Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ULKA12 napisał(a):
Wszystko Ok,ranka wygojona wzorcowo, mam fakturę jutro lub w piątek wyślę ją do stowarzyszenia.

Ulaaa fakturę trzeba wysłać na adres domowy Soemy, nie na adres stowarzyszenia :lol:

Posted

sonia71 napisał(a):
Asiaczku -bardzo dziękuję :) mimo że już ugodniłyśmy w marcu że twoje deklaracje skończyłaś i tak jak wcześniej uprzedzalaś że tylko do końca marca :)
Ulka - udało się zdjąć szwy Polci i wszystko ok?

Miałam parę złotych wolnych, to wysłałam. Na pewno się przyda:)

Pzdr.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Wszystko Ok,ranka wygojona wzorcowo, mam fakturę jutro lub w piątek wyślę ją do stowarzyszenia.

Ula -wyslalam jeszcze raz maniary na Soemę a nie stowarzyszenie(na nie miala być tylk o wystawiona faktura)i moje dane do zwrotu.

Asiaczek napisał(a):
Miałam parę złotych wolnych, to wysłałam. Na pewno się przyda:)

Pzdr.

Asiaczek nawet nie wiesz jak bardzo się przydadzą -już Polcia nie jest taka wyplacalna -życie napisało swój scenariusz.-bardzo dziękuję .

wpłata na konto Polly:
1.:loveu:Lolalola 10zł
2.:loveu:Asiaczek 20zł

Posted

fajna sesja śpiącej królewny :) oczywiście ze spiętym wzrokiem ;) to przedostatnie fajne było by do ogłoszeń ...ale już zrobiłam ...obym nie musiała ich dodawać co nie ?

nowe ogłoszenia wyróżnione-płatne :może one znajdą domek (tylk ogumtree nie płatne bo nie wiem jak zapłacić kartą której nie mam ! zapłacilam wszsystkie -teraz tylko domek spreżaj sie !

09.04.11 płatne 11 zł. _ http://ale.gratka.pl/ogloszenie/12562451_polly.html
09.04.11 płatne 23 zł.- http://www.morusek.pl/ogloszenie/52915/POLLY-mloda-sunia-szuka-domu/
09.04.11 23 zl.- http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-POLLY-W0QQAdIdZ273778397

Posted

Ja nie wiem czemu ona tak na zdjęciach smutno wychodzi, może to aparat ją onieśmiela albo ja zdjęć robić nie potrafię. W rzeczywistości Polly to radosny i wesoły psiak. Uwielbia się bawić z Dyziem a nawet czasami moja Milka da się wciągnąć do zabawy:-)
Czy są jakieś domki zainteresowane Polcią czy cisza?

Posted

Ulka -ona pewnie tak ma że fotki dodają jej lat ,chociaż fejne by były takie z zabawy z pycholem jak banan, w biegu z zabawkami lub innemy psami :)
wszystkie najważniejsze ogłoszenia ma wyrożnione i na samej górze !!!! od soboty!!! ale cisza totalna i u patki też :(- a ja dostanę zaraz oczopląsu z wypatrywania czy nie zepsul się fon ;)

LUDZIE ! CZEMU WAM SERDUCHA NIE DRGAJĄ JAK PATRZYCIE NA pOLCIĘ I pATYSKĘ ? NO CZEMU....?????

Posted

nowy dzień -może nowe odzewy z ogłoszeń ?-jak na razie jeden email ogólnie i jeden telefon ...z bardzo daleka jak określiła pani bo.... z Zamościa :) -Polcia przecież pod Częstochową -tylko że na ...podwórko i w komórce :(,

Polcia -bedzie dobrze -nie martw się znajdziemy ci najlepszy dom i taki na cale życie !

a dopiszę jeszcze wagę suni - teraz ok. 12-15 kg ,drobnokoścista i szczuplutka tylko kudlatka i to dodaje jej postury :)

Posted

wrzucę Polcię na forum Borderow Collie - tam tez są takie prawie-mix-kundelkowe borderki ,może to coś ruszy !

Polka korzystaj ,korzystaj z uprzejmości Ulki i Dyzia ..bo wiesz np.zaraz ktoś zadzwoni i bedziesz musiala jechać do swojego domku i co wtedy ? ;)

Posted

no ...na pierwszych dwóch fotkach w końcu lekko uśmiechnięta szczerzuja :) a nie z fochem, :) a że to ogrodniczka to ...przeszły fluidy ze mnie w ciągu sekundy kiedy nioslam ją do weta w grudniu,skubana zabrała mi cale zamiłowanie do ziemi i teraz mi się nic nie chce ;)

a tak wogóle to fajne słoneczko miałyście ..bo u nas zawierucha wietrzno -deszczowa :(

Posted

Polka na borderowym na razie rozkręca karierę :) i nawet nikt mnie nie pogonił że ona "taka borderkowa" -oby coś się wyłoniło z tego ....bo chyba zabrakło ludzi szukających psiego przyjaciela :(

Posted

Polka wczoraj znowu przeszła samą siebie, a już myślałam, że niszczenie w domu mamy za sobą:shake:
Zostawiłam ją wczoraj samą na około 3 godziny w tym czasie pościągała z szafek wszystko co mogła dostać a na dodatek dorwała 2 litrową pepsi pogryzła korek i całą zawartość wylała na łóżko, teraz nie mam gdzie spać:mad::lol:

Posted

o matko kochana ! dzisiaj to tylko głową w biurko ...i gdyby to pomogło to mogę ...to zrobić CZYLI POLKA NIE MOŻE ZOSTAWAĆ SAMA DŁUŻEJ NIŻ 2 GODZ.LUB NP Z ...KONGIEM ?!