E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Fado czeka na odwiedziny :D Krakowskie odwiedziny :) Quote
MaDi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 E-S napisał(a):Fado czeka na odwiedziny :D Krakowskie odwiedziny :) Jak to???Napisz coś więcej. Quote
matrioszka2 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 MaDi, jest ktoś , kto chce rozbójnika Fado.:razz:Z Krakowa.To świeża sprawa, sprzed 3 godzin. A gorąca linia działa tak: DS dzwoni do funi, funia dzwoni do mnie (dyktuje numer - "zadzwońcie i dajcie mi znać), ja dzwonię do E-S ( ma doświadczenie,gadane i wyciska soki ), E-S dzwoni do DS (gada i wyciska soki ), E-S dzwoni do mnie lub od razu wchodzi na wątek i informuje, jak jest o czym. I wyciska .... łzy, jakiekolwiek, ja dzwonię do funi. Proste ? Proste.:evil_lol: Quote
as_ko Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 I cały czas czekamy aż Państwo zainteresowani Fadusiem odezwą się tutaj na wątku i będziemy dalej działać :) Quote
E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie otrzymali linka aktywacyjnego, jesteśmy na mailu - obecni z nami duchem :D No to skoro nie mogą się wbić to ja napiszę: dom doświadczony ze ... spanielami :evil_lol: Aktualnie w rodzinie 11-letni spaniel, chłopak, mieszka z rodzicami Pani w domu z ogrodem. Pani z mężem mieszkają w mieszkaniu w Krakowie w mieszkaniu. Brakuje im psa - tzn. spaniela, ze wszystkimi jego narowami i słodkimi buziakami, tęsknią za takim psiakiem słodkim. Doskonale zdają sobie sprawę z charakteru spanieli - przeżywają to od 11 lat. Wiedzą, że trzeba być silnym psychicznie, nie można przed spanielem się cofnąć, bo momentalnie wyczuje słabość i to wykorzysta. Nieobce im kłapania i warki np. przy czesaniu (Fado akurat zabiego kosmetyczno-higienicznie znosi bez słowa sprzeciwu, no trochę się wierci jak mu się już nudzi) coby wymóc na człowieku zaprzestanie nudnej czynności i nie boją się tego ani nie przejmują, pies ma wiedzieć, że przewodnikiem jest człowiekiem i kropka. Znają zazdrość spanieli o przytulanie i głaskanie innych psów, też to przerabiali. No po prostu - znają się na spanielach jak mało kto. Fado byłby jedynakiem. W razie - tfu - szpitala, czy wyjazdu, na który nie możnaby zabrać psa - Fado pojedzie do rodziców Pani do domu z ogrodem. Są gotowi przyjechać po Fadusia. Tak więc potrzebujemy linka aktywacyjnego dla ... hm, nie znam nicka - Pani Katarzyny oraz wizyty w Krakowie kogoś z naszych. Kogo ? Lady ma koleżankę. Quote
evel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dziewczyna, która robiła wizytę dla Johnny'ego... Pamiętacie nick? Chyba topi? Edit: prawie bingo ;) http://www.dogomania.pl/members/42096-Topi Quote
matrioszka2 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tak, jak rozmawiałyśmy : z Krakowa jest taks i Asior ...Anashar - moderator (facet, jak mi sie wydaje).Poza tym wszystko dot. wizyt z mapy pomocy dogo jest tu; [Olkusz] dogomanka_ [Kraków] wtatara [Kraków, Sucha Beskidzka] black_sheep [Gorlice] aisaK [Chrzanów] Ulaa [Olkusz] Nanami [Nowy Targ] JagnaP [kraków] kiwi (na terenie krakowa) [krakow] jagienka42 [Kraków] liryka [Kraków] laverte salibinka (na terenie Krakowa) [Kraków] agamika [Kraków] malade [Nowy Targ] Patkant florentynka [Kraków] Anashar [Kraków] kenny (Kraków, Przemyśl) [Nowy Sącz] szami [Kraków] kopciuszek [Miechów] brunka [Gdów, Kraków] 2411magdalenka [Kraków / Wieliczka] Kinya (w miarę mozliwości - tylko Małopolska) [Oświęcim, Brzeszcze] NightQueen (w okolicach zamieszkania) [Kraków / Skawina] Jola+Rani+Sari Quote
as_ko Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Tak, Topi jest z Krakowa, ostatnio robiła wizytę w Krakowie dla jednego z bezdomniaków ze Szczebrzeszyna. Sprawdziłam i z Krakowa do Lublina jest 270 km, a do Zamościa 297km. Nieduża różnica, więc może Państwo się do Zamościa pofatygują :razz: Quote
as_ko Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 To kto piesze i do kogo? :D Żebyśmy wszystkie na raz nie zaczęły łatwić tej wizyty :) Quote
as_ko Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Ok. To ja będę pisać. Wyślij mi adres i telefon tych Państwa na PW, żebym mogła od razu powiedzieć w jakiej to części Krakowa mieszka domek. Quote
matrioszka2 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kakao !:eviltong: Byłby fartowny wtorek :Balbisia w domku .. Fado prawie ...:cool3: No to zatkało.:razz: Mnie też.:oops::lol: Quote
E-S Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A mnie strasznie szkoda Natalii ... dom wyposażyła, piękne, czerwone łoże kupiła Balbince ... płacze teraz biedactwo ... Sprawdzę tego Pana, ja tak wiesz, takie przekonanie miałam, że Natalia i Balbinka są jak stworzone dla siebie ... Cóż ... Quote
as_ko Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Napisałam do Topi. Jeśli ona nie będzie mogła to będę prosić inne ciotki. Mam nadzieję że w najbliższym czasie, któraś zrobi wizytę. Quote
funia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 E-S napisał(a):A mnie strasznie szkoda Natalii ... dom wyposażyła, piękne, czerwone łoże kupiła Balbince ... płacze teraz biedactwo ... Sprawdzę tego Pana, ja tak wiesz, takie przekonanie miałam, że Natalia i Balbinka są jak stworzone dla siebie ... Cóż ... Ewa Toska taka cąłusna i kochana jest moze ją zamiast tej waszej.......... Quote
as_ko Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Topi mi niestety nie odpisuje, a nam przecież zależy żeby jak najszybciej znaleźć kogoś do wizyty, więc piszę dalej ;) Quote
as_ko Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dostałam wiadomość od Jola+Rani+Sari że Ona albo Wishina postarają się jeszcze w tym tygodniu zrobić wizytę Państwu w Krakowie :multi: Faduś mam nadzieję że niedługo będziesz grzał dupkę w swoim nowym domku :loveu: Quote
Jola i Czterołapy Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Do as_ko: Twoja skrzynka nie chce przyjąć mojej wiadomości, więc piszę tutaj ;) Czytam wątek Fado, śliczny jest :) Możesz uważać sprawę wizyty za załatwioną. Sprawozdanie podeślę na skrzynkę lub maila prywatnego (jeżeli mi podasz!). Quote
as_ko Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Do as_ko: Twoja skrzynka nie chce przyjąć mojej wiadomości, więc piszę tutaj ;) Czytam wątek Fado, śliczny jest :) Możesz uważać sprawę wizyty za załatwioną. Sprawozdanie podeślę na skrzynkę lub maila prywatnego (jeżeli mi podasz!). Ślicznie dziękuję :loveu: Zaraz podeślę Ci mojego maila, bo z tą skrzynką moją różnie bywa :mad: ciągle ją czyszczę, a wiadomości nie dochodzą :shake: Quote
MaDi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 funia napisał(a):Fado czeka > Spotulniał nam facio .... Oby tak dalej. Quote
Recommended Posts