Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moni12']o wsparcie na weta i karmę no i o ds.[/QUOTE]

A maly jest u Ciebie ?? wydawalo mi sie, ze mial isc do Doty??
Ile tych pieniedzy potrzeba ??, bo ludzie lubia konkrety. Ds. to chyba pozniej ??

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ile mniej wiecej tych pieniedzy potrzebujecie ??
Niedawno zbieralismy pieniadze na benka Wiktora, ktorego brala fundacja, ale potrzebowala wsparcia. Wiec oglosilismy, ze kazdy dzien jest powiedzmy wart 5 zl. i kto sie zdecydowal na wsparcie to placil za jeden lub dwa lub 3 dni.
Dobrze jest wiedziec ile sie chce pieniedzy uzbierac. Narazie chyba za duzo nie macie.

Posted

[quote name='anita_happy']wejdzta se baby na pierwsze strony forum...i tam jst all napisane :P
ja robie strone fundacyjna z pudzianem i jestesmy w polu!
popaczta se
[URL]http://www.ocalmyodzapomnienia.pl/[/URL]

boze ile przed nami

Luisen-mam Twoje psy na emilu..nie dam rady im watkow zalozysc.. :/
ja z waszego schrona mam jeszcze 3 psy, kt musze wylobbowac!!!! i co...czasu brak..
a nasze uliczne na ulicy!same suki! :([/QUOTE]

WYSŁAŁAM JE DO KILKU OSÓB, NIE CHODZI MI O OSOBNE WĄTKI, TYLKO O WKLEJENIE ZDJĘĆ I OPISÓW NA RADOMSKIM WĄTKU, ALE WIDZĘ,ŻE SIĘ NIE NUDZISZ:roll:...więc nie wymagam, nie oczekuję,nie nalegam;-) Chcę by wynik mojej dwumiesięcznej, wakacyjno-weekendowej pracy przyniósł wymierną korzyć zwierzętom- by świat je zobaczył- pokochał!Zechciał pomóc!.
a JAK JE POKAŻĘ, to wyjadę do Australii i będę po ogrodzie botanicznym przechadzała się boso..;-)

A NASZ TWIX NADAL DZIARSKI NA SPACERKACH, ALE RANO WYMIOTOWAŁ ŻÓŁCIĄ, teraz śpi pod kocykiem- to taki niuniuś:loveu:.
Wyślę Ci Anita mój nr tel ,przekaż osobie która ma go jutro odebrać.
A nowy domek pewnie czeka, cały w girlandach?:lol:

Posted

luisen...
krótka instrukcja
[I]załoz sobie
[url]www.photobucket.com[/url][/I]

banalnie prosty w użyciu

Tam wrzucasz foty, kt cchesz wrzucić na Forum

Foty wrzucane na forum muszą byź max wys/szerokosci 500pxl
to możesz sobie zrobić w tym photobucket - jest zakladka edycja, ale czasu to pochłania

lepiej zdjęcia zmiejszyc przed zaladowaniem na serwer
np. program /prosty i szybki/ [I]Eitbit Picture Resize[/I]

JAK załadujesz na serwer foty - photobucket
to tam najeżdżając na ikonkę zdjecia pojawia się rameczka z kodami
wybierasz [I]Image CODE[/I]

ten kod wklejasz na forum i zdjecie masz juz na wątku
Luisen - popróbuj, każdy jakoś zaczynał :) hihihi,
będziesz niezależnym dogomaniakiem i pomozesz większej liczbie psiurasów
po za tym ktoś z WAS - radomiaków - powinien od Weroni wątek przejąc...
aby wątek był prowadzony przez osobę, kt ma stały kontakt ze schronem i wie
kto wyadoptowany...a kto nie..
kto przybł itp...
wejdźcie sobie na wątek Pabianic

Posted

[quote name='anita_happy']luisen...
krótka instrukcja
[I]załoz sobie
[URL="http://www.photobucket.com"]www.photobucket.com[/URL][/I]

banalnie prosty w użyciu

Tam wrzucasz foty, kt cchesz wrzucić na Forum

Foty wrzucane na forum muszą byź max wys/szerokosci 500pxl
to możesz sobie zrobić w tym photobucket - jest zakladka edycja, ale czasu to pochłania

lepiej zdjęcia zmiejszyc przed zaladowaniem na serwer
np. program /prosty i szybki/ [I]Eitbit Picture Resize[/I]

JAK załadujesz na serwer foty - photobucket
to tam najeżdżając na ikonkę zdjecia pojawia się rameczka z kodami
wybierasz [I]Image CODE[/I]

ten kod wklejasz na forum i zdjecie masz juz na wątku
Luisen - popróbuj, każdy jakoś zaczynał :) hihihi,
będziesz niezależnym dogomaniakiem i pomozesz większej liczbie psiurasów
po za tym ktoś z WAS - radomiaków - powinien od Weroni wątek przejąc...
aby wątek był prowadzony przez osobę, kt ma stały kontakt ze schronem i wie
kto wyadoptowany...a kto nie..
kto przybł itp...
wejdźcie sobie na wątek Pabianic[/QUOTE]

To nie do mnie kochana. Przemyślane :/ z powodu tandetnej kartki z zakazem wstępu, wzmiance o policji, kłamstwom które się mnożą- można zweryfikować w klinice!-bo przecież prawdą mnie nie "pokonają"- bo niby co powiedzą,? że kocham zwierzęta i zabierając dwa psy do kliniki- Twixa i Raisę- uratowałam im życie-!/ dopóki nie zmieni się kierownictwo, raczej mnie w schronisku nie zobaczysz. Chcę wierzyć,że TOZ niebawem się z tym tematem upora.

Czekamy z Twixem na info o której jutro wyrusza w drogę:lol:

Posted

U a skąd te wymioty? Mam nadzieję, że się nie powtórzyły. Dotka podaj mni na pw numer swojego konta, wpłacę chociaz moje obiecane pieniążki bo z czego lekarza zapłacisz?!

Posted

[IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/h/hallo/z2Dcomp13.gif[/IMG] Ciotki&Twix. Kiepsciutko z malym...Czy juz zapadla decyzja odnosnie weta? Radom czy W-wa? Madrzyc sie nie bede ale wg mnie powinien jak najszybciej do lekarza. Moni, nie martw sie - skombinuje tak, zeby kasa trafila, moze Dota ma te dziwolagi IBAN/Swift? Jesli nie, to inna droga, na pewno dotrze ;):lol:

Posted

no właśnie,zapomniałam dopytać kto,jak,gdzie,o której przywiezie do wawy chłopaczka,czy skądś mam go odebrać,czy dostawa będzie pod same drzwi ;)
nic nie wiem,a muszę jakoś się zorganizować.
Moni12,wyślę Ci numer konta,ale za cholerę nie wiem czy mam te IBANy czy nie,zaraz sprawdzę.
decydujcie,gdzie wstępnie diagnozujemy Twixa-wawa czy radom.tu koło mnie jak wspominałam ambulatorium niet,trzeba byłoby gdzieś w wawe uderzać i ceny nie takie jak trzeba :/
Luisien,ja wrzucam fotki na [url]www.tinypic.com[/url] i tam same mi się odpowiednio przycinają,klikam tylko website/email i szafa gra.potem tylko kopiuję link z linijki pt.Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych,wklejam w posta i srruuu.

czy nr rachunku iban PL1140...bla bla to właśnie to?takie cuś widnieje przy nazwie mojego konta

Posted

Pay Pal OK, ale odbiorca musi rowniez posiadywac. Wystarczy sie zarejestrowac i gotowe :multi: Kasa niemalze natychmiast na koncie w przeciwienstwie do roznych innych opcji :lol:
Dota, moze zalozysz sobie Pay Pal, co Ty na to?:lol:

Posted

Wymiotował żółcią dzisiaj kilka razy i nie chce jeść.:shake: Wprawdzie na zewnątrz udaje chwata, ale coś mu jest! Pytałam o podwiezienie do kliniki,ale "samochody" poza miastem , na razie nic. Chciałabym mu chociaż badanie krwi zrobić, by jutro /mam naprawdę nadzieje ,że zacznie leczenie już u "swojego" ,warszawskiego veta!/można było popchnąć akcję naprzód. Z prześwietleniem bym się wstrzymała, bo potrzebna jest narkoza, i nie wiadomo czy nie zaszkodzi. Jest smutny. A mnie nosi, trzeba zacząć go leczyć! Gdyby znalazł się transport, byłoby super...; wciąż mam nadzieję, że gdy sąsiadka wróci z cmentarzy zdecyduje się nas zawieźć.

Posted

[quote name='luisien']Wymiotował żółcią dzisiaj kilka razy i nie chce jeść.:shake: Wprawdzie na zewnątrz udaje chwata, ale coś mu jest! Pytałam o podwiezienie do kliniki,ale "samochody" poza miastem , na razie nic. Chciałabym mu chociaż badanie krwi zrobić, by jutro /mam naprawdę nadzieje ,że zacznie leczenie już u "swojego" ,warszawskiego veta!/można było popchnąć akcję naprzód. Z prześwietleniem bym się wstrzymała, bo potrzebna jest narkoza, i nie wiadomo czy nie zaszkodzi. Jest smutny. A mnie nosi, trzeba zacząć go leczyć! Gdyby znalazł się transport, byłoby super...; wciąż mam nadzieję, że gdy sąsiadka wróci z cmentarzy zdecyduje się nas zawieźć.[/QUOTE]

Nie mozesz wziac Taxi? Jesli da rade - zwroce kase.Chyba nie powinien czekac