Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie ciotki i wujkowie, choć tych jak na lekarstwo, [B]rozmowy w sprawie domku dla Czarusia trwają[/B]. Chciałabym już zacząć zbierać na wyprawkę dla niego. To zawsze długo trwa a [B]Czarusia[/B] jest już w schronie coraz mniej. Skórka i kości. Wczoraj wolontariuszki mówiły, że nie wstaje z posłania, więc już czas najwyższy. Prześlędzę cały wątek jutro wieczorem i porozsyłam konto tym, którzy chcieliby wpłacić na Czarusia na poczet przyszłych wydatków.

Posted

[quote name='EVA2406']I jak te rozmowy............................. Wcześniej pisałaś, że rozmawiałaś z domowym hotelikiem, który podejmie się również leczenia Czarusia i co?[/QUOTE]

Hotelik kosztuje 15,00 za dzień czyli 450 za miesiąc, jeżeli odejmiemy karmę, którą sponsor obiecał to wychodzi 330 za miesiąc. To dużo nie wiem czy na dłuższą metę będzie ciotki i wujków z Dogo stać. Rozmawaiłam również powtórnie z Panią Teresą Borcz. Co z tej rozmowy wyniknie musimy poczekać. Piszę maile do różnych osób i hotelików ale nie zawsze jest odpowiedz. It,s life :-(

Ciotki i potencjalni wujkowie, nie zasypiam gruszek w popiele, serce mi pęka jak myśle o psiaku, kombinuje jak koń pod górę, ale sprawa nie jest łatwa. Dużo kaski może pochłonąć diagnostyka i leczenie Czarusia, więc z kaską na hotelik może być marniutko. Nie sztuką jest narobić długów a potem.....co?

Posted

Przejżałam cały wątek i posłałam na PW numer konta na wyprawkę dla Czarusia. Jeżeli ktoś jeszcze chciałby przesłać piątak dla Czarusia to zapraszam.
[B]Ciotki i potencjalni wujkowie rozsyłajcie wątek o Czarusi w sile moc[/B] (ale mi się zarymowało)

Posted

:oops:
[B][COLOR=Purple][I][COLOR=Red]Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku ![/COLOR]
[COLOR=SeaGreen]2 małe syjamki ode mnie z Darłowa mają szansę na DS ![/COLOR]
[COLOR=RoyalBlue]Im szybciej, tym lepiej; pada deszcz, wieje wiatr a one na dworze bez schronienia :( [/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]takie malutkie 2 miesięczne kuleczki. Proszę kontaktować się ze mną na PW.[/COLOR][/I][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Canaveral-staff']zróbcie dla Niego allegro cegiełkowe - może to jakieś wyjście z sytuacji[/QUOTE]
Już pisałam o Allegro cegiełkowym najlepiej byłob,y aby wsparła je fundacja. Po pierwsze ludzie postrzegają to zupełnie inaczej, bezpiecznie. A po drugie nie zostanie usunięte z serwisu. Przyznaje się nie miałam możliwości czasowych, aby się tym zająć. Najważniesze było organizowanie domku/hoteliku. Jeżeli jest ktoś na forum Czarusia, kto jest z fundacji lub ma dobre kontaty z fundacją to bardzo proszę o kontakt i pomoc.

[B]Winter7 jestem bardzo wzruszona Twoja ofertą, jak ochłonę to skrobnę słowko na forum[/B]. Narazie podzwonię.......

Posted

Do osób z Gdańska - jutro jadę z 2 psami do Szczecina do DT. Pilnie potrzebuję transporterka dla malutkiej suńki. Mam w domu koci transporter, ale jest za mały (długi na ok.48cm i szeroki na 32cm). Myślę, że taki transporter o 10cm z każdej strony większy by wystarczył (jakieś ~60cm x 40cm). Jadę i wracam tego samego dnia, więc mogę jutro oddać transporter.
Bardzo pilnie proszę o kontakt tel. 506 65-68-65.