katarzyna09 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Seciu,przelew zrobiony.Na razie tak jak mowilam,wiecej nie dam rady.Musze znikac,jutro zajrze do czarnulka.Wirtualne mizianko dla chlopaka:loveu: Quote
Igiełka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cioteczki to znalazł się kochający Ds i robimy wyprawkę? :loveu: Quote
bela51 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Igiełka']Cioteczki to znalazł się kochający Ds i robimy wyprawkę? :loveu:[/QUOTE] Naprawdę ? Quote
lilk_a Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 jestem .... mam pomyśleć o bazarku " cegiełkowym" , pomyślę .... ale tak myślę że może lepsze byłoby allegro ze sprzedażą dyplomów z podziękowaniem od Czarka przy odpowiedniej reklamie można zebrać pieniądze nawet spore wystarczy zwykłe konto allegro , nie musi być też konta fundacji , może być prywatne jeżeli się zdecydujecie na allegro mogę od strony graficznej cos wykombinować tylko ktoś tu z wątku potrzebny byłby z kontem na allegro żeby tego przypilnować powiem co i jak .... gdybyście się zdecydowali Quote
Secia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 mam konto na Allegro razem z moim chłopakiem i nie widzimy problemów, aby je udostępnić. oglądałam różne aukcje cegiełkowe na mniejsze lub większe bidy z Dogo. I zaproponowałam fundację dlatego, że wygląda wiarygodnie. Jak ja sobie wkleję tekst i zdjęcia to mogą nachodzić ludzi wątpliwości czy to prawda. Dlatego chciałbym to zrobić pod szyldem fundacji, ale oczywiście jeżeli uważacie, że robimy cegiełkowe na moim koncie to do dzieła. Czas nagli a [COLOR=red][B]Czaruś[/B][/COLOR] zanika..... Dyplomy ze zdjęciem???? Hm... To zaczynajmy.... [B]Lilk_a dzięki [/B] Quote
yumanji Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przykro mi,ale nie mam mozliwosci trzymania psow w mieszkaniu.Mam jedynie miejsca w boksach na dworzu,a to nie sa warunki dla Czarusia,szczegolnie w sezonie jesienno- zimowym. Quote
UBOCZE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przypominam o uroczym, ale bardzo biednym Czarusiu...:-( Quote
Secia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='yumanji']Przykro mi,ale nie mam mozliwosci trzymania psow w mieszkaniu.Mam jedynie miejsca w boksach na dworzu,a to nie sa warunki dla Czarusia,szczegolnie w sezonie jesienno- zimowym.[/QUOTE] bardzo dziekuję za informację pozdrawiam morsko Quote
Secia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ciotki i wujkowie mamy pierwszą wpłatę i deklarację ciocia [B]Bjuta [/B]wpłata na wyprawkę [B]25,00:multi::loveu:[/B] [B]ciocia winter7 zadeklarowała opłatę hoteliku dla Czarusia w wysokości 330.00 PLN:multi::loveu:[/B] Quote
UBOCZE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cudnie!!! ... czyli zbieramy nie deklaracje miesięczne, a wpłaty jednorazowe na wyprawkę? Quote
Secia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 zbieramy na wyprawkę czyli [B]badania[/B], które Czarusia czekają oraz deklarację stałe na hotelik czyli miejsce w domku u Agnieszki przed kominkiem :-) Plan jest następujący: W tym tygodniu chcemy wyadoptować [COLOR=red][B]Czarusia[/B][/COLOR] ze schronu i zagości u mnie w domu najprawdopododniej w środę. W piatek rano ruszyłybyśmy z Gdańska z [COLOR=red][B]Czarkiem[/B][/COLOR] na pokładzie do Agnieszki. Agnieszka zobowiązała się do wykonania badań [B][COLOR=red]Czarusiowi.[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]Czaruś[/B] [/COLOR][COLOR=black]czekałaby spokojnie na miejsce u Pani Teresy Borcz, ktora ma teraz kwarantannę, ponieważ odszedł u niej w domu pies chory na nosówkę.[/COLOR] Quote
UBOCZE Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Już rozumiem...:lol: Też jakieś pieniążki wyślę w ramach deklaracji za parę miesięcy, ale dopiero w środę.;) (deklarowałem 10 zł. mies.)... Czaruś, trzymaj się chłopaku!:lol: Quote
conceited Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ja jutro wplace swoja dzialke :) swietne wiadomosci ! bedzie dobrze pysiu maly :) trzymaj sie :) Quote
katarzyna09 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cudowna wiadomosc :lol:.Bardzo,bardzo sie ciesze.Winter7-ogroooooomnie dziekujemy za Twoje dobre serduszko!!!:loveu: Quote
Secia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Oj drogie ciotki i potencjalni wujkowie. Trzeba jednak wierzyć w ludzi i ich dobro. [B]Ilość maili jaką posłałam w sprawie Czarusia dała rezultat :-).[/B] Wczoraj wieczorem jak już wszystko ustaliłam w sprawie wyjazdu z Agnieszką, dostałam wiadomość, że jest [B]domek[/B] a nie hotelik dla Czarusia. Czyli chłopak będzie jedynym ksiąciem w domku. Domek jest spoza Dogo i ma doświadczenie w zajmowaniu się pieskami. Ostatnim gościem domku był piesek w typie pit bulla z ogromnymi poparzeniami po chemikaliach. Po 6 miesiącach opieki pies doszedł do siebie. Dobrych informacji jest więcej. Domek jest zdecydowanie tańszy. Kosztuje 300.00 za miesiąc. No i najważniejsze nie trzeba będzie wydawać ogromnej kwoty na przewiezienie Czarusia do Agnieszki. Domek jest tu na miejscu w GDAŃSKU :-) :-) A już myślałam, że tylko południe Polski jest prężne i dobrze działa a tu taka miła niespodzianka. Quote
andegawenka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :crazyeye: takie wieści?:multi: konto gdzieś jest? Quote
Cantadorra Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Rewelacyjne wieści! Ależ Czaruś ma szczęście :) Quote
katarzyna09 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To kiedy wyciagacie Czarusia z Promyka,pojutrze? Quote
wszpasia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Chciałabym przekazać Czarusiowi 54,5zł z bazarku wystawionego na Msię vel Esti, która znalazła dom. Proszę o nr konta. Pieniądze przeleję prawdopodobnie dopiero w przyszłym tygodniu, bo jeszcze nie rozliczyłam bazarku, a ten tydzień jest krótszy i zakładam, że nie otrzymam wszystkich wpłat do jego końca. Trzymaj się Czarusiu, to niewiele, ale tylko tyle mogę dla Ciebie zrobić. Quote
conceited Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Cantadorra']Rewelacyjne wieści! Ależ Czaruś ma szczęście :)[/QUOTE] Czarus ma super dynamicznie dzialajaca ciocie :) bardzo sie ciesze:klacz: Quote
wiga138 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dołożę sie również do leczenia Czarusia ! Quote
Recommended Posts