moni12 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Dusje kochana jutro sprawdze, musicie mi wybaczyc , ze mnie nie ma ,ale mam remanent w sklepie, i jak co roku 2 tygodnie z zycia wyjęte a w tym roku jeszcze i studniówka syna, wiec oby jakos przeżyc ten styczeń!!!!!!!!!!!!! Quote
dusje Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='moni12']Dusje kochana jutro sprawdze, musicie mi wybaczyc , ze mnie nie ma ,ale mam remanent w sklepie, i jak co roku 2 tygodnie z zycia wyjęte a w tym roku jeszcze i studniówka syna, wiec oby jakos przeżyc ten styczeń!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Sposob na remanent: zabrac towar do domu, cieszyc sie nim az do jego zuzycia/spozycia/konsumpcji w zaleznosci od rodzaju. Jednoczesnie podziekowac za powierzenie towaru w dobre rece/zaufanie, wywiesic tabliczke - remanent, sklep zamkniety az do wyczerpania zapasow, wracam wkrotce :evil_lol: Quote
moni12 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hahaha Dusje pomysł super . Rany oby juz ten styczeń juz się skonczył.Remanent opanowany to znów studniówka syna.Dotka a co u słoneczka naszego, jak finanse? Quote
dota&koka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 U słoneczka poooowolutku :) Śpimy,jemy,znowu śpimy...Twixio jest prawie jak niedźwiadek-gdyby nie potrzeby fizjologiczne,jadłby i pił na śpiąco-leżąco :) Podoba mi się,że fakt iż Koka ma cieczkę,nie robi na szanownym żadnego wrażenia....jako że jest odjajczony.Reszta wyprawiała istne cyrki,od których nasz gentelmen trzymał się jak najbardziej z daleka :) Quote
moni12 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Faktycznie wygląda, ze nasz niedzwiadek zapadł w sen zimowy :mad:Dotka a jak z finansami ? Quote
dota&koka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Finanse dobrze nie wyglądają...jako że karma którą dostał to Bosh Friend,na zmianę daję misiowi obiadki mięsne. Moim skromnym zdaniem,w zimę dieta musi być treściwsza. Quote
moni12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dotka napisz ile wydałaś i ile masz kaski, albo nie masz i przekaże to co mamy zebrane dla słonka. Quote
kasumi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/199636-Krak%C3%B3w-domek-dla-ma%C5%82ego-szorstkow%C5%82osego-pieska/page2[/url] jest zainteresowanie TWIXEM! prosiłabym odpowiadać w tym wątku, bo ja o psie praktycznie nic nie wiem... Quote
dusje Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='kasumi'][url]http://www.dogomania.pl/threads/199636-Krak%C3%B3w-domek-dla-ma%C5%82ego-szorstkow%C5%82osego-pieska/page2[/url] jest zainteresowanie TWIXEM! prosiłabym odpowiadać w tym wątku, bo ja o psie praktycznie nic nie wiem...[/QUOTE] Napisalam wszystko co wiem na podanym przez Ciebie watku. Dzieki za pamiec o Twixie. Dotka wie najlepiej co ijak, ale rzadko tu bywa. Moze zajrzy i dorzuci kilka slow. Quote
dota&koka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='moni12']Dotka napisz ile wydałaś i ile masz kaski, albo nie masz i przekaże to co mamy zebrane dla słonka.[/QUOTE] Twixiowi zostało jeszcze ok 50zł.Także na razie niczego,tym bardziej kasy nam nie trzeba.Na mięsko wystarczy jeszcze na miesiąc jak nie lepiej. Zapomniałam Wam wspomnieć,ze z frycem doszliśmy do wniosku,że na razie nie ma sensu w jakikolwiek sposób zmieniać Twixowi fryzury,a to za sprawą łysych placków które jeszcze nie zarosły sierscią.Nie można przyciąć mu włosków,bo placki staną sie widoczne (ew o 1.5 czy 2cm-czy to ma sens?) tym samym,aby zachowac proporcje nie ruszałyśmy również główki. Trzeba czekać,aż blizny pokryją się sierścią,nie ma wyjścia.Chyba,że macie inne zdanie na ten temat,ja się oczywiście dostosuję.Regularnie chłopak jest czesany i niestety kąpany-ma tendencję do brudzenia sobie dupki,choć już znacznie mniej-fryc wyciął trochę tu i ówdzie na tyłeczku i od tamtej pory mamy mniej roboty ;) Pozwala mi się dotknąć już praktycznie wszędzie-została jedynie sfera szyjki,ale pracujemy nad tym.Najważniejsze,że ewidentnie widać,że dotyk sprawia mu ogromną przyjemność.Bardzo mnie to cieszy. Przepraszam,że tak rzadko tu bywam.Wiem że nie jestem odosobnionym przypadkiem,nie ja jedna mam kilka zwierzaków w domu...ale dodać do tego troje dzieci,w tym jedno w wieku szkolnym,wszystkie non stop chorujące,plus dom na głowie i jeszcze praca...chwilami nie wyrabiam,doby mi nie wystarcza. Quote
dusje Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dotka, podobno rewelacyjne wyniki na porost siersci daje KELP - do kupienia w aptekach. Ja bylabym jednak za nowa fryzurka w typie rasowca ;):evil_lol: mysle, ze jego szanse wzroslyby. No ale niech sie Moni wypowie :lol: Quote
*zaba* Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Witam ciotki i Twixerka. Dusje, masz racje, brakuje odpowiednich fotek. Jednak jak czytam dota ma niezbyt duzo czasu, zeby sie tym zajac :cool3:. Hmmm.... Sprawa allegro otwarta, ale nie tylko tekst jest wazny, niestety. Quote
tula Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 *Zaba* witamy na wątku i jeśli możesz zrobic allegro to będzie super:) zdjęcia są jakie są, ale przecież jak będą nowe to zawsze można podmienić, ja cały czas robie Twixowi ogłoszenia z tymi co ma. Quote
moni12 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No ładna fryzura chłopakowi by się przydała.No i zdjęcia,zdjęcia ,zdjęcia.Mizianko dla słoneczka. Quote
*zaba* Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dusje, mamamuminka i ja oplacilysmy super allegro, ale psina, dla ktorej mialo ono byc, pojechala do domku, tak wiec nadal allegro wisi i czeka. Gdyby zdjatka byly ciut lepsze... Quote
dusje Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witaj mila Zabo :multi: Jak dobrze Cie tu widziec :lol: No niestety nasze malenstwo bez reklamy i jak ma go zobaczyc ten tlum ludziow pragnacych pokochac nasze sloneczko. Moim zdaniem najpierw fryzjer bez wzgledu na wylysiale placki i dopiero fotencje do allegro. Kto moglby umowic sie z Dota na super sesje i zrobic malemu portfolio? :cool3: Quote
moni12 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dusje masz rację. Trzeba chłopaka odpicować i ogłaszac bo może jakas dobra dusza czeka na niego. Dziś uzupełniłam rozliczenie, ma chłopak 290 zł to stac go na dobrego fryzjera. Tylko te foty ..... Quote
dusje Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Moni, zadzwon do Dotki, popros ja o zalatwienie fryzjera i umow ja z kims na foty, bo w przeciwnym razie Twix nigdy w zyciu nie zostanie wyadoptowany. Jest tu gdzies watek slepaczka Sambo - tez na DT, ale dziewczyny raz dwa z nim do fryca i chlopak wyglada miodzio. Twixa mozna spoko na sznupa, bo jest z czego :cool3: Jak bedzie gotowy - robimy allegro i moze znajdziemy mu domek marzen. Quote
*zaba* Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 no to czekamy na zdjatka pofryzjerkowe :) Quote
moni12 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Chłopak dostał 70 zł od Agnieszka S.z fb na fryzjera.Dopisałam do rozliczen. Aguś dzięki. Quote
Anula Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A ogłoszonka będą szły jak Twix będzie obcięty czy już idą? Quote
moni12 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Myśle, ze ogłaszac będziemy jak Dotka chłopaka obetnie. Quote
tula Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ja Twixowi robię cały czas gumtree warszawa, szerlok, adopcjapsa i morusek, ale cholera straszny teraz zastój z adopcjami.. Quote
Recommended Posts