Paulina_mickey Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Korenia napisał(a):A co zdajesz ? I na co się wybierasz? ja zdaje polski, biologie i angielski... A na co sie wybieram?Tego jeszcze nie wiem..To co mnie tak na serio interesuje jest dla mnie nieosiągalne...:roll: Quote
Korenia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja zdaje polski, biologie i angielski... A na co sie wybieram?Tego jeszcze nie wiem..To co mnie tak na serio interesuje jest dla mnie nieosiągalne...:roll: Czyli co ;> ? Puchu mam temat z histori sztuki ksiażka, a style w malarstwie XIX wieku.. musze zrobić konspekt.. masz może pomysł ? Quote
*Monia* Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witam :multi: . Ale mnie dawno nie było na dgm. Te trojany w moim kompie sprawiają, że jestem odcięta od netu :placz: . Widzę, że przygotowania do matury trwają. To miłej nauki wszystkim życzę ;) . Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Korenia napisał(a):Czyli co ;> ? Chciałam iść na zoologie spec. hodowla zwierząt amatorskich ale nie dam rady bo raz lublin jest troche daleko a dwa musiała bym tam wyjechać na stałe a nie chciała bym zostawiać psiaka bo hmmm jak to ująć jest za bardzo do mnie przywiązany...a w skrócie nie chce od nikogo jeśc tylko ode mnie i tylko mnie sie słucha.... Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):Heycia :)Co tam u Arii? no własnie Puchu gdzie jesteś?? Quote
*Monia* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 O, widzę że Puchu zaginęła.. Wczoraj ją widziałam z Ariulą na spacerku, więc nigdzie nie wybyła :). Może fotek nie ma i dlatego nie przychodzi :cool3: . Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Co sie z nimi dzieje :shake: Nastepna zniknęła.. Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Co to grypa zniknięć? :shake: Wszyscy znikają.. Quote
*Monia* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Szkoła, nauka, praca... i nie wiem co jeszcze :roll: . Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):Co sie z nimi dzieje :shake: Nastepna zniknęła.. domyślam sie o co chodzi ta nieobecnośc nazywa sie MATURA:diabloti: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):domyślam sie o co chodzi ta nieobecnośc nazywa sie MATURA:diabloti: Pewnie o to chodzi :evil_lol: Quote
*Monia* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja bym wolała maturę niż sesję. Ale już na szczęście po sesji i do czerwca spokój :lol: (oprócz jakichś tam małych teścików). Quote
puchu Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Jestem, jestem :) Potem wrzuce kilka zdjęć Żadko pisze coś tu, bo maturka się zbliża :placz: A po za tym chora jestem :/ Do matury na necie będę tylko w weekendy, ale jak już będzie "po" obiecuje nie rozstawać się z aparatem :grins: Monia, tak mi się wydawało, że Cie widziałam :) Quote
*Monia* Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mi się do matury nie chciało uczyć i teraz siedzę na anglistyce ;) , więc uczcie się. Do babci leciałam i nie miałam za bardzo czasu was napaść i Ariuli wymiziać. Wyściskaj ją ode mnie. Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 puchu napisał(a):Jestem, jestem :) Potem wrzuce kilka zdjęć Żadko pisze coś tu, bo maturka się zbliża :placz: A po za tym chora jestem :/ Do matury na necie będę tylko w weekendy, ale jak już będzie "po" obiecuje nie rozstawać się z aparatem :grins: Monia, tak mi się wydawało, że Cie widziałam :) witam kochana:buzi::Rose: Quote
puchu Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 doberek :) Zdjęcia jednak najwcześniej jutro, bo nie mam w domu żadnych działających baterii :/ Quote
nuuska Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No no bo miały być zdjęcia wytrymowanej księżniczki :mad: Widzę, że nie tylko ja jestem taka okrutna ;) Quote
puchu Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Miałam do netu w ciągu tygodnia nie siadać :nonono2: A oto i zdjęcia Quote
puchu Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A teraz z serii: "czego to nie zrobia dla smakołyka " siad! a tutaj z lampą... waruj! Quote
puchu Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Groszkojad pospolity Ej, gdzie z tą puszką! Ciapki przy innym świetle Quote
puchu Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Uwielbia zarówno z puszki jak i ptysiowy. Na ptysiowy nawet lepiej pracuje niż na parówke :evil_lol: Quote
Recommended Posts