Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pianka']A gdzie zdjęcia?:mad:
obiecuje dzisiaj zaopatrzyć sie w baterie i albo dzisiaj wieczorem albo jutro wstawić zdjęcia
[quote name='*zaba*']Wszystkiego najlepszego na imieninki :Rose: :Rose: :Rose:
dziękować :)

U nas pada caly czas,teraz jest 11 stopni,zazdroszcze Wam ciepelka :-(
chętnie się zamienie. Psica już pewnie mniej chętie,ale co tam ;)
[quote name='Korenia']Dokładnie - u nas też pada :roll:
A dzisiaj znowu upał :shake:

Popołudniu wybieram sie z Ariuchą na pola mokotowskie, więc powinno być kilka zdjęc :)

Dzisiaj prawie upolowała kaczuszke w parku. Miała między łapami, tylko nie wiedziała co zrobić dalej. Naszczęście mama szybko zareagowała. Jakiś tydzień wcześnie złapała nieuważnego szpaka. Naszczęście też przeżył.

Posted

[quote name='puchu']
A dzisiaj znowu upał :shake:

Popołudniu wybieram sie z Ariuchą na pola mokotowskie, więc powinno być kilka zdjęc :)

Dzisiaj prawie upolowałam kaczuszke w parku. Miała między łapami, tylko nie wiedziała co zrobić dalej. Naszczęście mama szybko zareagowała. Jakiś tydzień wcześnie złapała nieuważnego szpaka. Naszczęście też przeżył.
U nas też upał - Amy leży i dyszy...
Upolowałaś mówisz... aha :evil_lol:

Posted

Korenia napisał(a):
Często się zdarzają takie literówki :evil_lol: ;)

gorsze jak się pisze smsa ze słownikiem włączonym...

Zdjęcia jutro, bo się wykazałam i aparat został na stole, a nie moge zgrć z komórki :shake:

Posted

Bo Ariunia wogóle piękna kobieta jest :loveu: . Taki misiaczek przytulaczek ;) .

Dzisiaj prawie upolowała kaczuszke w parku. Miała między łapami, tylko nie wiedziała co zrobić dalej

W Arii budzi się instynkt łowiecki. Dobrze, że Hexy nie było w pobliżu, bo by jej pokazała co się z kaczuszką robi :shake: .

Posted

puchu napisał(a):
gorsze jak się pisze smsa ze słownikiem włączonym...

Zdjęcia jutro, bo się wykazałam i aparat został na stole, a nie moge zgrć z komórki :shake:

ja zawsze pisze ze słownikiem:evil_lol:
trzeba sie pilnować i sprawdzać co wychodzi bo czasem takie goopie rzeczy że sie śmiać chce:diabloti:

Posted

jedną ręką karmiłam, drugą próbwałam zrobić zdjęcie...

Przepraszam za opóźnienie zdjęciowe i przedewszystkim za jakość zdjęć - nie chciało mi się ich obrabiać...

Posted

Zdecydowanie musi schudnąć!
Zwróć uwage na brak tali ;)

Życze miłego koncertu :) A ariuch jutro jedzie na wycieczke do Lublina i z tego co mi wiadomo wraca dopiero w niedziele :( A ja będzę imprezwać - 18 psiapsiólki siostry

Posted

Nie wiem czy pisałam, ale na skoroszach zgubiłyśmy piłke. Mimo, że Aria prawie wogóle nie jest zainteresowana piłkami, kupiłyśmy jej nowe, tylko niewiele większe od piłeczki ping-pongowej. Jest zachwycona! Nawet nosi je w pysku :multi: I dzisiaj wracając ze skoroszy właśnie znalazłyśmy w kchaszczach piłke tenisową (obok jest kort). Ale jej się podobała! A jak miała taką wcześniej w domu to malpa nawet nie spojrzała :shake:

Wlaśnie pisze do klubu agility. Może uda się zacząć już w przyszłym tygodniu? I znowu będą męczyć biedne psisko :evil_lol: Może schudnie w końcu (wbrew temu co uważa większość, ona naprawde piwinna schudnoąć!)