Paulina_mickey Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ale śliczny kocyk:loveu: Aria pasuje do niego :D Quote
*Monia* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hexa się sama "wybieguje" :evil_lol: . A w święta dostawała nawet ciasto od babci. Ja na to patrzeć nie mogłam, a z babcią się kłócić nie było sensu (widzimy się 2 razy w roku mniej więcej), i w końcu moja mama zwróciła uwagę, że pies ciasta nie może. Niestety babcie są niereformowalne, a przynajmniej większość babć (moje dwie). Quote
Sylwia&westie Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 piękne zdjęcia :loveu: do "twarzy" jej w zielonym :loveu: Pozdrawiamy !! Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Sylwia&westie napisał(a):piękne zdjęcia :loveu: do "twarzy" jej w zielonym :loveu: Pozdrawiamy !! Paulina_mickey napisał(a):Witam Arie i Ciebie puchu :buzi: Dzień Doberek :) W końcu i do nas zawitała wiosna. Słoneczko świeci, sucho i dużo ptaków do ganianina :diabloti: A ja zamiast na spacerze z psiskiem, musze polski usny pisać :placz: Quote
Korenia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 puchu napisał(a):Dzień Doberek :) W końcu i do nas zawitała wiosna. Słoneczko świeci, sucho i dużo ptaków do ganianina :diabloti: A ja zamiast na spacerze z psiskiem, musze polski usny pisać :placz: Kiedy masz ustny polski ? Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 cała rozpiska maturalna 4.05 - pisemny polski 7.05 - pisemny angielski bo to piszą wszyscy 8.05 - wos 9.05 - ustny angielski 10.05 - impreza :razz: 15.05 - ustny polski 17.05 - historia I WAKACJE :multi: Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 puchu napisał(a):Dzień Doberek :) W końcu i do nas zawitała wiosna. Słoneczko świeci, sucho i dużo ptaków do ganianina :diabloti: A ja zamiast na spacerze z psiskiem, musze polski usny pisać :placz: oj to tak jak ja...:-( Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Wybarłyśmy się na skorosze i spotkałyśmy Tigre :loveu: I zdjątka Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 jak łatwo zauważyć kupiłam w końcu baterie :D Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale blisko auta tam jeżdżą...nie boisz sie o Arie? Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Natii witam :) Tam jest jeszcze dobrych kilka metrów trawnika, a po drugiej stronie budowa ogrodzona płotem. Jakby miała zwiać, to na pole obok, tudzież w drugą strone. Zresztą doskonale wie, że jej nie wolno wchodzić na ulice - przy przechodzeniu najpierw jest komenda "siad", a ruszamy dopiero na "chodź" Quote
Paulina_mickey Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='puchu']Natii witam :) Tam jest jeszcze dobrych kilka metrów trawnika, a po drugiej stronie budowa ogrodzona płotem. Jakby miała zwiać, to na pole obok, tudzież w drugą strone. Zresztą doskonale wie, że jej nie wolno wchodzić na ulice - przy przechodzeniu najpierw jest komenda "siad", a ruszamy dopiero na "chodź" to dobrze:D ja to cykor jestem i zawsze jak widze takie auta to panika:roll: Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 ona też się boi jadących aut i sama z siebie raczej (tfu, tfu) by nie podeszła Quote
puchu Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 tak, a teraz na plasterki, zeby staneły Quote
Sylwia&westie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale uszolki :loveu::loveu::loveu: Dzień dobry !! :) Quote
Korenia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 puchu napisał(a):tak, a teraz na plasterki, zeby staneły Biedulka... :-( Co to wogóle za właściciel, który tak robi ? :angryy: :angryy: :angryy: Quote
*Monia* Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Super zdjęcia :multi: . Wróciłam po dłuższej nieobecności i nawet trafiłam na dużą ilość zdjęć i filmiki ze znajomego miejsca :lol: . No i Tigrunię w końcu zobaczyłam, o której wcześniej tylko słyszałam. Świetnie się psiaki bawiły :loveu: . Quote
puchu Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Bry wieczór, a rczej noc ;) Oj, ty Tigrunia była biedna z tym gronkowcem :( A'propos kopiowania. Ostatnio widziała boksia z długim ogonem. Najpierw nie wiedziałam co to za rasa :-o Smiesznie wyglądał Monia, już myślałam, ze cię ten dobrk zjadł na śniadanie. Wszak wszyscy wiedzą, że to "pies morderca" ;) Pojechałśmy dzisiaj na Paluch ze starymi kołdrami i jakimś jedzeniem. Ariuche też zabrałyśmy. W pierwszej chwili chłopak w schronie był przestraszony, że chcemy wyplocha oddać, ale jak zobaczył, jako to to się mości na rękcha, sam zaczą się śmiać :) Ariucha maiła dużo szczęścia, że nie trafiła do schronu. Nie dałaby sobie rady :( szkoda, że w polsce nie ma obowiązku sterylizacji/kastracji nie wystawianych psów... Quote
Recommended Posts