Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dota&koka napisał(a):
więc decyzja zapadła,szczotek zaczyna swoją podróż ku lepszemu :)
kotów w domu nie mamy,więc nie trzeba sprawdzać :)
jeśli chodzi o wydatki na karmę i weta,większy nacisk kładźmy na weta.mam u siebie wspaniałą wetkę,która moich tymczasowiczów leczy "po kosztach".
przydałoby się chłopakowi urządzić w domu małe spa...wykąpać potrafię,ale przydałoby się mu co nieco rozczesać i przyciąć.może jest na dogo ktoś z wawy kto pomógłby mi w tej kwestii?
praga,praga,ale ta część "kulturna" haha
no i mieszkam w pięknej,świeżo odnowionej za miliony kamienicy,przy samym studiu "superstacji"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to powiem ci, ze mieszkasz w mojej ulubionej częsci Pragi:)
i wiem o kt kamienicę sie rozchodz:) chyba moja inwentara:P
hihihih
SZACUN:P
wiking - ja nie mam problemów aby dodzwonić sie do schroniska:) tzn. na komórkę do pracownika...
juz dzwonilam...rozmawiałam ok 20 minut..o Twixe i innych:)
ale - moze miałam szczęscie :)

DOTA - piesek jest taki, ze jak ktos zbliża sie do niego, a on nie zna - to moze warkotac..ale nie zawsze - to jest spowodowane jego niesprawnością...
ale jak pozna głosy, zapach - czuje sie bezpiecznie to nie ma problemu...
Napisze do Abrakadabry :) ona coś kiedyś pisała o salonie fryz, kt znizkowo traktuje bezdomniaki:)

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luisien napisał(a):
Schronisko ma- jak to nazywasz- bana u mnie.
Jeżeli zabierzesz Twixa 3.XI.do Warszawy/ albo wcześniej, a ktoś mi go przywiezie nawet dzisiaj do domu , to może być do tego czasu u mnie- wykąpiemy się i przytulimy, a już na pewno będzie nam ciepło i refleksyjnie w deseń :życie jednak może być fajne:-P No to jak?:evil_lol:

Ja planuje trase na Warszawe po 2 listopada, ale mam starszego po udarze i jak bedzie lepiej to spadam z jaskini lwa!!!!
ale jak bedzie lipa - to musze mamie pomagac:/

ale zaraz popytam KTO DO WAWY JEDZIE I KIEDY...jakiś szantażyk zaraz uknuje...
mam komuś pomóc rozplanować urządzenie chaty :) mialo być za free:P a nie bedzie...a z tej rodzinki duzo ludzi do Waw po 1 listopada jedzie:)

Posted

2 listopada - Abrakadabra zabierze psa z RADOMIA po godz 15/16

Fryc - ul. Nowogrodzka - po 1 listopada mozna umawiac :)

Kto zabierze do awaryjnego DT kudłacza?

pies zarezerwowany NA MNIE!!!zostanie wydany tylko na moj fon- kto odbierze :)
wiec nikt go nie dziabnie NAM :P

dota
podaj na PW dane swojego DT...
mui byc w papierach adres i fon...
albo ja pisze na siebie, ale fon do ciebie -jakby co..OK?
ja na siebie nei chce pisac bo juz mam za duzo psów :)
jak ktos bedzie potem liczyl - statystkyki to wyjde na hurtownika

Posted

Jeśli nikt inny nie da rady zawieźć Twixa na parę dni do Luisien to ja mogę jutro spróbować się wyrawać z domu i go podrzucić, tylko podaj mi Anitko swój nr to zadzwonię do Ciebie o której mogłabym podjechać a Ty załatwisz mu przepustke na mnie:)

Posted

tula napisał(a):
Jeśli nikt inny nie da rady zawieźć Twixa na parę dni do Luisien to ja mogę jutro spróbować się wyrawać z domu i go podrzucić, tylko podaj mi Anitko swój nr to zadzwonię do Ciebie o której mogłabym podjechać a Ty załatwisz mu przepustke na mnie:)

0 692 407 681

dota&koka napisał(a):
Anita_happy nie mogę wysłać Ci wiadomości.

skrzynia podobno pełna:)
znowu..bozeeeeeee

OD KIEDY TWIX JEST W SCHRONIE - KTO WIE?

Posted

wklejam ze strony schronu, to chyba o naszego Twixa chodzi ale nie było zdjęcia przy opisie:

Pies mix owczarek nizinny, czarny, mały, włos długi falowany, ok. 7 lat. Znaleziony w Parku na Plantach 11.02.2010. Jest wykastrowany i zaszczepiony. miejsce pobytu: PSY 07 - jesli tam był wcześniej to on

Posted

Jeny kochane. Dopiero weszłam do domu, butów nie zdjęłam tylko komputer odpaliłam co u mojej bidy a tu widze ,ze kochane cioteczki pięknie Go pilnowały i ...................Cyba żle widze.....................Kocham Was . zaraz przeczytam te 3 strony uważniej .

Posted

Jestem Wam ogromnie wdzięczna za pomoc.Czyli teraz nam księgowy będzie potrzebny i pieniążki.Dziewczyny i Wiking czy dajemy te ogłoszenia teraz juz czy jak nasze słonko dojdzie do siebie. Piszcie co i jak bo ja tu nowa jestem z niewielką wiedzą ,ale sercem dobrym . Oczywiście Wy wybierzcie najlepsze dla Twixa ogłoszenia ja opłacę.

Posted

[quote name='tula']wklejam ze strony schronu, to chyba o naszego Twixa chodzi ale nie było zdjęcia przy opisie:

Pies mix owczarek nizinny, czarny, mały, włos długi falowany, ok. 7 lat. Znaleziony w Parku na Plantach 11.02.2010. Jest wykastrowany i zaszczepiony. miejsce pobytu: PSY 07 - jesli tam był wcześniej to on

tak, to ON- jest od lutego

Posted

[quote name='dusje']Cicho sie zrobilo :roll: Co dalej? :lol:

Ja czekam na Twixa, ma do mnie dzisiaj trafić, jak wszystko dobrze pójdzie będę jego 3-4 dniową przystanią:p( ta postać w zielonym swetrze na zdjęciach i robiąca pozostałe portrety to ja, chwaląc się;)) Dalej ,chyba 2.XI zostanie przewieziony w ramiona opiekuńczego DT, i ten DOM napewno poda nr konta, byśmy mogli szczodrze go wspomóc:evil_lol:

Chciałam prosić o wzmożone zainteresowanie losami Raisy, ma babeszjozę, anemię, od poniedziałku w klinice i szuka DT/ DS:loveu: jest na wątku radomskiego schronu (zdjęcia na str.4, opis na str.3)
http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!

Posted

coś za CICHOOOO....
Trzeba organizowac FUNDUSZ TWIXA :/

Potrzebne dobre foty z dokuntacja CO MU JEST...
luisen - zrobisz
uszy??
pysk
futer...

wszystko 0 im wiecej tym lepiej - na fb wrzuce

W GWOLI WYJAŚNIENIA....ja zrobiłam wątek i nie Tylko ja odpowiadam ZA PSA - w sumie ja odpowiadam najmniej...cholerka...
DECYZJE o sprawach psa podejmujemy kolektywnie - ten pies nie ma JEDNYNEGO opiekuna w sieci...niestety
kazdy kto moze - rozsyął PW z prośbą o zapoznanie się z jego historią....
zbieramy złotówki bo potrzeba bedzie ich sporo!!!
a moze jakas Fundacja....
sami nie damy rady - pies "po terminie ważności" - bedzie ciężko

Posted

dusje napisał(a):
Bedzie relacja na zywo? :lol:

:lol:postaramy się/ jeżeli w pakiecie mają być zdjęcia, to ja nie umiem wstawić:razz: prosi się o adres na który wysłać by były wstawione. Bez zdjęć: no problem:-P