Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Basia była profilaktycznie z Delmą u zaprzyjaźnionej weterynarz:

Karolinko, dzisiaj byłam profilaktycznie u lekarza weterynarii. Pani doktor powiedziała, że guz jest
nieusuwalny, że ma podobny przypadek z 14-letnia sunią. Takich guzów się nie rusza i wtedy piesek może sobie jeszcze długo pożyć. Pozdrawiam Ciebie i Wiolę!

Dodam, iż Pani Basia ma kilka swoich psów i jest na emeryturze. Byłoby cudownie, jeżeli mogłaby liczyć na wsparcie od osób, które oferowały swoją pomoc wcześniej. Ja z bazarku przekażę Pani Basi pieniążki za paliwo za przejazd do Sopotu i zakupię mokrą karmę jakiejś dobrej firmy w sklepie internetowym, tak za ok 100zł, żeby przesyłka była bezpłatna. Jeżeli ktoś chce dorzucić coś od siebie proszę o info na prv.

Posted (edited)

Delma ma się bardzo dobrze :) Śpi ze swoją Panią i drepcze powolutku na spacerku. Zainteresował się nią nawet sąsiad - podobny do niej kudłacz ;) Czasami jak Delma jest wypuszczana to wąchają się i obserwują z miłością w oczach (takie dostałam info od Pani Basi). Delma na pewno jest szczęśliwa :)

Ja będę miała jeszcze jakieś wieści dam znać. :) No i oczywiście fotki!

Edited by Nazwabez
Posted

Jest czysciutka i rozczesana,woooow,ładnie wygląda.

Przepraszam,a ja wiem,że czarny humor nie jest moze na miejscu,ale nie moge sie opanować...to nie miłość...to się nazywa zaćma.