Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Dziekujemy Lara; widzę, ze wejsc sporo; zeby tak jeszcze ktos zadzwonił.
Sunia juz tyle czeka...

No musi się wreszcie ktoś zakochać, nie wierzę, że nie... ona ma taką charakterystyczną urodę:)

Posted

a dzisiaj cdn wrześniowej pogody,brrrrrr,-dobrze że chociaż Pesta (spodobało mi się jak kiedyś funia tak ją nazwała :)niekoniecznie chyba przejmuje się pogodą :)

Posted

Wczoraj miałam bardzo miły telefon z Wrocławia; Pan trafił na strone Fundacji - szuka dropiatej, niedużej suni.
Pytał o zamojską Pestkę, Lizę i Tajgę - wysłalam dodatkowe zdjecia i kontakt do hotelików.
Oby sie z tego cos wykluło, bo wydaje mi się, dom bardzo dobry, a transport do Wrocławia jak najbardziej mozliwy (przykład Filipka)

Posted

[quote name='Tola']Wczoraj miałam bardzo miły telefon z Wrocławia; Pan trafił na strone Fundacji - szuka dropiatej, niedużej suni.
Pytał o zamojską Pestkę, Lizę i Tajgę - wysłalam dodatkowe zdjecia i kontakt do hotelików.
Oby sie z tego cos wykluło, bo wydaje mi się, dom bardzo dobry, a transport do Wrocławia jak najbardziej mozliwy (przykład Filipka)

Niestety - państwo wybrali tę sunię
http://www.dogomania.pl/threads/2101...82owa-!!/page2

Posted

ma być już od soboty 30 stopni -więc wreszcie lato!-tylko naszym psiutkom bedzie ciut za gorąco-trzeba dac funi pomysła niech wystawi baseniko-wanienkę na wybieg-ale miałyby radochę -chyba ;)

Posted

[quote name='__Lara']No musi się wreszcie ktoś zakochać, nie wierzę, że nie... ona ma taką charakterystyczną urodę:)[/QUOTE]
Zastanawiam się tylko dlaczego to tak długo trwa.