ULKA12 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Wszystko Ok,ranka wygojona wzorcowo, mam fakturę jutro lub w piątek wyślę ją do stowarzyszenia. Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ULKA12 napisał(a):Wszystko Ok,ranka wygojona wzorcowo, mam fakturę jutro lub w piątek wyślę ją do stowarzyszenia. Ulaaa fakturę trzeba wysłać na adres domowy Soemy, nie na adres stowarzyszenia :lol: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sonia71 napisał(a):Asiaczku -bardzo dziękuję :) mimo że już ugodniłyśmy w marcu że twoje deklaracje skończyłaś i tak jak wcześniej uprzedzalaś że tylko do końca marca :) Ulka - udało się zdjąć szwy Polci i wszystko ok? Miałam parę złotych wolnych, to wysłałam. Na pewno się przyda:) Pzdr. Quote
sonia71 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 ULKA12 napisał(a):Wszystko Ok,ranka wygojona wzorcowo, mam fakturę jutro lub w piątek wyślę ją do stowarzyszenia. Ula -wyslalam jeszcze raz maniary na Soemę a nie stowarzyszenie(na nie miala być tylk o wystawiona faktura)i moje dane do zwrotu. Asiaczek napisał(a):Miałam parę złotych wolnych, to wysłałam. Na pewno się przyda:) Pzdr. Asiaczek nawet nie wiesz jak bardzo się przydadzą -już Polcia nie jest taka wyplacalna -życie napisało swój scenariusz.-bardzo dziękuję . wpłata na konto Polly: 1.:loveu:Lolalola 10zł 2.:loveu:Asiaczek 20zł Quote
sonia71 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 co słychać u Polci ? wytargane kudełki przez okropne wiatrzysko? a może przyszedł jakiś nowy gość i Polcia godnie go przywitala ? Quote
sonia71 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 wpłata na konto Polly 1.:loveu:Joodith 20zł. Quote
ULKA12 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pozdrowienia od Polly \ Wczorajsza, sesja łóżkowa :-) Quote
sonia71 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 fajna sesja śpiącej królewny :) oczywiście ze spiętym wzrokiem ;) to przedostatnie fajne było by do ogłoszeń ...ale już zrobiłam ...obym nie musiała ich dodawać co nie ? nowe ogłoszenia wyróżnione-płatne :może one znajdą domek (tylk ogumtree nie płatne bo nie wiem jak zapłacić kartą której nie mam ! zapłacilam wszsystkie -teraz tylko domek spreżaj sie ! 09.04.11 płatne 11 zł. _ http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12562451_polly.html 09.04.11 płatne 23 zł.- http://www.morusek.pl/ogloszenie/52915/POLLY-mloda-sunia-szuka-domu/ 09.04.11 23 zl.- http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-POLLY-W0QQAdIdZ273778397 Quote
ULKA12 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja nie wiem czemu ona tak na zdjęciach smutno wychodzi, może to aparat ją onieśmiela albo ja zdjęć robić nie potrafię. W rzeczywistości Polly to radosny i wesoły psiak. Uwielbia się bawić z Dyziem a nawet czasami moja Milka da się wciągnąć do zabawy:-) Czy są jakieś domki zainteresowane Polcią czy cisza? Quote
sonia71 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Ulka -ona pewnie tak ma że fotki dodają jej lat ,chociaż fejne by były takie z zabawy z pycholem jak banan, w biegu z zabawkami lub innemy psami :) wszystkie najważniejsze ogłoszenia ma wyrożnione i na samej górze !!!! od soboty!!! ale cisza totalna i u patki też :(- a ja dostanę zaraz oczopląsu z wypatrywania czy nie zepsul się fon ;) LUDZIE ! CZEMU WAM SERDUCHA NIE DRGAJĄ JAK PATRZYCIE NA pOLCIĘ I pATYSKĘ ? NO CZEMU....????? Quote
sonia71 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 nowy dzień -może nowe odzewy z ogłoszeń ?-jak na razie jeden email ogólnie i jeden telefon ...z bardzo daleka jak określiła pani bo.... z Zamościa :) -Polcia przecież pod Częstochową -tylko że na ...podwórko i w komórce :(, Polcia -bedzie dobrze -nie martw się znajdziemy ci najlepszy dom i taki na cale życie ! a dopiszę jeszcze wagę suni - teraz ok. 12-15 kg ,drobnokoścista i szczuplutka tylko kudlatka i to dodaje jej postury :) Quote
sonia71 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 dzisiaj cisza :( byle jaki bazarek na Polcię i Patkę : http://www.dogomania.pl/threads/206001-Męski-z-małą-domieszką-korki-bejsbolówki-sweterKUP-TERAZdla-Polly-i-Pati-21.04?p=16688998#post16688998 Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Cudne! http://i51.tinypic.com/rjlj5x.jpg pzdr. Quote
sonia71 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 wrzucę Polcię na forum Borderow Collie - tam tez są takie prawie-mix-kundelkowe borderki ,może to coś ruszy ! Polka korzystaj ,korzystaj z uprzejmości Ulki i Dyzia ..bo wiesz np.zaraz ktoś zadzwoni i bedziesz musiala jechać do swojego domku i co wtedy ? ;) Quote
Lolalola Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 hahahha:)no wlasnie,trzeba sie bedzie spakowac i tyle;) sliczna z niej rozpieszczona krolewna jak widze......sie powodzi:) Quote
ULKA12 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Pozdrowienia od Polly A ja się potem dziwie czemu Polly jest taka brudna Quote
sonia71 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 no ...na pierwszych dwóch fotkach w końcu lekko uśmiechnięta szczerzuja :) a nie z fochem, :) a że to ogrodniczka to ...przeszły fluidy ze mnie w ciągu sekundy kiedy nioslam ją do weta w grudniu,skubana zabrała mi cale zamiłowanie do ziemi i teraz mi się nic nie chce ;) a tak wogóle to fajne słoneczko miałyście ..bo u nas zawierucha wietrzno -deszczowa :( Quote
sonia71 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Polka na borderowym na razie rozkręca karierę :) i nawet nikt mnie nie pogonił że ona "taka borderkowa" -oby coś się wyłoniło z tego ....bo chyba zabrakło ludzi szukających psiego przyjaciela :( Quote
sonia71 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Polinka- mizianeczko w moredeczkę :) Quote
ULKA12 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Polka wczoraj znowu przeszła samą siebie, a już myślałam, że niszczenie w domu mamy za sobą:shake: Zostawiłam ją wczoraj samą na około 3 godziny w tym czasie pościągała z szafek wszystko co mogła dostać a na dodatek dorwała 2 litrową pepsi pogryzła korek i całą zawartość wylała na łóżko, teraz nie mam gdzie spać:mad::lol: Quote
sonia71 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 o matko kochana ! dzisiaj to tylko głową w biurko ...i gdyby to pomogło to mogę ...to zrobić CZYLI POLKA NIE MOŻE ZOSTAWAĆ SAMA DŁUŻEJ NIŻ 2 GODZ.LUB NP Z ...KONGIEM ?! Quote
Recommended Posts