pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A co tu tak cicho? Pancia, pisz co tam u Was :) Quote
puchu Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 pańcia się stara ograniczyć dogo - matura za pasem Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 puchu napisał(a):pańcia się stara ograniczyć dogo - matura za pasem Właśnie widze... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Jakie przedmioty zdajesz? Co potem planujesz? Będziemy trzymać kciuki :) Quote
Korenia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A co to za zmiana tytułu? Co ? :mad: Zobaczysz wszystko powiem Arii! Quote
puchu Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 oj, czepiacie się :diabloti: zdaje rozszerzoney polski, wso i historie i podstawowy angielski Na studia na UW ze wskazaniem na kulturoznawstwo, na UJ kierunek...hmmm...kierunek ;) i do Angli do Aberystwyth A co to za zmiana tytułu? Co ? :mad: Zobaczysz wszystko powiem Arii! Ależ my się do niej zwracamy per "wypłoch" Quote
Paulina_mickey Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 puchu napisał(a):pańcia się stara ograniczyć dogo - matura za pasem ja tez sie staram:diabloti: ale nie zawsze mi to wychodzi:cool3: a co do matury to Twój banerek mi przypomina ile jeszcze zostało do pierwszego egzaminu:evil_lol: tak to żyła bym w błogiej nieświadomości:cool3: Quote
puchu Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 ale ten banerek ma też swój plus - "zmiataj do nauki bo zostało Xdni!" Niestety... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 puchu napisał(a):oj, czepiacie się :diabloti: zdaje rozszerzoney polski, wso i historie i podstawowy angielski Na studia na UW ze wskazaniem na kulturoznawstwo, na UJ kierunek...hmmm...kierunek ;) i do Angli do Aberystwyth UJ! UJ! UJ! :multi: Najlepiej wydział prawa (i żadna Anglia :mad: ) to się spotkamy za 3 lata ;) Quote
puchu Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Prawo jest ZŁE! To jedyne co do mnie z wosu nie dociera :/ mimo wszystko mam nadzieje, że dostane się do Angli i jak najszybciej opuszcze nasz kraj nadwiślański. Przerażają mnie moherowe rządy w państwi kościelnym :shake: Potem pewnie wróce. I w Angli chciałabym przy okazji pójść na kurs na groomera Quote
BBeta Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ja się wybieram na prawo tyle, że do Wrocławia ;) Tradycja rodzinna :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Posty wróciły :multi: Ten Dogomaniacki serwer jednak czasem przyjazny człowiekowi jest... ;) Jak idą przygotowania do matury? Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 puchu napisał(a):ale ten banerek ma też swój plus - "zmiataj do nauki bo zostało Xdni!" Niestety... no fakt, zgadzam sie:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 puchu napisał(a):wcieło wczorajsze posty :angryy: jeju jeszcze 3 dni...zaczynam sie bać jak widze ten licznik:roll: Quote
puchu Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 staram się na niego nie patrzeć... piosenka na pocieszenie Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 puchu napisał(a):staram się na niego nie patrzeć... piosenka na pocieszenie tak w gruncie rzeczy to sie nie denerwuje...myslałam że będzie gorzej...:roll: jedynie obawiam sie ustnej z polaka bo tam można palnąc jakąś gafe ale tak to luzik:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 puchu napisał(a):a ja bardziej polskiego rozszerzonego powodzenia na maturze:cool3: Quote
puchu Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 chyba nienajgorzej... pisałam temat 1. Dwa obrazy prowincji. Porównaj sposoby ich kreacji w podanych fragmentach Pani Bovary Gustawa Flauberta i Republiki marzeń Brunona Schulza. W sumie wypracowanie nie było takie trudne(aż zobcze model odpowiedzi =='), ale pytania do tekstu jak dla mnie były koszmarne Quote
*Monia* Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witam po długiej nieobecności!! Nadrobiłam zaległości fotkowe. Ariunia jak zawsze pięknie wygląda. A jak tam angielski? Trudny? Jeszcze się z bratem nie widziałam i ciekawa. Quote
Korenia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 *Monia* napisał(a):Witam po długiej nieobecności!! Nadrobiłam zaległości fotkowe. Ariunia jak zawsze pięknie wygląda. A jak tam angielski? Trudny? Jeszcze się z bratem nie widziałam i ciekawa. Moja sis zdawała rozszerzny i mówi, że dość łatwy - z "zamkniętych" miała 25 na 27, a wypracowanie jej się bardzo podobało ;) Myśli, że będzie ponad 90 % :multi: Paulinko:eviltong: , a jak u Ciebie ;> ? Quote
puchu Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 podstawe pisałam, bo mi się punktowo nie opłacało rozszerzenia, a nigdzie na studia nie jest mi potrzebne jak dla mnie była łatwa. straciła jeden w zamkniętych i pewnie przynajmniej jeden w liście (przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku) Quote
Korenia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 puchu napisał(a):podstawe pisałam, bo mi się punktowo nie opłacało rozszerzenia, a nigdzie na studia nie jest mi potrzebne jak dla mnie była łatwa. straciła jeden w zamkniętych i pewnie przynajmniej jeden w liście (przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku) Moja siostra jak pisala na brudno napisala wypracowanie na 450 ;) A norma 250 ;) Musiała 200 słów skreślić... Quote
Recommended Posts