dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Udalo sie, uffffff. Maluchny, sliczny i kochany. Foty mowia same za siebie :cool3::loveu: Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Dogo07']To on jest taki niskopodłogowy kudłacz raczej, z opisu myślałam że to taki średni kudłaczek. Anita_happy a Ty coś pisałaś o jakimś Poldku jeszcze czy to o tym samym piesku ? A co jest na facebooku ?[/QUOTE] TAK...Poldek - ja go tak nazawał..bo on taki Poldek... Twix to drobiazg...jak west wiec będa u doty black&white... mam nadzieje, ze Welsh nie zje twixa Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/2182/img9029.jpg[/IMG] Quote
luisien Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='anita_happy']spojówki i dziąsła ma jakie? CHŁOPAK NA FOTACH - super...mały czarny west![/QUOTE] dziąsła ma czarne:diabloti: a spojówki musimy sobie darować, nie znam tej kategorii/ jakie mogą być..:roll: Jest ożywiony, jedynie niekiedy pokasłuje / płuca i serce na tapecie:shake:/ Quote
moni12 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jestem na chwilke bo mam kłopot ze swoim psiakiem.Może podpowiecie mi o co chodzi, sunia ni stąd ni zowąd kaszle , 2 razy wymiotowała moze od kaszlu . jestem głupia.A co do Twixsiunia to co dalej , co ze zbieraniem pieniążków na weta i karme? podpowiadajcie od czego zaczynamy. Quote
zerduszko Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Aż sie normalnie poryczałam :( Ona jest kropka w kropke jak moja Kluska i zawsz takie typy mnie rozczulają... :( Ale teraz to już tylko cieszyć się trzeba :lol: On [URL]http://img253.imageshack.us/img253/7706/twix1.jpg[/URL] Kluska [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9982f2149ed8f31.html[/URL] Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='moni12']Jestem na chwilke bo mam kłopot ze swoim psiakiem.Może podpowiecie mi o co chodzi, sunia ni stąd ni zowąd kaszle , 2 razy wymiotowała moze od kaszlu . jestem głupia.A co do Twixsiunia to co dalej , co ze zbieraniem pieniążków na weta i karme? podpowiadajcie od czego zaczynamy.[/QUOTE] Nie mam pojecia, co moze dolegac Twojej suni. Moze cos utkwilo w zaladku? Moze sie zaziebila? Moni, obserwuj i jakby co to do weta. Moja sunka wymiotowala... teoretycznie bez zadnego powodu i okazalo sie, ze polknela szyszke. Skonczylo sie operacja :shake: Jesli mozesz zbierac kase, chetnie pomoge w rozliczeniach itp. :lol: Pytanie, ile kasy potrzebujemy na karme? Dotka, jak to widzisz? :lol: Pytalam juz wczesnie, czy karma gotowa /puszki + chrupy/ czy gotujesz? Moni, mozesz podac do siebie swift i iban do przelewow miedzyn.? Nie tracmy czasu, kto moze zrobic aukcje cegielkowa i ktora fundacja moze uzyczyc Twixowi konto? Quote
moni12 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dusje ma racje zacznijmy juz coś działac.Mogłabym zbierać pieniążki ,bo jak bym mogła odmówic, ale jest problem. Ja mam zwykłe konto firmowe, nie mam konta internetowego a juz o ibanie na przwlewy zagraniczne nie mam pojęcia. Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='moni12']Dusje ma racje zacznijmy juz coś działac.Mogłabym zbierać pieniążki ,bo jak bym mogła odmówic, ale jest problem. Ja mam zwykłe konto firmowe, nie mam konta internetowego a juz o ibanie na przwlewy zagraniczne nie mam pojęcia.[/QUOTE] Nie ma problema, jakos to rozwiaze :lol: Anita, moze zmienisz tytul na bardziej aktualny? :lol: Ponawiam pytanie: Co z Aukcja Cegielkowa? Dotka, ile kasy? :lol: Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='dusje']Nie ma problema, jakos to rozwiaze :lol: Anita, moze zmienisz tytul na bardziej aktualny? :lol: no nie wiem....ja sie boje zmieniac tytuly ;/ [B]Ponawiam pytanie: Co z Aukcja Cegielkowa?[/B] poprosze monike :) ona ma juz praktyke :P Dotka, ile kasy? :lol:[/QUOTE] żarcie.... mozecie mnie zabic...ale jak nie mamy KASY... to karma Orlando /biotin/ z lidl...23 proc miesa...niskobialkowa 3kg - 13 zł!!!! wet znajomy przeczytał i oczy mu wyszły ... ja swoim daje...mieszam z Acaną/Arionem tą karmę moja znajoma wypatrzyął i jej wet tez spr. powiedzial ze nadaje sie dla psów z problemami nerkowymi... Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Anita, w temacie tytulu - idzie jedynie o deklaracje. To mialam na mysli. Przed chwila puscilam PW do Lary z prosba o pomoc w aukcji :lol: Od przybytku glowa nie boli ;) Quote
moni12 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No tak tytuł do zmiany bo teraz potrzebujemy wsparcia finansowego. Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='moni12']No tak tytuł do zmiany bo teraz potrzebujemy wsparcia finansowego.[/QUOTE] [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/195382-miniKUD%C5%81ACZ-TWIX-niewidomy-niedos%C5%82ysz%C4%85cy-PROSI-O-WSPARCIE-DIAGNOSTYKI-DTkarma-wet"]miniKUDŁACZ TWIX-niewidomy?niedosłyszący?PROSI O WSPARCIE DIAGNOSTYKI-DTkarma+wet[/URL][/B] Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No drogie ciotki :lol: Przyznajcie sie, ile kasy macie na zbyciu ? :evil_lol: Ile i jakie fanty na bazarek dla Twixa? :razz: Koniec z ochaniem i achaniem - pochwalmy sie konkretnym dzialaniem. Zeby nie bylo, zem goloslowna - 10 euro dla Twixa :loveu: Kto jeszcze? :lol::multi: Moni, zarezerwuj sobie 1 post na deklaracje :lol: Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='anita_happy'][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/195382-miniKUD%C5%81ACZ-TWIX-niewidomy-niedos%C5%82ysz%C4%85cy-PROSI-O-WSPARCIE-DIAGNOSTYKI-DTkarma-wet"]miniKUDŁACZ TWIX-niewidomy?niedosłyszący?PROSI O WSPARCIE DIAGNOSTYKI-DTkarma+wet[/URL][/B][/QUOTE] Lepiej nie mozna bylo :multi: Super :multi: Quote
moni12 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Anita super. ja jeszcze na początek 50 zł. a nad stałą pomyślę ile .Czyli co ja mam ta kase zbierać? Quote
anhata Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Obecna na wątku...on jeszcze jest w schronie ? w którym boksie ? Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='anhata']Obecna na wątku...on jeszcze jest w schronie ? w którym boksie ?[/QUOTE] Juz pozegnal schron i wybiera sie do stolycy :lol::multi: Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='dusje']Juz pozegnal schron i wybiera sie do stolycy :lol::multi:[/QUOTE] do stolnicy :P Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='moni12']Anita super. ja jeszcze na początek 50 zł. a nad stałą pomyślę ile .Czyli co ja mam ta kase zbierać?[/QUOTE] Moni, no jasne, rezerwuj post, bo zginiemy :lol: Aaaa, moja dekl. stala Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='anita_happy']do stolnicy :P[/QUOTE] No wlasnie, pomylilam sie :evil_lol: Dodam jeszcze, ze wszelako pod skrzydlami HGW :evil_lol: Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [B]bazar cegiełkowy zgodzila sie zdziałąc MonikaD.:) ostatnio ma dobrą ręke:P [/B] Quote
dusje Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Anita, to wpisz w 1 poscie, gdzie deklaracje, plisss, a Moni juz moze naniesc 1 wplaty. zgadza sie i jest ok? :lol: No super z ta aukcja, a ktora fundacja patronuje? Quote
anita_happy Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 KTO MA FB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=129065000482358[/url] [B] ktoś musi ode mnie przejąc lobbowanie TWIXA na FB... lobbowanie to... odpisywanie ludkom na pytania...to mozna robic bez logowanai sie na nasze fb jak ktos chce konto - podsylanie konta.ale po zalogowaniu na nasze fb/// wiec moze to robic JEDNA OSOBA! ja nie dam rady [/B][I] z Szydlwoca zabieramy z ulicy 3 kolejne PSY!!!musze swój wony czas poswiec im!!!to mój obowiazek[/I] Quote
Recommended Posts