Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Czyżby Majuska się wstydziła swego życiowego wyboru?:cool3::diabloti:

Nie rozumiem owej dygresji :crazyeye: , za to tą Waszą Majuskę z opowiadań nieco znam i wnioskuję, iż złote serce dla przyjaciół kobitka ma, ale dla wrogów rękę ciężką:mad:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj dzwoniła Wojtusiowa pańcia, całkowicie załamana, bo nasz chłopaczek się rozchorował. Nagle nie mógł wyjść po schodach, a kiedy go głaskała po brzuszku to piszczał z bólu. Położył się w sionce i leżał smutny. Na szczęście natychmiast podjęto działania ratunkowe. Wojtuś po raz pierwszy pojechał do weterynarza i okazało się że ma problemy z wątrobą. Do niedzieli jest na ścisłej diecie, a potem ma dostać jeszcze zastrzyk. Po kolejnej rozmowie z pańcią Wojtunia (Rufiego) czułam już ulgę w jej głosie, ale też i zmartwienie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Wojtulo wróci do zdrowia. Trzymam Wojtusiu kciuki za ciebie i za twoje zdrówko!!!

• 2 months later...
Posted

Florentynka napisał(a):
A niech sobie będzie gruby - ważne, że szczęśliwy jest!

Zgadzam się, taaak święte słowa Florentynka, on jest cudowny, taki jaki jest, ja go sobie nie wyobrażam chudszym!!! Wojtuś/Rafi taki ma być i już!!! :)

Posted

Ojej, dopiero teraz o tej wątrobie przeczytałam bo wcześniej zdjęcia wszytsko przyćmiły.
Biedny Wojtuś, mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze przy odpowiedniej karmie
No ale w tej sytuacji to on jednak powinien troszkę schudnąć...

• 4 months later...
Posted

A oto Wojtuś, ciągle i nie zmiennie taki sam, jak widać zmieścił się nawet do koszyczka, więc nie jest źle ( a to koszyczek tego drugiego), nawet mogą leżeć koło siebie w pewnej odległości! Och Wojtuniu, mój kochany, jaki ty jesteś cudowny!!

Posted

Pani pewnie nie ma serca mu odmawiać , ale widać ,że kochany , Wojtuś i Jego Pani to przykład jak pies i właściwy opiekun muszą się odnaleźć...
cudowne wieści !!!!:loveu::loveu:

• 4 months later...