Qeeriefire Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Silky123 napisał(a):Pomyj u babcia okna, poroznoś ulotki. Coś się znajdzie. ;) coś :D Patik napisał(a):Trzymamy kciuki i czekamy na nowego psiaka:):) chociaż jeszcze chwile poczekamy :P Oj tak, dziękujemy :) A ja wróciłam dzisiaj z Nelką z 4 dniowego pobytu u Harrego i Kulki, było też małe przypomnienie do agility :eviltong: Quote
Paula03 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 deer_1987 napisał(a):i jak bylo na agility? Właśnie, właśnie :D Quote
Qeeriefire Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 deer_1987 napisał(a):i jak bylo na agility? Paula03 napisał(a):Właśnie, właśnie :D Zdjęć akurat z niego nie mam, bo skupiłam się na hopkach i wysyłaniu przy kombinacji ;) Jestem też mile zaskoczona, bo nie zapomniała tego co uczyłyśmy się na treningach. Wysyłanie przy hopkach pod różnym kątem i zakręty bardzo dobrze szły i o dziwo Nelka dłużej wytrzymała na dworze bawiąc się także z Harrym. Przez te 4 dni Nela żyła pierwszy raz pod jednym dachem z kotem-Krakersem :D. Było kilka zgrzytów, ale nie dochodziło do konfrontacji, raczej oboje trzymali się z daleka. paulaa. napisał(a):To może jakieś fotki ? Zdjęcia będą, tyle, że imageshack odmawia posłuszeństwa przy przegrywaniu. Quote
Natalia&Cody Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No to czekamy na fotki. ;) Patrz co dla Ciebie znalazłam przez przypadek. ;p http://www.russell-terrier.org/index.php?option=com_kunena&Itemid=0&func=listcat Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Silky123']No to czekamy na fotki. ;) Patrz co dla Ciebie znalazłam przez przypadek. ;p http://www.russell-terrier.org/index.php?option=com_kunena&Itemid=0&func=listcat To teraz się zaczytam :D Dziękuje bardzo :loveu: Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://www.russell-terrier.org/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=127&catid=0&Itemid=168 Boże, zobacz jakie cudo w typie persona. :loveu: Fajna ta terrierkowa strona. :smile: Chociaż moja rodzina ma rozpuszczonego JRT, więc mam kiepskie doświadczenia. :roll: Ale widziałam je w akcji na treningu i są świetne. :loveu: Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Na początek zaproszę do galerii Harrego & Kulki A teraz kilka zdjęć Nelki :cool3: Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 (edited) [quote name='paulaa.']http://www.russell-terrier.org/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=127&catid=0&Itemid=168 Boże, zobacz jakie cudo w typie persona. :loveu: Fajna ta terrierkowa strona. :smile: Chociaż moja rodzina ma rozpuszczonego JRT, więc mam kiepskie doświadczenia. :roll: Ale widziałam je w akcji na treningu i są świetne. :loveu: Śliczny, żebym mogła już mieć drugiego psiaka :D. Właśnie przeglądam stronę. A bo co do JRT oraz PRT trzeba konsekwentnie wychowywać i cierpliwie, mają swój charakterek :lol: Edited February 12, 2012 by Collie Quote
Paula03 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Śliczna Nelka na pięknych zdjęciach :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nie ma sprawy z tą stroną. :D Nelka! :loveu: Quote
Molowe Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg534/scaled.php?server=534&filename=h1050020.jpg&res=medium oczkaaa :loveu: fajne ma szelki :) Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Dziękujemy wszystkim :loveu: A ja szykuje wpis na blogu :lol: A szelki bardzo wytrzymałe są. Quote
Guest papillonek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Piękności :loveu: Wreny,terierowaty pychol hihi Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']jaka ona jest śliczna:loveu: Dziękujemy ;D [quote name='papillonek']Piękności :loveu: Wreny,terierowaty pychol hihi Miło słyszeć, a dokładnie, wredota :lol: Nowy wpis na blogu, krótkie relacje i zdjęcia z dzisiejszej zabawy TUTAJ Quote
Patik Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nela śliczna, a te szeleczki po prostu uwielbiam.:) Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ślicznie Nela wyszła, a szelki macie boskie! :loveu: Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Patik napisał(a):Nela śliczna, a te szeleczki po prostu uwielbiam.:) paulaa. napisał(a):Ślicznie Nela wyszła, a szelki macie boskie! :loveu: Dziękujemy :D Szelki warte ceny i polecam ;) A ja przed chwilą zamówiłam Neli Skinneeez :loveu: Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Skinneeez sa bardzo fajne Sherry "mowi" :loveu: Quote
Qeeriefire Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 deer_1987 napisał(a):Skinneeez sa bardzo fajne Sherry "mowi" :loveu: Oo, macie :eviltong:? A jaki ? :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No to czekamy na jakiś filmik ze Skinneeezem. :loveu: Quote
Recommended Posts