem nie widziałam i ciekawa.

Moja sis zdawała rozszerzny i mówi, że dość łatwy - z "zamkniętych" miała 25 na 27, a wypracowanie jej się bardzo podobało ;) Myśli, że będzie ponad 90 % :multi:
Paulinko:eviltong: , a jak u Ciebie ;> ?

Posted

podstawe pisałam, bo mi się punktowo nie opłacało rozszerzenia, a nigdzie na studia nie jest mi potrzebne
jak dla mnie była łatwa. straciła jeden w zamkniętych i pewnie przynajmniej jeden w liście (przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku)

Posted

puchu napisał(a):
podstawe pisałam, bo mi się punktowo nie opłacało rozszerzenia, a nigdzie na studia nie jest mi potrzebne
jak dla mnie była łatwa. straciła jeden w zamkniętych i pewnie przynajmniej jeden w liście (przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku)

Moja siostra jak pisala na brudno napisala wypracowanie na 450 ;) A norma 250 ;) Musiała 200 słów skreślić...