Igiełka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 zagladam do suni i trzymam kciuki za dobry dom :) Quote
Igiełka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 alina71 napisał(a):Czy Inez nadal jest? Co słychać u suni nadal w schronie? Quote
szafra Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Niestety jest w schronisku :shake::shake:. Quote
alina71 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Zmieniłam jej zdjęcia na allegro, zrobie jeszcze ogłoszenia w innych miejscach. To taka słodka psina. Quote
alina71 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 http://tablica.pl/oferta/inez-przytulanka-schronisko-jastrzebie-zdroj-slask-IDo4LR.html Quote
szafra Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zaglądam do malutkiej ! Do domku ... siooo ! Quote
alina71 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Była o krok i się nie udało. Bylam z nią kiedyś na spacerze kochana oddana spokojna. Quote
Igiełka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 odwiedzam sunię przykre że nie dano Jej szansy na dom Quote
alina71 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 http://jastrzebiezdroj.olx.pl/inez-tylko-z-wygladu-moge-sie-wydawac-nijaka-sunia-jastrzebie-zdroj-iid-137396802 Quote
szafra Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Na pierwszą malutka :multi::multi::multi:. W niedzielę była fajna Pani z dwiema córeczkami, ale dziewczynki alergiczki. Na początku chciała pieska z włosem ( dla alergików w sam raz), ale zaciągnęłam ją do Inez ;);). Nagadała się nagadałam ale Pani powiedziała, że chyba najpierw pójdzie do kogoś z psem, żeby później nie było niespodzianek w formie wysypek i kichania i kaszlu !!! No i u sznupeczki byłyśmy ale ta oczywiście warczała... Quote
Igiełka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Inez miała gości podnoszę wątek wysoko :) Quote
shanti Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tekst do pakietu ogłoszeń dla Inez. Podpowiedzcie co jeszcze dopisać. No i zdjęcia, marnie to wygląda. Całej postaci mam tylko zza krat. Inez siedzi w schronisku blisko dwa lata. Dlaczego? Bo inne psy są bardziej przebojowe. Pokazują się blisko krat, szczekają, ujadają, potrafią się "zareklamować" ludziom odwiedzającym schronisko. Ona zawsze trzyma się z tyłu, siedzi cichutko jak myszka, jakby straciła już nadzieję na dom. Jednak gdy wejdzie się do kojca Inez bardzo się ożywia, wskakuje na kolana, zabiega o pieszczotę, o dotyk. Wtedy dopiero widać że to domowa suńka, bardzo spragniona człowieka. Trafiła do nas z czwórką nowonarodzonych szczeniąt, "adoptowała" jeszcze trzy podrzucone pod schroniskiem i całą gromadkę wzorowo wykarmiła. Wszystkie szczeniaczki znalazły domy, a ona została. Inez to suńka która na pewno żyła w mieszkaniu,ładnie potrafi chodzić na smyczy, jest spokojna, zrównoważona, nie sprawi wiele kłopotu swoim opiekunom. Ma około 6 lat, więc co najmniej drugie tyle przed nią, jest niewielka, sięga do połowy łydki. Jest zaszczepiona, wysterylizowana. Nie wdaje się w konflikty ze swoimi współtowarzyszkami z kojca. Temu kto da jej dom Inez odda wszystko co ma, serce i duszę.Przebywa w schronisku w Jastrzebiu Zdroju. Kontakt 519058615,[email protected] Quote
alina71 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Trzeba jej zrobić dobre zdjęcia i ogłoszenia. Są psy które bardziej zapadają w pamięć. Ona Ruduś sznupki jakoś mi do nich bliżej. Mogę być z aparatem w piątek, chyba, że Ania będzie bo robi piękne zdjęcia. Quote
szafra Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 alina71 napisał(a):Trzeba jej zrobić dobre zdjęcia i ogłoszenia. Są psy które bardziej zapadają w pamięć. Ona Ruduś sznupki jakoś mi do nich bliżej. Mogę być z aparatem w piątek, chyba, że Ania będzie bo robi piękne zdjęcia. Alinko - Ania to chyba tak prędko już nie przyjedzie :shake:. Może razem coś wymyślimy w piątek :lol:. Quote
alina71 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 No to ja się zamelduje z aparatem. Razem na pewno coś uda nam się zrobić. A później zrobie ogloszenia, fajny tekst Iwona wpisała. Quote
Igiełka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no to już niedługo będą fotki super :) Quote
szafra Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Razem z Inez w kojcu są wszystkie naprawdę bardzo fajne suczki ( oprócz jednego kawalera) . Dopiero gdy się wchodzi na ogólne to widać ich tęsknotę i tak straszną potrzebę bycia z człowiekiem. Tak bardzo lgną do człowieka, potrzebują głasków i przytulania. Wcale bym z kojca nie wyszła ( i tak nie chciały nas puścić )... potrzebna była interwencja do wypuszczenia nas. Quote
Recommended Posts