Korenia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 NIEkopiuchy są prześliczne :loveu: Zwłaszcza boksery :loveu: Coś cudownego :loveu: i nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy dla własnego "widzimisię" ciachają cokolwiek... Quote
Korenia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='puchu']Wiosna Bardzo ładne :cool3: :cool3: Quote
BBeta Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ja sobie np. nie wyobrażam dobermana z ogonem. Boksery też mi się bardziej podobają bez, ale o kopiowaniu ogonów decyduje akurat hodowca Miłego dnia ;) Quote
Magda-Amir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 puchu napisał(a):Bry wieczór, a rczej noc ;) A'propos kopiowania. Ostatnio widziała boksia z długim ogonem. Najpierw nie wiedziałam co to za rasa :-o Smiesznie wyglądał hihi ja mam bokserka z ogonkiem :grins: :cool3: i wiele osób widząc go sie dziwilo ze nie kopiowany ale ja uwielbiam jego ogonek :p i u mnie na osiedlu jedna dziewczyna ma niekopiowanego rottka ;) i wygląda b. ladnie Quote
Sylwia&westie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :crazyeye::crazyeye:jak wy takie foteczki robicie ? ja za zadne skarby nigdy takich zrobić nie umiem :( chyba mam gorszy aparat :razz: Quote
Korenia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BBeta napisał(a):Ja sobie np. nie wyobrażam dobermana z ogonem. Boksery też mi się bardziej podobają bez, ale o kopiowaniu ogonów decyduje akurat hodowca Miłego dnia ;) Magda-Amir napisał(a):hihi ja mam bokserka z ogonkiem :grins: :cool3: i wiele osób widząc go sie dziwilo ze nie kopiowany ale ja uwielbiam jego ogonek :p i u mnie na osiedlu jedna dziewczyna ma niekopiowanego rottka ;) i wygląda b. ladnie Mi się niesamowicie podobają boksery z ogonkami :loveu: Rottki, dobki tak samo! :loveu: Quote
BBeta Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Korenia napisał(a):Mi się niesamowicie podobają boksery z ogonkami :loveu: Rottki, dobki tak samo! :loveu: Kwestia gustu Quote
Korenia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 BBeta napisał(a):Kwestia gustu Dokładnie - zwłaszcza, że Ty masz Dianke na codzień i jesteś przyzwyczajona ;) Quote
puchu Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Korenia']Bardzo ładne :cool3: :cool3: dziękuje :) [quote name='Sylwia&westie'] :crazyeye::crazyeye:jak wy takie foteczki robicie ? ja za zadne skarby nigdy takich zrobić nie umiem :( chyba mam gorszy aparat :razz: obróbka w gimpie :grins: tak wygllądało wyjściowe zdjęcie a tu instrukcje do gimpa [quote name='BBeta']Ja sobie np. nie wyobrażam dobermana z ogonem. Boksery też mi się bardziej podobają bez, ale o kopiowaniu ogonów decyduje akurat hodowca Miłego dnia ;) [quote name='Magda-Amir']hihi ja mam bokserka z ogonkiem :grins: :cool3: i wiele osób widząc go sie dziwilo ze nie kopiowany ale ja uwielbiam jego ogonek :p i u mnie na osiedlu jedna dziewczyna ma niekopiowanego rottka ;) i wygląda b. ladnie [quote name='Korenia']Mi się niesamowicie podobają boksery z ogonkami :loveu: Rottki, dobki tak samo! :loveu: [quote name='BBeta']Kwestia gustu [quote name='Korenia']Dokładnie - zwłaszcza, że Ty masz Dianke na codzień i jesteś przyzwyczajona ;) Rottka z ogonem jeszcze nie widziałam. Doberman z obonem jeszcze przejdzie, ale tylko z prostym, ewentualnie lekko wywiniętym (np. taki jak ma Aria). Zawinięty na grzbiet jak dla mnie wygląda strasznie. Ogólnie rzecz biorąc ter rasy wole kopiowane, ale już terriery wyglądają lepiej z ogonkami. Tak samo corgi Quote
BBeta Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Korenia napisał(a):Dokładnie - zwłaszcza, że Ty masz Dianke na codzień i jesteś przyzwyczajona ;) Właśnie :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='puchu'] obróbka w gimpie :grins: O ! Bardzo ładnie ci to wyszło :loveu: . Ja zainstalowałam GIMP`a wczoraj i również wtedy założyłam wątek na dogo o GIMP`ie ( TU ) Ale jak narazie to nic mi takiego cudownego nie wychodzi :placz: . Tylko takie wykończenia ( na wątku są ) Pozdrawiam :loveu: . Quote
puchu Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 i znowu zabawa aparatem Ariucha będzie później. Nie chce mi się teraz zdjęć zmniejszac :P Quote
Korenia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='puchu']i znowu zabawa aparatem Ariucha będzie później. Nie chce mi się teraz zdjęć zmniejszac :P Napisz priva do "Misiaczek". Popros o linka do programu ktory zmnijsza fotki :) Quote
puchu Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 IrfanView zmniejsza hurtowo. Nie chciało mi się włączać programu :eviltong: Zaraz wrzuce Quote
puchu Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 A oto i zdjęcia :) Jak wraqcałyśmy z Palucha, mama poszła jeszcze do slepu, a my skręciłyśmy na pobliskie pole/budowe/coś ziemno-piaszczysto-trawiastego Quote
puchu Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Znowu porzyczyła trymer. Już część grzbietu wyskubałam. O dziwo nawet nie marudziła. Szczególnie jak z boku siedziała babcia i podtykała jedzonko," bo ona tak biedna"... Jutro jedziemy do Puław, więc pewnie sporo zdjęć będzie :) Quote
Korenia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 puchu napisał(a):IrfanView zmniejsza hurtowo. Nie chciało mi się włączać programu :eviltong: Zaraz wrzuce Oszzzzzz ty leniu :evil_lol: Quote
puchu Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 :grins: Na udobruchanie jeszcze trzy zdjątka Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Śliczna sunia, śliczne imię.. wszystko śliczne :eviltong: po prostu ślicznie :loveu: Quote
puchu Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Śliczna sunia, śliczne imię.. wszystko śliczne :eviltong: po prostu ślicznie :loveu: witamy i dziękujemy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ślicznie wystrzyżona Aria :) Witam po przerwie wiosenne pannice ;) Quote
alive Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] hihi jaki śliczny króliczek :lol: Quote
Recommended Posts