Tola Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 __Lara napisał(a):allegro Pestki: http://allegro.pl/pestka-nie-york-a-cudo-zobacz-za-darmo-pies-psy-i1685124947.html Doszły pieniążki za allegro, dzięki :) Dziekujemy Lara; widzę, ze wejsc sporo; zeby tak jeszcze ktos zadzwonił. Sunia juz tyle czeka... Quote
__Lara Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tola napisał(a):Dziekujemy Lara; widzę, ze wejsc sporo; zeby tak jeszcze ktos zadzwonił. Sunia juz tyle czeka... No musi się wreszcie ktoś zakochać, nie wierzę, że nie... ona ma taką charakterystyczną urodę:) Quote
IVV Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 jest sliczna i taka spokojniutka ,tylko gdzie ten czlowiek dla niej ? :( Quote
sonia71 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 a dzisiaj cdn wrześniowej pogody,brrrrrr,-dobrze że chociaż Pesta (spodobało mi się jak kiedyś funia tak ją nazwała :)niekoniecznie chyba przejmuje się pogodą :) Quote
IVV Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 dla psin to troche lepiej jak nie ma tych okropnych upalow Quote
sonia71 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ciekawe czy Pesta odczuje jakoś nieobecność Tayki ? Quote
Tola Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wczoraj miałam bardzo miły telefon z Wrocławia; Pan trafił na strone Fundacji - szuka dropiatej, niedużej suni. Pytał o zamojską Pestkę, Lizę i Tajgę - wysłalam dodatkowe zdjecia i kontakt do hotelików. Oby sie z tego cos wykluło, bo wydaje mi się, dom bardzo dobry, a transport do Wrocławia jak najbardziej mozliwy (przykład Filipka) Quote
__Lara Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to super! :) :) :) mocno kciuki zaciśnięte :) Quote
funia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Niedługo kończymy remont w boksie Pesty i Tayki .Będą mieć teraz podniesiony standard ....Ciekawe czy im się spodoba:evil_lol: Quote
IVV Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Funi poprosze o jakies nowe zdjecia ...wydarzenie na FB jakos zamiera bez nowych info i zdjec :( Quote
Tola Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Tola']Wczoraj miałam bardzo miły telefon z Wrocławia; Pan trafił na strone Fundacji - szuka dropiatej, niedużej suni. Pytał o zamojską Pestkę, Lizę i Tajgę - wysłalam dodatkowe zdjecia i kontakt do hotelików. Oby sie z tego cos wykluło, bo wydaje mi się, dom bardzo dobry, a transport do Wrocławia jak najbardziej mozliwy (przykład Filipka) Niestety - państwo wybrali tę sunię http://www.dogomania.pl/threads/2101...82owa-!!/page2 Quote
IVV Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 poprosilam dziewczyny na FB by Pesteczke promowaly i rozsylaly gdzie tylko mozna ...zobaczymy .czy to cos da Quote
sonia71 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pesteczka na spacerek ! co prawda leje ale ja też dopiero dotarlam do domu -zmoknięta kura jestem ;) Quote
IVV Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ale od przyszlego tygodnia podobno ma juz byc znowu ladnie i slonecznie ??? a ja mam cicha nadzieje ,ze wlasnie tak bedzie ;) Quote
sonia71 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ma być już od soboty 30 stopni -więc wreszcie lato!-tylko naszym psiutkom bedzie ciut za gorąco-trzeba dac funi pomysła niech wystawi baseniko-wanienkę na wybieg-ale miałyby radochę -chyba ;) Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 strasznie chce poznac te Funi wszystkie potfffory ;) jak bede w PL Quote
zadra Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='__Lara']No musi się wreszcie ktoś zakochać, nie wierzę, że nie... ona ma taką charakterystyczną urodę:)[/QUOTE] Zastanawiam się tylko dlaczego to tak długo trwa. Quote
Recommended Posts