Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja Oleczka była z nami i właśnie wruciliśmy od fryzjera a więc tak Inezka jest 3 kolorowa biało-brązowo-czarna
była prawie godzine wyczesywana tą specjalną maszynką i było tego :crazyeye::crazyeye: potem została pięknie wykąpana w szamponach i odżywkach wymasowana uszka wyczyszczone ogonek przystrzyżony i na końcu wyperfumowana najgorsze było suszenie ale po 5 minutach poddała się całemu zabiegowi swobodnie :loveu::loveu: trwało to 2 godziny ale efekt jest powalający :roll::roll::roll:

Posted

Nie wiedziałam, że Inez ma tyle kolorów na sobie !!! Pewnie dziwnie się czuła w tym salonie, bo nigdy nie była :crazyeye:. Teraz pachnie i błyszczy się z daleka :evil_lol:.

Posted

[quote name='DT Iwa']Mam Prośbę czy możecie już zakończyć temat chleba !!! Bo mam wrażenie że wam tylko temat nasunąć i jazda bez trzymanki gotowa :angryy::angryy:[/QUOTE]

sory ale przesadzasz
chyba po to forum zeby sobie pomoc
nikt nie krzycyz nie wyzywa tylko dzieli sie doswiadczeniem
odpadam stad

Posted

No Inezka czuła się jak ryba w wodzie u fryzjera fotki zrobie :loveu::loveu: sierściucha błyszcząca a pachnąca tak że czuć ją w całym domu :eviltong::eviltong:
Pasemek nie robiłyśmy hihihihi ale to jest jakiś pomysł mam jeszcze gdzieś bibułe od dziecka taką lila róż hihihih ,ale tak jest milusia w dotyku. Aha Shanti w tych ogłoszeniach co dałaś do zrobienia z pakieciku jest twój numer tel. ale to nic najwyrzej podasz jak ktoś się odezwie do mnie i tyle

Posted

[quote name='DT Iwa'] pachnąca tak że czuć ją w całym domu :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Jak będę z psiakiem jeszcze kiedyś w SPA to też się tym pachnidłem spryskam :grin::biggrina:.

Posted

[quote name='szafra']Nie wiedziałam, że Inez ma tyle kolorów na sobie !!! Pewnie dziwnie się czuła w tym salonie, bo nigdy nie była :crazyeye:. Teraz pachnie i błyszczy się z daleka :evil_lol:.[/QUOTE]
Martuś tak na początku to był dla niej szok ale potem to myślałam że z Olą popadamy tam ze śmiechu jak inezka zaczeła wyginać się brzuszkiem do dołu bo tak jej się podobało jak na pierwszy raz to jestem pełna podziwu tylko ogonka nie pozwalała sobie ruszać hihihi a nawet nie zauważyła kiedy przyciachali jej troszke go

Posted

[quote name='szafra']Jak będę z psiakiem jeszcze kiedyś w SPA to też się tym pachnidłem spryskam :grin::biggrina:.[/QUOTE]

lepiej nieeeeeeeee bo po tym spryskaniu inezki tymi perfumami Bros zaczoł do niej się przytawiać, jesli maiło by to pomóc na twojego chopa to jak najbardziej bo zapach powalający ale gorzej jak zbiegną sie wysztkie psy z bloku hihihihihihihiihi wiesz że żartuje hihihi:mdrmed::mdrmed:

Posted

[quote name='DT Iwa']lepiej nieeeeeeeee bo po tym spryskaniu inezki tymi perfumami Bros zaczoł do niej się przytawiać, jesli maiło by to pomóc na twojego chopa to jak najbardziej bo zapach powalający ale gorzej jak zbiegną sie wysztkie psy z bloku hihihihihihihiihi wiesz że żartuje hihihi:mdrmed::mdrmed:[/QUOTE]
Na mojego to ja mam sposoby ... zapachowe też :cool3:. Ale tak z ciekawości bym wypróbowała czy działa na ludzi ...

Posted

[quote name='DT Iwa'] jesli maiło by to pomóc na twojego chopa to jak najbardziej bo zapach powalający[/QUOTE]
Na mojego to ja mam różne sposoby ... zapachowe też :cool3:. Ale tak z ciekawości bym wypróbowała czy działa na ludzi ...

Posted

[quote name='DT Iwa']No Inezka czuła się jak ryba w wodzie u fryzjera fotki zrobie :loveu::loveu: sierściucha błyszcząca a pachnąca tak że czuć ją w całym domu :eviltong::eviltong:
Pasemek nie robiłyśmy hihihihi ale to jest jakiś pomysł mam jeszcze gdzieś bibułe od dziecka taką lila róż hihihih ,ale tak jest milusia w dotyku. Aha Shanti w tych ogłoszeniach co dałaś do zrobienia z pakieciku jest twój numer tel. ale to nic najwyrzej podasz jak ktoś się odezwie do mnie i tyle

Zajrzyj tu
http://www.dogomania.pl/threads/216983-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-po-raz-drugi...Pakiety-50-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82-Dla-Agry-Rozliczamy?p=18127268&viewfull=1#post18127268

Kontakt jest na Ciebie.:-o Może to nie o ten mój pakiecik chodzi.

Posted

A widać te różne kolorki? brąz biel i oczywiśćie błyszczący czarny:lol: i połowa ogonka bo druga połowa wyciachana jak oglądałam jej fotki z 1 i 2 strony jej postu to różnica kolosalna a duma ją rozpiera ;);)