Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki klotki post był ale się zmył :comp26: teraz oficjalinie

Inez jest u mnie :lol:

Mamy pierwszą kompiel za sobą ona jest urodzona w wodzie:p
Kot, szczur - kumple
Bros- wygląda tak jak ona

Spacery już 2 zaliczone z konkretami
I najważniejsze Inez alarmuje kiedy chce na dworek
Tera bidulka śpi a grzeczna że musze patrzeć na nią aby wiedzieć że jest.
Trzymajcie kciuki aby nocka pierwsza była bez niespodzianek :cool3:

Posted

alina71 napisał(a):
Wow ale wieści:multi::multi: wspaniale
to ja chętnie fotki zobacze i wrzuce na facebooka
no chyba, że to ds a nie dt ;) ;) ;)

Jest na DT :p

Nowinki z rana Inezka całą noc przespała w swoim posłanku , chrapała na zmiane z Brosem. Inez na ambicje wjechała Brosowi bo on również spał u siebie w kojcu co nigdy sie nie zdaża:crazyeye:

Rano wstałam a w domu sucho zaświeciłam światło a Inez nie mało dupke skręciła tak się witała :lol: szybciutko wyszliśmy z Brosem i Z Inez na dworek tam spotkaliśmy ciotki Mone i Szafre i Żwiraska :multi: przywitanie było czułe :p:p śniadanko z witaminkami zaliczone Pieszczoty zaliczone teraz śpi:loveu:

Posted

No i miał być suprajs, a Alina wychwyciła posta... :eviltong::eviltong::eviltong: I co najważniejsze... Inez jest czarna :diabloti::diabloti::diabloti: Zaraz wrzuce zdjęcia z DT.

Posted

%20By%20mona1991%20at%202011-11-25

Posted

Ani kropelki nie nasikała ani nie nakupciała

Wychodzimy na dworek załatwiać potrzeby Maleńka sygnalizuje że chce siku idzie na przedpokój i kręci zatkiem, w tedy ja żucam wszystko co mam w rękach i biegusiem:painting::painting:

monika55 w domku suchutko czyściutko

Posted

Mona1991 napisał(a):
Albo to jest cud, albo Pan, który ją adoptował nie widział, że pies pokazuje, że chce iść na dwór... -.-

Raczej to drugie :angryy:! Pan jakby nie z tej planety był ...
Spotkanie było świetne dziś rano z czarnymi psiakami i Ciotkami :evil_lol::evil_lol:.

Posted

A mnie sie wydaje że panu chyba za zimno się robiło i nie chciał po prostu z nią wychodzić :angryy: No cóż stało się jak się stało ale myyyyy znajdziemy jej bardziej odpowiedzialny domek. Bo inezka w 100% jest gotowa na adopcje

Troszke pracy mamy z posłuszeństwem na dworku. Ale i z tym sobie poradzimy i się nauczymy 8)

Posted

Iwonko, pewnie o tym wiesz ale podpowiem, bo to wielokrotnie wypróbowane z powodzeniem na moich wszystkich psach i tymczasach.
Idziemy na spacer z kieszenia pełną smakołyków, np plastereczków parówki. Najlepiej na smyczy rozciągliwej. Za każdym razem jak pies jest jak najdalej smycz pozwoli i zajęty czymś innym nie nami, wołamy i jeśli natychmiast przyjdzie dajemy smaczka. I tak do skutku. Jak pies podejdzie sam lub nie przyjdzie natychmiast - smaczka nie ma. To działa rewelacyjnie. Potem można już na jakimś terenie zamkniętym próbować bez smyczy. To wyrabia w psu taki nawyk, że przybiega zawsze (przynajmniej z moimi tak było). Grunt to cierpliwość i konsekwencja.
Inez jest po sterylce, to powoduje łakomstwo, więc ta metoda będzie najlepsza.

Posted

shanti Tak też wczoraj zaczełam z nią robić i już widać postępy:loveu:

Inezka mizia sie do wszystkich ale nie toleruje dzieci :shake: udziabała alicje. Ale alicja nie poddaje sie i zaczeła pracować nad tym aby inez zrozumiała że dzieci to nie zło konieczne ale fajna zabawka z którą można się bawić :diabloti:

A jeśli chodzi o czytość i suchość to 100% inez nie robi w domu !!!!

mam piękną fotke dla was i jak Mona sie obudzi to poproszę ją o wrzycenie na forum bo ja nie potrafie:comp26:

Posted

T ci Inez, udziabała dziecko.:mad: Paskuda. Ale może akurat znajdziemy dom bez dzieci - na wszelki wypadek.
Mój Drops na dworze głuchnie całkowicie. Tylko jeszcze mojego TZ jakos czasem słucha. Leci przed siebie i niucha nie wiadomo co:p. Auto, nie auto. Dlatego smyczowy jest.:diabloti: