figa33 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Kolczasty']:eek2: :shocked!: a co to za niedowiarek ? hę ? będzie aniołek z Wojtula niedługo :cooldevi::lilangel:i już Quote
Niuni&Pupi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cudowne wieści, i foteczki słodki ;) Quote
majuska Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 figa33 napisał(a):a co to za niedowiarek ? hę ? To taki jeden figuś...znam go.....po prostu nie zwracaj uwagi:biggrina: Quote
karolciasz28 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 majuska napisał(a):To taki jeden figuś...znam go.....po prostu nie zwracaj uwagi:biggrina: Czyżby Majuska się wstydziła swego życiowego wyboru?:cool3::diabloti: Quote
Kolczasty Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 karolciasz28 napisał(a):Czyżby Majuska się wstydziła swego życiowego wyboru?:cool3::diabloti: Nie rozumiem owej dygresji :crazyeye: , za to tą Waszą Majuskę z opowiadań nieco znam i wnioskuję, iż złote serce dla przyjaciół kobitka ma, ale dla wrogów rękę ciężką:mad: Quote
Agula99 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wczoraj dzwoniła Wojtusiowa pańcia, całkowicie załamana, bo nasz chłopaczek się rozchorował. Nagle nie mógł wyjść po schodach, a kiedy go głaskała po brzuszku to piszczał z bólu. Położył się w sionce i leżał smutny. Na szczęście natychmiast podjęto działania ratunkowe. Wojtuś po raz pierwszy pojechał do weterynarza i okazało się że ma problemy z wątrobą. Do niedzieli jest na ścisłej diecie, a potem ma dostać jeszcze zastrzyk. Po kolejnej rozmowie z pańcią Wojtunia (Rufiego) czułam już ulgę w jej głosie, ale też i zmartwienie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Wojtulo wróci do zdrowia. Trzymam Wojtusiu kciuki za ciebie i za twoje zdrówko!!! Quote
Becia66 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Agula podesłała mi zdjęcia Wojtusia na altance. Z wagi chyba dużo nie spadł...:evil_lol: Quote
figa33 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 a nawet może ciut przybrał ..:evil_lol: a jak tam wojtusiowe zdrowie ? Quote
majuska Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 A ja się cieszę, że się zgadza z kumplem seniorem, bo na początku była lekka jazda:lol: Quote
Dzika_Figa Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Oj, Wojtusiowa Pani chyba ma ten sam problem co babcia Andzike z Zuzką. A obiecała, że go odchudzi!!! Cóż, widac nie może się oprzeć spojrzeniu wygłodzonego psa... Quote
Florentynka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 A niech sobie będzie gruby - ważne, że szczęśliwy jest! Quote
Agula99 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Florentynka napisał(a):A niech sobie będzie gruby - ważne, że szczęśliwy jest! Zgadzam się, taaak święte słowa Florentynka, on jest cudowny, taki jaki jest, ja go sobie nie wyobrażam chudszym!!! Wojtuś/Rafi taki ma być i już!!! :) Quote
Dzika_Figa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ojej, dopiero teraz o tej wątrobie przeczytałam bo wcześniej zdjęcia wszytsko przyćmiły. Biedny Wojtuś, mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze przy odpowiedniej karmie No ale w tej sytuacji to on jednak powinien troszkę schudnąć... Quote
majuska Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 A mój stary jak Wojtusia zobaczył na zdjęciach to powiedział: Ooooo Wooojtuś, schudł trochę:evil_lol::evil_lol: Quote
Niuni&Pupi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Cudny Wojtuś, wygląda na zadowolonego. No i tłuściutki troszku jest ;) Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A oto Wojtuś, ciągle i nie zmiennie taki sam, jak widać zmieścił się nawet do koszyczka, więc nie jest źle ( a to koszyczek tego drugiego), nawet mogą leżeć koło siebie w pewnej odległości! Och Wojtuniu, mój kochany, jaki ty jesteś cudowny!! Quote
majuska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Oj Wojtuniu, Wojtuniu, dogadza Ci Pańcia, ten koszyczek to taki na wymiar dla Ciebie :) Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Czy on nie jest piękny!!!! Och jego też bym wyściskała, ale trochę daleko i czasu brak. Quote
Agula99 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Becia66 napisał(a):ale grubasek z niego nadal...:lol: ale taki najpiękniejszy!!! :) Quote
figa33 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pani pewnie nie ma serca mu odmawiać , ale widać ,że kochany , Wojtuś i Jego Pani to przykład jak pies i właściwy opiekun muszą się odnaleźć... cudowne wieści !!!!:loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Wojtuś też się przypomina i pozdrawia :) Quote
majuska Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Bożeee..Wojtuś i niemowlak:crazyeye:..ja bym się bała:evil_lol::evil_lol: Quote
Agula99 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Pani mówiła, że Wojtuś strasznie o tego małego szkraba zazdrosny, ale krzywdy nie zrobi :) Przecież Wojtuś to anioł!!! :) Quote
Recommended Posts