Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

puchu napisał(a):
podstawe pisałam, bo mi się punktowo nie opłacało rozszerzenia, a nigdzie na studia nie jest mi potrzebne
jak dla mnie była łatwa. straciła jeden w zamkniętych i pewnie przynajmniej jeden w liście (przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku)

ja też napisałam wiecej niż trzeba bylo...:roll:

Posted

(przekroczyłam limit słów ==' 120-150 w licie do znajomego o znalezionym zwierzaku)

Ciekawy temat :lol: . Też kiedyś chyba coś takiego pisałam. A z limitem słów to ja się dopiero na studiach nauczyłam ile to ile :evil_lol: . Teraz wzrokowo widzę ile mniej więcej słów napisałam (oczywiście po angielsku ;) ).

Posted

U mnie to się niestety nie sprawdza. Dobrze, że był brudnopis przez te kreślenia egzaminator nic by nie rozczytał =='

Wczoraj pisałam WOS rozszerzony. Test pewnie zwaliłam, ale mam nadzieje, że z wypracowania dostane troche punktów. A dzisiaj ustny angol 15/20. Pewnie byłoby więcej gdybym miała normalny obrazek, a nie dwóch nurków z dyniami =='

Posted

puchu napisał(a):
U mnie to się niestety nie sprawdza. Dobrze, że był brudnopis przez te kreślenia egzaminator nic by nie rozczytał =='

Wczoraj pisałam WOS rozszerzony. Test pewnie zwaliłam, ale mam nadzieje, że z wypracowania dostane troche punktów. A dzisiaj ustny angol 15/20. Pewnie byłoby więcej gdybym miała normalny obrazek, a nie dwóch nurków z dyniami =='

TO nie jes źle z ustnym ;) Bardzo dużo zależy od egzamninatora... Moja sis też pisała WOS i nawet jej nieźle poszło ;) Więc mam nadzieje, że u ciebie też będzie dobrze :)

Posted

Mój brat też po rozszerzonym wosie nie był zadowolony i też liczy na wypracowanie.

Pewnie byłoby więcej gdybym miała normalny obrazek, a nie dwóch nurków z dyniami =='

Niektóre obrazki naprawde beznadziejne dają. Ja na rozszerzonym miałam jakiś wykres czy coś i to było związane z efektem cieplarnianym z tego co pamiętam. No i oczywiście niewiele powiedziałam i była totalna improwizacja ;) . Chyba z 15 punktów dostałam (nie jestem pewna). Na szczęście ustne nie były mi do niczego potrzebne. A tak ogólnie do całej matury na luzie podeszłam, nawet żadnej pracy z polaka nie pisałam, bo uznałam to za stratę czasu :lol: .

Posted

podziekuje za wszystkie "powodzenia" po 17, albo lepiej po wynikach ;)

W sumie też pociesz mnie fakt,że ustny nie jest do niczego potrzebny. Do całej maturki w sumie tez na luzie podchodze - większy stres miałam przes sprawdzianami z łaciny - zdam do następnej klasy czy nie...

Posted

No i co,no i co?? Co tu taka cisza?? Jak leci maturka:diabloti: ??Tylko coby ciotka miziac Arii nie zapomniala w natloku innych waznych spraw!

Posted

w czwartek już kończe. a jutro ustny polski =='miziać nie zapomne, zreesztą wypłoch sam się upomnie ;) tylko spacerki troche zaniedbane :(

Posted

z angola miałam beznadziejny obrazek
na polski za długą prezentacje :/ i pyania od czapy :/

niestety jest źle :/ chyba musze się pożegnać z kulturoznawstwem :(

Posted

puchu napisał(a):
z angola miałam beznadziejny obrazek
na polski za długą prezentacje :/ i pyania od czapy :/

niestety jest źle :/ chyba musze się pożegnać z kulturoznawstwem :(
Nie martw się ! :roll: