Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hexa się sama "wybieguje" :evil_lol: . A w święta dostawała nawet ciasto od babci. Ja na to patrzeć nie mogłam, a z babcią się kłócić nie było sensu (widzimy się 2 razy w roku mniej więcej), i w końcu moja mama zwróciła uwagę, że pies ciasta nie może. Niestety babcie są niereformowalne, a przynajmniej większość babć (moje dwie).

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
piękne zdjęcia :loveu:
do "twarzy" jej w zielonym :loveu:

Pozdrawiamy !!

Paulina_mickey napisał(a):
Witam Arie i Ciebie puchu :buzi:

Dzień Doberek :) W końcu i do nas zawitała wiosna. Słoneczko świeci, sucho i dużo ptaków do ganianina :diabloti: A ja zamiast na spacerze z psiskiem, musze polski usny pisać :placz:

Posted

puchu napisał(a):
Dzień Doberek :) W końcu i do nas zawitała wiosna. Słoneczko świeci, sucho i dużo ptaków do ganianina :diabloti: A ja zamiast na spacerze z psiskiem, musze polski usny pisać :placz:

Kiedy masz ustny polski ?

Posted

cała rozpiska maturalna

4.05 - pisemny polski
7.05 - pisemny angielski bo to piszą wszyscy
8.05 - wos
9.05 - ustny angielski
10.05 - impreza :razz:
15.05 - ustny polski
17.05 - historia
I WAKACJE :multi:

Posted

puchu napisał(a):

oj to tak jak ja...:-(

Posted

Natii witam :)

Tam jest jeszcze dobrych kilka metrów trawnika, a po drugiej stronie budowa ogrodzona płotem. Jakby miała zwiać, to na pole obok, tudzież w drugą strone. Zresztą doskonale wie, że jej nie wolno wchodzić na ulice - przy przechodzeniu najpierw jest komenda "siad", a ruszamy dopiero na "chodź"

Posted

[quote name='puchu']Natii witam :)

Tam jest jeszcze dobrych kilka metrów trawnika, a po drugiej stronie budowa ogrodzona płotem. Jakby miała zwiać, to na pole obok, tudzież w drugą strone. Zresztą doskonale wie, że jej nie wolno wchodzić na ulice - przy przechodzeniu najpierw jest komenda "siad", a ruszamy dopiero na "chodź"
to dobrze:D
ja to cykor jestem i zawsze jak widze takie auta to panika:roll:

Posted

Super zdjęcia :multi: . Wróciłam po dłuższej nieobecności i nawet trafiłam na dużą ilość zdjęć i filmiki ze znajomego miejsca :lol: . No i Tigrunię w końcu zobaczyłam, o której wcześniej tylko słyszałam. Świetnie się psiaki bawiły :loveu: .

Posted

Bry wieczór, a rczej noc ;)

Oj, ty Tigrunia była biedna z tym gronkowcem :(
A'propos kopiowania. Ostatnio widziała boksia z długim ogonem. Najpierw nie wiedziałam co to za rasa :-o Smiesznie wyglądał

Monia, już myślałam, ze cię ten dobrk zjadł na śniadanie. Wszak wszyscy wiedzą, że to "pies morderca" ;)

Pojechałśmy dzisiaj na Paluch ze starymi kołdrami i jakimś jedzeniem. Ariuche też zabrałyśmy. W pierwszej chwili chłopak w schronie był przestraszony, że chcemy wyplocha oddać, ale jak zobaczył, jako to to się mości na rękcha, sam zaczą się śmiać :) Ariucha maiła dużo szczęścia, że nie trafiła do schronu. Nie dałaby sobie rady :( szkoda, że w polsce nie ma obowiązku sterylizacji/kastracji nie wystawianych psów...