Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Silky123 napisał(a):No to czekamy na jakiś filmik ze Skinneeezem. :loveu: Zobaczymy czy będzie :eviltong: A my się pochwalimy, że z powrotem zaczęłyśmy ćwiczyć strefy do agility, a ja zmiany zaczęłam sobie przypominać :cool3: :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Collie napisał(a):Zobaczymy czy będzie :eviltong: A my się pochwalimy, że z powrotem zaczęłyśmy ćwiczyć strefy do agility, a ja zmiany zaczęłam sobie przypominać :cool3: :evil_lol: Super! Oby tak dalej :) Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='papillonek']Super! Oby tak dalej :) Dziękujemy ;) A tak oto będzie wyglądał Neli Skinneeez: http://www.sklep.zooglobe.pl/product-pol-539-Skinneeez-wiewiorka-piszczaca-zabawka-dla-psa.html Mam nadzieje, że chociaż on zmotywuje ją do zabawy nie tylko piłką :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Też chce to kupic dla S idealne :D Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 papillonek napisał(a):Też chce to kupic dla S idealne :D Zastanawiałam się też nad Skinneeez - Crazy Critters :evil_lol: Pannie S na pewno się spodoba :cool3: edit. deer_1987 napisał(a):my oczywiscie mamy kroliczka :razz: A też się zastanawiałam, ale Nelka wolałaby dłuższy ogon 'pomamlać' :lol: Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale fajna wiewióra, a filmik ma być musowo. :D Wiesz może kiedy będzie następny numer Dog&Sport? EDIT: to powodzenia w strefach. :D Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Silky123 napisał(a):Ale fajna wiewióra, a filmik ma być musowo. :D Wiesz może kiedy będzie następny numer Dog&Sport? EDIT: to powodzenia w strefach. :D Haha dziękujemy :lol: Niedawno był nowy numer, tylko gdzieś go zapodziałam, była w nim chyba 3 część o tropieniu, jakoś pod koniec stycznia dostałam lub jakoś tak :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ja mam napisane, że ten numer to 4/2011, to teraz nastepny bedzie w marcu ? :???: Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) A wy prenumerujecie tą gazete ? Bo ja jej nigdzie nie widze.. Warto chociaż ? :smile: Edited February 13, 2012 by paulaa. ort. Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Silky123 napisał(a):Ja mam napisane, że ten numer to 4/2011, to teraz nastepny bedzie w marcu ? :???: :o Wiesz co, chyba tak, bo co kwartał wychodzą 3 numery w roku :D paulaa. napisał(a):A wy prenumerujecie tą gazete ? Bo ja jej nigdzie nie widze.. Warto chociaż ? :smile: Tak, prenumerata, jak dla mnie warta, chociaż mogłaby mieć więcej stron :D Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 paulaa. napisał(a):A wy prenumerujecie tą gazete ? Bo ja jej nigdzie nie widze.. Warto chociaż ? :smile: Tak. :) Ja uważam, że warto. ;) EDIT: w sumie to masz racje, mogłoby być więcej stron. Wcześniej chyba było trochę więcej niż teraz? Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Silky123 napisał(a):Tak. :) Ja uważam, że warto. ;) EDIT: w sumie to masz racje, mogłoby być więcej stron. Wcześniej chyba było trochę więcej niż teraz? Ostatnio kilka informacji co do agility są przydatne :) Nie mam pojęcia czy było więcej, ale warto, warto :loveu: edit. A ja miałam się uczyć, bo biologię jutro zdaje, więc ide do nauki :evil_lol: Quote
Yuveza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 fajne te Skineeez, może też sie skusze :) a zamawialas na tej stronie? to powiedz ile przesyłka :lol: Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja pierwszy raz widze te zabawki, super się wydają. :smile: Chociaż mój pies pewnie by to zjadł w jeden dzień.. Quote
Yuveza Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 paulaa. napisał(a):A ja pierwszy raz widze te zabawki, super się wydają. :smile: Chociaż mój pies pewnie by to zjadł w jeden dzień.. łe ja bym nie pozwoliła :eviltong: Doti ma niedługo urodziny swoją drogą :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 westie_justa napisał(a):fajne te Skineeez, może też sie skusze :) a zamawialas na tej stronie? to powiedz ile przesyłka :lol: Tak, na tej stronie, koszt przesyłki 6 zł :) Wydają się dość wytrzymałe też. paulaa. napisał(a):A ja pierwszy raz widze te zabawki, super się wydają. :smile: Chociaż mój pies pewnie by to zjadł w jeden dzień.. Gdzie tam...po zniszczeniu też do zabawy się nadają :D westie_justa napisał(a):łe ja bym nie pozwoliła :eviltong: Doti ma niedługo urodziny swoją drogą :evil_lol: Trafiony prezent byłby :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Lady S nie umie zniszczyc nawet pluszaka :evil_lol: Za to wszystko co wywleczemy na dwór znika w niewyjaśnionych okolicznościach :) Quote
Qeeriefire Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 papillonek napisał(a):Lady S nie umie zniszczyc nawet pluszaka :evil_lol: Za to wszystko co wywleczemy na dwór znika w niewyjaśnionych okolicznościach :) A u nas odwrotnie :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Na blogu zdjęcia i wpis w AGILITY, robione nową kamerą :D. Ale jakby ktoś nie widział: Zdjęcia i rzucanie piłką wykonywałam ja, więc są one jakie są :cool3: Quote
paulaa. Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Super, nie wiem jak to zrobiłaś, ja jak próbowałam rzucać i robić zdjęcie, to sama ziemia wychodziła. :D Jakoś naprawde robi wrażenie. ;) Quote
Qeeriefire Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='deer_1987']Wow ale ladne jakosciowo! Chyba pierwsze takie, ale i tak jestem zła, że obcięłam łapy Nelce :D [quote name='Aleksandra95']super skoczka:loveu: Haha :) [quote name='paulaa.']Super, nie wiem jak to zrobiłaś, ja jak próbowałam rzucać i robić zdjęcie, to sama ziemia wychodziła. :D Jakoś naprawde robi wrażenie. ;) Wyćwiczę refleks za to :evil_lol: Jakoś tak przez przypadek wychodziło :hmmmm: [quote name='Paula03']Fajne zdjęcia jak ty je zrobiłaś? :D Kamera przygotowana, czatujemy, rzucamy i szybko wciskamy przycisk 'zrób zdjęcie' :diabloti: Dziękujemy wszystkim za pozytywne opinie :loveu: Quote
Recommended Posts