Igiełka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czaruś oby znalazł się kochający dom, który się Tobą zaopiekuje. :lol: Quote
wilczek007 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 mam pomysł zeby zacząc zbierac na DT a w miedzyczasie go szukać... Quote
Secia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Drogie ciotki i wujkowie, choć tych jak na lekarstwo, [B]rozmowy w sprawie domku dla Czarusia trwają[/B]. Chciałabym już zacząć zbierać na wyprawkę dla niego. To zawsze długo trwa a [B]Czarusia[/B] jest już w schronie coraz mniej. Skórka i kości. Wczoraj wolontariuszki mówiły, że nie wstaje z posłania, więc już czas najwyższy. Prześlędzę cały wątek jutro wieczorem i porozsyłam konto tym, którzy chcieliby wpłacić na Czarusia na poczet przyszłych wydatków. Quote
wilczek007 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Seciu może zmienić tytuł wątku, Czarus nam zgasnie bez pomocy!!:(:(:( Kurcze gdzie by jeszcze jaiś DT znalezc... Quote
Igiełka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cioteczki to wszystko jest bardzo przykre taki wspaniały psiak a tak cierpi :-( Quote
conceited Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 podniose biedaczka... ja deklarowalam, ze pomoge wiec pomoge, ale na razie jednorazowo :( trzymaj sie dzielnie Czarusiu... Quote
Szarotka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Straszna bida, zeby go ktos chociaz na dt. wzial............ Quote
Igiełka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak bardzo chciałabym żeby Czarusia Ktoś pokochał i dał dobry dom. ;) Quote
katarzyna09 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ledwo sie tu dostalam,dogo tak muli!Secia,a gdzie ten nr.konta...? Quote
EVA2406 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 I jak te rozmowy............................. Wcześniej pisałaś, że rozmawiałaś z domowym hotelikiem, który podejmie się również leczenia Czarusia i co? Quote
UBOCZE Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dam skromne stałe 10 zł. mies. na Czarusia. Na razie tylko tyle mogę...:-(:-(:-( Quote
conceited Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 tez jetsem ciekawa wyniku rozmow... hop Czarusiu ! Quote
Secia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='EVA2406']I jak te rozmowy............................. Wcześniej pisałaś, że rozmawiałaś z domowym hotelikiem, który podejmie się również leczenia Czarusia i co?[/QUOTE] Hotelik kosztuje 15,00 za dzień czyli 450 za miesiąc, jeżeli odejmiemy karmę, którą sponsor obiecał to wychodzi 330 za miesiąc. To dużo nie wiem czy na dłuższą metę będzie ciotki i wujków z Dogo stać. Rozmawaiłam również powtórnie z Panią Teresą Borcz. Co z tej rozmowy wyniknie musimy poczekać. Piszę maile do różnych osób i hotelików ale nie zawsze jest odpowiedz. It,s life :-( Ciotki i potencjalni wujkowie, nie zasypiam gruszek w popiele, serce mi pęka jak myśle o psiaku, kombinuje jak koń pod górę, ale sprawa nie jest łatwa. Dużo kaski może pochłonąć diagnostyka i leczenie Czarusia, więc z kaską na hotelik może być marniutko. Nie sztuką jest narobić długów a potem.....co? Quote
Secia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Przejżałam cały wątek i posłałam na PW numer konta na wyprawkę dla Czarusia. Jeżeli ktoś jeszcze chciałby przesłać piątak dla Czarusia to zapraszam. [B]Ciotki i potencjalni wujkowie rozsyłajcie wątek o Czarusi w sile moc[/B] (ale mi się zarymowało) Quote
kinia098 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 :oops: [B][COLOR=Purple][I][COLOR=Red]Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku ![/COLOR] [COLOR=SeaGreen]2 małe syjamki ode mnie z Darłowa mają szansę na DS ![/COLOR] [COLOR=RoyalBlue]Im szybciej, tym lepiej; pada deszcz, wieje wiatr a one na dworze bez schronienia :( [/COLOR] [COLOR=DarkOrange]takie malutkie 2 miesięczne kuleczki. Proszę kontaktować się ze mną na PW.[/COLOR][/I][/COLOR][/B] Quote
andegawenka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Seciu, wpłacę coś na bidulka jak będą konkrety, bo w tej chwili nie ma nawet ani jednej deklaracji:shake::-( Quote
Canaveral-staff Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 zróbcie dla Niego allegro cegiełkowe - może to jakieś wyjście z sytuacji Quote
Secia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Canaveral-staff']zróbcie dla Niego allegro cegiełkowe - może to jakieś wyjście z sytuacji[/QUOTE] Już pisałam o Allegro cegiełkowym najlepiej byłob,y aby wsparła je fundacja. Po pierwsze ludzie postrzegają to zupełnie inaczej, bezpiecznie. A po drugie nie zostanie usunięte z serwisu. Przyznaje się nie miałam możliwości czasowych, aby się tym zająć. Najważniesze było organizowanie domku/hoteliku. Jeżeli jest ktoś na forum Czarusia, kto jest z fundacji lub ma dobre kontaty z fundacją to bardzo proszę o kontakt i pomoc. [B]Winter7 jestem bardzo wzruszona Twoja ofertą, jak ochłonę to skrobnę słowko na forum[/B]. Narazie podzwonię....... Quote
wszpasia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Do osób z Gdańska - jutro jadę z 2 psami do Szczecina do DT. Pilnie potrzebuję transporterka dla malutkiej suńki. Mam w domu koci transporter, ale jest za mały (długi na ok.48cm i szeroki na 32cm). Myślę, że taki transporter o 10cm z każdej strony większy by wystarczył (jakieś ~60cm x 40cm). Jadę i wracam tego samego dnia, więc mogę jutro oddać transporter. Bardzo pilnie proszę o kontakt tel. 506 65-68-65. Quote
wilczek007 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dopiero teraz mogłam wejsc chociaz wirtualnie odwiedzic... Quote
Igiełka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja też dopiero teraz do Czarusia zaglądam. Quote
Recommended Posts