Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']marlenka, przestań o pierdółkach gadac tylko zweryfikuj nicki deklarantów. nie widziałas mojej prośby? ....[/QUOTE]

Twa prosba jest dla Nas rozkazem...to by bylo ladnie..

Posted

[quote name='sleepingbyday']marlenka, przestań o pierdółkach gadac tylko zweryfikuj nicki deklarantów. nie widziałas mojej prośby? ....[/QUOTE]

A co Ty dziś taka nerwowa ???? :) Zaraz to naprawię :)

Już poprawiłam . Ola czy Pani Ewa zakupiła Rurkowi smycz i inny " osprzęt" Jest jakiś kontakt mailowy czy tylko telefoniczny ??

Posted

pms to jest wku*w przedmiesiączkowy, ale ja go nie mam.
yumanji, marlenka wie, ile warte są moje ochrzany... i jak wygląda prawdziwy.
to ty nie wiesz, ze ja od conajmniej roku odbieram jej zwierzeta w asyście policji?

Posted

[quote name='sleepingbyday']pms to jest wku*w przedmiesiączkowy, ale ja go nie mam.
yumanji, marlenka wie, ile warte są moje ochrzany... i jak wygląda prawdziwy.
to ty nie wiesz, ze ja od conajmniej roku odbieram jej zwierzeta w asyście policji?[/QUOTE]

Mało że policji ona straż dla zwierząt na mnie nasyła , nawet kiedyś przyjechała samochodem z napisem " patrol interwencyjny"
I chce mi debrac wszystkie psy prócz tego co mi go wyadoptowała .

Posted

[quote name='yumanji']Blagam,Sbd,przyjedz do mnie i zabierz chociaz ze 150 kg psiny...[/QUOTE]

Ha ha ha ha ha , prędzej mi kaktus na ręku urosnie jak SBD zabierze cokolwiek od Ciebie . Ostatnio dzwoniła i chciała mi podarowac psa o jakim marzę ale niestety nie mam już warunków i możliwości go mieć , a później Tozem straszy , ale jak to mówią nie taki diabeł straszny jak go malują :)

Posted

[quote name='yumanji']Mam lepszy pomysl...nasle Ja na tych ,co mi nie placa ...patrol interwencyjny,to mi sie podoba[/QUOTE]

Z tym patrolem to na serio .... bo próbowaliśmy złapać sunie i SBD przyjechała z qeramem z psiego anioła . Moja siostra jak zobaczyła samochód to powiedziała zeby schowali go bo sasiedzi pomysla ze przyjechali mi psy zabrac :)

A na tych co nie płacą to moze chłopców w desach nasłać :)

Posted

Na kazdego zawsze cos mozna znalezc,jakby dobrze poszukac.Jak juz nie bede miala kasy nawet na Chappi,to sama podkabluje sie do Toz-u.
A nawet dresy nie bardzo chca nastukac dziewczynom.

Posted

[quote name='sleepingbyday']taaa, taa, samochód z napisem patrol, jaaaasne.
taki napis to ja se na czole moge walnąć.

pw wysłane.[/QUOTE]

Czekam na fote z napisem na czole :) -maila znasz hahahahaha

Posted

[quote name='Szarotka']To napisz lepiej jak on sie miewa i jaki jest ???????//[/QUOTE]

Wczoraj było tak :

"dzisiaj rurek z własnej woli wybiegł ze wszystkimi psami na podwórko. i wrócił na wołanie. to jest bardzo dobrze wychowany piesek.straszna przytulanka"

normalnie prawie się spłakałam, jak to przeczytałam. szok mu mija, będzie dobrze.

dostałam w tej chwili kolejnego smsa: "rurek reaguje na ruch. na głos wtedy, gdy mu towarzyszy kąsek czegoś dobrego. i wtedy jest obojętne, co głos mówi"