Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PUENTA imszar']Wtedy niestety na wystawie by mnie nie było.
My tez już mamy zgłoszenie :)
Asiaczku musisz zobaczyć wreszcie moją bestię małą, chętnie Ci ją pokażę. Jeżeli fryzjerka ją wytrymuje i będę ją wystawiać wtedy na pewno Ci się spodoba, ale jak nie zechce jej wytrymować i będzie zarośniętym miśkiem, wtedy może Ci się nie spodobać :evil_lol:
W każdym bądź razie do zobaczenia, najwyżej sama przyjdę na ring basków.[/quote]
[B]PUENTA Imszar[/B] - no to czekam na miłe spotkanko.
Pzdr.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Był ostatnio i teraz też będzie, ale jak im się wyśle zgłoszenie nawet teraz to przyjmą, więc sama nie rozumiem ich toku pracy :)[/quote]
Hmmm... zastanawiające. Wydawało mi się, że termin przyjmowania zgłoszeń już się zakończył...

Posted

My na tej wystawie będziemy debiutować ale kurcze zaniedbaliśmy przygotowania i obawiam się kompletnej klapy :-(

Nie mamy jeszcze odpowiedniej ringówki, nie mamy potwierdzenia, przyjęcia, pies nie przygotowany - ale człowiek jest niezorganizowany :-)

Posted

SYLWEK badz dobrej mysli zaro stresu bo to udzieli sie pupilowi:lol: wiele osob tak zaczynalo-ringowke kupisz na wystawie-jak pokochasz takie spedzanie wolnegp czasu to nawet porazka Ciebie nie zniecheci-trzymam kciuki:lol: :lol: :lol: moze nawet sie poznamy

Posted

Co za ludzie pracuja w warszawskim odziale - za każdym razem podczas wystawy w warszawie mam bład w przydomku psa. Nie wiem czy ktos to na sile usiluje porawiac i mu nie wychodzi ale przy kazdej wystawie jest ten sam blad - zamiast Wiatr z Żurawiej Doliny jest napisane Wiatr z Żurawskiej Doliny. W zgłoszeniu na 100% bylo prawidłowo bo jak przyszlo potwierdzenie mailem wszystko sie zgadzało. Sądzicie ze jest jeszcze szansa by w katalogu unikanc tego bledu czy juz poszly do druku ?? A i czy duzo osob jeszcze nie dostalo potwierdzenia poczta??

Posted

Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia. Ale spokojnie czekam, bo zgłoszenia dostarczyłam i opłatę zrobiłam osobiście w Oddziale.

Natomiast co do przydomka - wydaje mi sie, że imię i przydomek Twojego psa jest błędnie wprowadzony do komputera i przy kazdej następnej wystawie/zgłoszeniu powiela się ten sam błąd. Albo osobista wizyta w O/W-wa albo pismo (polecone!) z prośba o sprostowanie.
Pzdr.