Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Z panią od Czarka rozmawiałam w środę wieczorem, wszystko ok, drepcze a to najważniejsze. Nastała też całkowita asymilacja:lol: z pozostałymi ogonami już się nie boczy i nie stroni od nich, może to po częśc było z tęsknoty, teraz bym go podobno nie poznała. po oblodzonych schodach jest znoszony ale postawiony na ziemi daje jak Pan samochodzik, co cieszy mnie niezmiernie oby jak najdłużej.

Posted

[B]ze styczniowego bazarku[/B] cieniutko, gdyby nie katastrofa z pierścionkiem byłoby 67zł a jest[B] 56zł[/B] łącznie w kasie [B]296,10zł[/B].
Cały dług wynosił 757,03zł. Uregulowałam hotelik [B]240,00[/B]zł zostało [B]517,03zł[/B], w kasie mam [B]296,10[/B]zł czyli do zebrania bazarkami mam już tylko [COLOR=#ff0000][B]220,83zł[/B][/COLOR]

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='krolik2014']Wiosna -jak tam Czarek sie miewa czy cos wiadomo[/QUOTE]

Czarek kolibie się jak zwykle, jak to się mówi daje radę, to chłopak o silnej woli tzw. gniotsa nie łamiotsa. Szykuję się do wysłania kolejnej 4-tej już paczki. Bardziej dla Pani Czarka niż dla niego, bo jemu niczego nie brakuje. Pani jest weterynarzem to nieprzemakalne podkłady do gabinetu.

• 3 months later...
Posted

Jestem świeżo po rozmowie z panią Czarka. W wielkie upały Czarek odmawiał jedzenia i troszke schudł. Upały zelżały i chłopak nadrabia. Dalej radzi sobie dobrze i to najważniejsze. Szkoda, że tak daleko tęsknię za paszczakiem. W lipcu była Secia, pierwotnie był plan żeby odwiedzić Czarosława ale życie miało swoje plany i nic z tego nie wyszło.

• 1 month later...
Posted

W pazdzierniku minie rok pobytu Czarka w nowym domu Wczoraj rozmawiałam z panią i dostałam MMs(poniżej). Pani dziękowała za paczkę, którą wysłałam w zaszłym tygodniu.

Super o nim opowiada, uwielbiam jej słuchać. Czarosław zajął pozycję w stadzie, nie jest na samym końcu żeby mi tak ktoś nie pomyślał. Zajął miejsce Wyżełła na ławie przy drzwiach żeby mieć kontrolę nad ruchem. Daje radę, chodzi a to dla mnie cud i oby trwał jak najdłużej. Dziękuję zaglądającym cdn.

10665123_745482318851856_608565289685235

• 5 months later...
  • 1 month later...