Litterka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 kaerjot napisał(a):Jak zobaczyłam fotkę to się zastanowiłam co ma zrobić ludź jak chce usiąść? Bezczelna jesteś! Ludź na kanapie? ;) Quote
a-markofix Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To jest ewidentnie psia kanapa :-) Delmusiu powodzenia, ciepełka i dużo miłości w nowym domku :-) Quote
Nazwabez Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pani Basia była profilaktycznie z Delmą u zaprzyjaźnionej weterynarz: Karolinko, dzisiaj byłam profilaktycznie u lekarza weterynarii. Pani doktor powiedziała, że guz jest nieusuwalny, że ma podobny przypadek z 14-letnia sunią. Takich guzów się nie rusza i wtedy piesek może sobie jeszcze długo pożyć. Pozdrawiam Ciebie i Wiolę! Dodam, iż Pani Basia ma kilka swoich psów i jest na emeryturze. Byłoby cudownie, jeżeli mogłaby liczyć na wsparcie od osób, które oferowały swoją pomoc wcześniej. Ja z bazarku przekażę Pani Basi pieniążki za paliwo za przejazd do Sopotu i zakupię mokrą karmę jakiejś dobrej firmy w sklepie internetowym, tak za ok 100zł, żeby przesyłka była bezpłatna. Jeżeli ktoś chce dorzucić coś od siebie proszę o info na prv. Quote
brazowa1 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ta pani wet wygląda na miła osobę,ładnie i z uczuciem traktuje Delmę. Quote
Casablanca Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cudowne uczucie, gdy widzi się taką psinę nareszcie u swojej pańci... Jak się Delma w domku trzyma? Quote
Nazwabez Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Delma ma się bardzo dobrze :) Śpi ze swoją Panią i drepcze powolutku na spacerku. Zainteresował się nią nawet sąsiad - podobny do niej kudłacz ;) Czasami jak Delma jest wypuszczana to wąchają się i obserwują z miłością w oczach (takie dostałam info od Pani Basi). Delma na pewno jest szczęśliwa :) Ja będę miała jeszcze jakieś wieści dam znać. :) No i oczywiście fotki! Edited February 25, 2012 by Nazwabez Quote
Casablanca Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Cudnie :) Będę obserwować dalsze losy. Quote
brazowa1 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Jest czysciutka i rozczesana,woooow,ładnie wygląda. Przepraszam,a ja wiem,że czarny humor nie jest moze na miejscu,ale nie moge sie opanować...to nie miłość...to się nazywa zaćma. Quote
Recommended Posts