Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie Seci.

A może Pani Teresa Borcz ma coś wolnego. Ona ma takie cudowne podejście do chorowitków.
Jak będzie nr konta to proszę o wiadomość, choć kilka grosików przeleję.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozsyłam wątek kiedy tylko mogę ale bardzo was proszę róbcie to również czym więcej osób wie o Czarusiu tym bardziej rosnął jego szanse na pomoc a zima zbliża się wielkim krokami

pani Teresa Borcz ma wszystko pozapychane, więc nie mogę się z nią skontaktować w żadem sposób

Posted

To wszystko jest do bani, jak by mój obecny tymczasowicz poszedł do adopcji to u mnie jest miejsce tyle, że moja mam chce 200 zł miesięcznie za to że jest dodatkowy pies w domu...
Ale to chyba nie wchodzi w grę..
Strasznie mi Czarusia szkoda :(

Posted

Cantadorra napisał(a):
Luzia, nie zrozumialam, to u ciebie byloby miejsce za 200 zł miesięcznie? Czy coś pokręcilam?

Jak by Sambor poszedł do adopcji. Mam dwa swoje prywatne i mogę brać psa na DT ale tylko jednego (mieszkam w bloku i to na IV piętrze )

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Jak by Sambor poszedł do adopcji. Mam dwa swoje prywatne i mogę brać psa na DT ale tylko jednego (mieszkam w bloku i to na IV piętrze )

Teraz rozumiem. A tak swoją drogą to fajnie by bylo, żeby Sambor znalazł swój docelowy domek. Tego mu życzę.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Teraz rozumiem. A tak swoją drogą to fajnie by bylo, żeby Sambor znalazł swój docelowy domek. Tego mu życzę.

Biorąc pod uwagę jak długo już czeka to było by super. A pies jest naprawdę niepowtarzalny tak z wyglądu jak i z charakteru :)

Posted

Jestem u Czarusia. Psiak bardzo uroczy, ale i biedak, że kraje się serce...:-(

Niestety, deklarację jakąś mogę mu posłać dopiero, gdy któryś z moich deklarowiczów pójdzie do DS...:shake:

Ale na razie będę podnosił wątek i odwiedzał Czarusia, bo widać, że cudne i kochane z niego psisko...;)

Posted

[video=youtube;NthVAt9TDcA]http://www.youtube.com/watch?v=NthVAt9TDcA[/video]

dzwoniłam do Pani Teresy Borcz i porozmawiałyśmy sobie o Czarusiu. Obiecała zajżeć do Czarusia lada moment i zobaczymy......
podnoszę Czarusia :-)
dobre cioteczki i wujkowie rozsyłajcie wątek im nas więcej tym szanse Czarusia rosną